Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Neigh pisze:http://allegro.pl/z-nadzieja-jest-bardziej-do-twarzy-i1263652171.html
Tak nieśmiało zapraszam ..........moja znajda.......wepchnęłam znajomej na głowę i czuję sie odpowiedzialna.....a finansowo nie mam jak pomóc z tym całym bagażem na głowie
Neigh pisze:Nie ma to jak sobie samemu do samego siebie pogadać. Uwielbiam ten stan. O krok od regularnej schizofrenii - kto nie był ten nie zrozumie.
Gerard zdrowotnie bez zmian. Charakterologicznie tyż. Ktoś o nim kiedyś pisał;-) że on się np. daje czesać........tiaaaaaaa jasne........zapraszam do mnie niechaj zaprezentuje.
Bo wzięciu do ręki szczotki bądź grzebienia - ten teoretycznie zrównoważony zwierzak zamienia sie w jasssssssssssssssscura. Sycy......( tak wiem, ze się mówi syczy, ale on sssssssycy i już ). Wczoraj go poczęstowałam - przy próbie użarcia mnie, szczotki, kanapy informacją, że zmienia imię na Jascur Cholerny. Nie zrobiło to na nim wrażenia. No to zapytałam uprzejmie: a chcesz może grzebieniem po ryju? W odpowiedzi wydarł się rozdzierająco......na tyle rozdzierająco, że przyleciała moja autystyczna suka. Nie wiem bronić czy przyłączyć się do oprawców....z nią to nigdy nie wiadomo.
W każdym razie - żeby nie było: wyczesany został, po ryju nie zarwał, parę słów prawdy o sobie usłyszał. Kurcze......że one wierzą, że ja odpuszczę.......znaczy te tymczasy.......Rezydenci im powinni przekazać, że ja jestem w uciążliwy sposób nieugięta.
gabi.cezar pisze::ryk: z wielką przyjemnością podczytuję Twój wątek.
z dwóch powodów :
1. kibicuje Gerardowi![]()
![]()
![]()
2. masz mega dar pisania - czytam i sama mi się gęba cieszy![]()
choć niewątpliwie jest mi przykro, że Gerardzik ma niesprawny zwieraczbrzmi to strasznie
Gibutkowa pisze:Neigh pisze:http://allegro.pl/z-nadzieja-jest-bardziej-do-twarzy-i1263652171.html
Tak nieśmiało zapraszam ..........moja znajda.......wepchnęłam znajomej na głowę i czuję sie odpowiedzialna.....a finansowo nie mam jak pomóc z tym całym bagażem na głowie
Matko jaka ona jest maleńka!A jaka cudna
Neigh pisze: w uciążliwy sposób nieugięta.
Neigh pisze:Wrociłam z Gerardem od weta. Jestem tak wnerwiona, że naprawdę muszę ochłonąć im coś napiszę......
Neigh pisze:Wrociłam z Gerardem od weta. Jestem tak wnerwiona, że naprawdę muszę ochłonąć im coś napiszę......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości