Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pomponmama pisze:Babajaga was zdradziła i podała jako źródło najfajniejszych kotów.Szczególnie podłożyła świnię dostojnej Kwiatkowej, która podobno najlepszym kotodawcą jest, więc sobie Kwiatkowej poszukałam i do was trafiłam
![]()
Nadobna Kwiatkowo, oraz inne kotodawczynie z Lublina, wspomóżcie! - że się zacytuje z wątku czarownic:
Jeśli ktoś ma takiego kota na tymczasie, to bardzo proszę o info i w miarę możliwości jakieś zdjęcia. Transport ewentualny jakoś by się może zorganizowało
czekolada pisze:
Mamy kotkę Białą, ma ok. roku. Jest już po kastracji, czekamy na zdjęcie szwów.
Bratanica ją nosiła i kotka nie wyrażała sprzeciwów, nie molestuje sama, ale lubi popatrzeć co ktoś robi.
Jest częściowo niezależna ale lubi ludzi i głaskanie, na pewno ganiałaby za sznurkiem bo jest bardzo łowna.
Miałam Czekoladę i to był molestant jakich mało, potrafiła zająć się sobą, ale molestowała że szok.
Ta kotka jest spokojniejsza i mniej natrętna (chociaż Czekolada była natrętna tylko czasami, w bardzo miły sposób, no i troszkę mi tego brakuje). Ta kotka jest częściowo niezależna, ale lubi też jak ją pogłaskać.
Przyszli właściciele musieliby sami ocenić czy tego szukają, może będzie za mało natrętna, ew. nada im się na drugiego kota?![]()
Kotka potrafi przyjść na kolana i upomnieć się o głaskanie, ale lubi też spędzać czas na spacerkach, grzaniu na słonku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2, luty-1 i 9 gości