A czy mógłby ktoś z Was odnowić ogłoszenia, on nawet allegro nie ma a bez ogłoszeń na masowa skale Maniuś domku nie znajdzie
Wczoraj nie byłam z Maniusiem na spacerku bo już nie miałam ani czasu , ani sil bo Eustachy znów mi się zatrzymał z sikaniem i prawie do 4 rano musiałam go masować . Jak go nie wyprowadziłam to musiałam go ciągle przeganiać gałązka z wierzby aby biegał bo miauczał pod drzwiami .... jeszcze żeby ktoś chciał przy nim pomóc , ale nie ma nikogo on jest bardzo absorbującym kotkiem
Eustachy od wczoraj znów ma problem z sikaniem , muszę go wiele godzin dziennie masować aby sikał

w nocy to dopiero 4 rano zaczął sikać a teraz znów sie zatrzymuje ....
W piątek mam transport do weta i pojada Eustachy bo też kończy mu sie antybiotyk a tez i Czort z ta grzybica i Zuzu na kontrol i chyba tez wezmę Rysia odrobaczyć i na przegląd ...
Nadal ponawiam apel o żołędzie dla leśnego pogotowia dla dzikich zwierząt w Mikołowie , ja w tym tyg zebrałam już około 3 kg , a naprawdę mam co robić przy tylu zwierzakach , bardzo Was proszę choć po 1/2 kg , to się zbierze z 20 min a nawet krócej a można w ten sposób pomóc dzikim zwierzętom ....