Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joluka pisze:ja wypowiedziałam się już do Kotbert na PW, podsyłając jej namiar na Panią - wydaje mi się, że dom rokujący, do dopracowania pewnych szczegółów - ale zapowiada się raczej na "rozpieszczacza" - a Okruszek na jedynaka królewicza jak znalazł....![]()
natomiast jak każdy potencjalny dom wymaga gruntownego sprawdzenia i spokojnego przemyślenia...
kotbert pisze:joluka pisze:ja wypowiedziałam się już do Kotbert na PW, podsyłając jej namiar na Panią - wydaje mi się, że dom rokujący, do dopracowania pewnych szczegółów - ale zapowiada się raczej na "rozpieszczacza" - a Okruszek na jedynaka królewicza jak znalazł....![]()
natomiast jak każdy potencjalny dom wymaga gruntownego sprawdzenia i spokojnego przemyślenia...
O właśnie... Posłuchaj, czy Ty byś mogła panią "obejrzeć" na żywo i ocenić? Wiadomo, że przez telefon tylko część można wywnioskować, a ja raczej nie mam możliwości pojechania do niej i przesłuchania...
joluka pisze: w tym wypadku wizyta w przyszłym domu byłaby lepszym rozwiązaniem... - to mieszkanie wynajęte w domu jednorodzinnym, więc pewnie trzeba by fachowym okiem kociarza spojrzeć, jakie niebezpieczeństwa dla kota (myślę o oknach, drzwiach itp.) generuje i uczulić Panią na nie szczególnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: JamesEmbet, Patrykpoz i 59 gości