ssb pisze:obiecywałem foty ze spaceru z Nietoperzem
prawdziwy Jasiu Wędrowniczek z kocura,
miło mi Nietoperka poznać

pozdrawiam serdecznie!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ssb pisze:obiecywałem foty ze spaceru z Nietoperzem
BinaDina85 pisze:Cześć!
Czy widział ktoś może to ogłoszenie?
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 52974.html
sabina skaza pisze:mam ogromną prośbę i apel. jestem od jakiegoś czasu w kontakcie z panią z witomnia, ona od 25 lat kami koty w okolicach nowych knajpek prowadzących na bulwar nadmorski, przy barze kotwica jest masa kociąt. pani jest chora, nie daje rady tam juz jeździć. ja chetnie przekażę połowe swojej racji zywieniowej dla tymczasów z transportu który przyszedł do kingi, ale z uwagi na brak prawa jazdy i posiadanie blixniaków nie jestem w stanie jeździć w to miejsce i karmic tam kociąt. kto by mógł przejąc moją działkę karmy i tam podjechać ze 2 razy w tyg? miałysmy tam sterylizować koty, ale zabrakło nam ludzi do pracy, mamy juz i tak zbyt duzo zobowiązań a nie ma sił fizycznych do tego, oraz program sterylkowy został okrojony na pół więc i funduszy zbyt mało zeby zacząc nową dużą akcjębez tej pani kocięta umra z głodu a kobieta ma chory kregosłup więc jakis czas musiałybysmy tam pojeździc i podokarmiać.
Betbet pisze:Hej
Pisałam do Saibny,ale przypomnę tutaj, bo sprawa dla mnie pilna. Mam sporo rzeczy na bazarki, przeróżne. Najwięcej jest pierdółek, raczej nei są to mega wartościowe rzeczy,ale zbierane były przez różnych ludzi na bazarki. Są puzzle (2 komplety) Anny Geddes, kula dla chomika, kołowrotki dla chomików różne...hmmmm...nosidełko dla małego psa/kota do wykorzystania raczej przez was, a nie sprzedania, ocieplane tylko zamek popsuty. Trochę bibelocików, figurek, coś tam z biżuterii, jakiś breloczek, wizytownik, nowa saszetka dla faceta, pióro nowe, arafatka czerwona, czapka rastamańska robiona an drutach no i wiele, wiele innych. Naprawdę nie mam co z tym zrobić, bo po raz setny w tym roku się przeprowadzam. Żal wyrzucać, naprawdę, bo może być z tego jakiś grosz, ale ja zupełnie nie mam czasu na bazarek, a internet...tylko w pracy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 32 gości