Kotka-głodzi się,wciąż ,dziękuje wszystkim MA DOMEK

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 08, 2010 22:34 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? /w schronie

Chyba fajnie by było, gdyby Zylexis posłużył jeszcze innemu kotu...

Bardzo, bardzo bym prosiła wszystkich udzielających się w wątku Malinki o odwiedzanie wątku Molly : viewtopic.php?f=13&t=115470 - Molly jest w identycznej sytuacji, w jakiej była Malinka.

Czy mogę prosić o "przerzucenie sił ogłoszeniowych" na białaskę? Ma allegro, gratkę, adopcje miau i ogł. na Domowych Tygrysach, czy ktoś mógłby poogłaszać kicię w innych portalach?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon sie 09, 2010 12:40 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

ciesze sie ze Malinka ma dom :lol:
i za Molly :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon sie 09, 2010 12:47 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

Ja też się cieszę! :lol: Zwłaszcza, że byłam mimowolnym świadkiem akcji DS :wink: Już wiem o co chodziło z "plamką na nosku".
Liwia_miło było Cię poznać! Dzięki za podwózkę!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sie 11, 2010 14:17 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? /w schronie

Annaa pisze:
mar9 pisze:
Liwia_ pisze:Napisałam do Pani, która zaoferowała kici te 3 tygodnie, porozmawiam z nią....
Ja się po prostu boję tego, że po 3 tygodniach Malinka będzie musiała wrócić do schroniska, moim zdaniem wtedy doświadczy jeszcze większej traumy niż obecna i po prostu serce jej pęknie :(

nie wróci, obiecuję, choćbym miała mieć 11 kota to trudno, nie pozwolę jej odejść w schronie, nawet, jeśli żaden z moich tymczasów do tej pory nie znajdzie domu a dla Malinki nie znajdzie się lepszy dom to wezmę ją do siebie, potem poproszę Was o pomoc w szukaniu jej domu, dobrze?

:1luvu: czasami moja wiara w ludzi wraca :D

CatAngel pisze:
grzanka.ch pisze:Witajcie!
Od jutra Malinka będzie u nas w Krakowie. Cieszę się, że ją zobaczę, ale stresuje mnie to trochę. Mam nadzieję, że będę potrafiła jej pomóc... Będę tutaj na bieżąco pisać, co z nią.
Trzymajcie kciuki :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Liwia_ pisze:Słuchajcie, stał się CUD :D Malinka ma ds!
Dziś miałam po nią jechać, gdy dostałam telefon, że do schroniska przyszła Pani, która pożegnała identyczną koteczkę i chce dać Malince dom :)

Do wszystkich, którzy Malince kibicowali mam wielką prośbę - grzanka.ch, która miała dać Malince tdt na 3 tygodnie zdecydowała się pomóc koteczce z tego samego schroniska, w identycznej sytuacji - bielusieńkiej Molly ( viewtopic.php?f=1&t=113845&start=105 )

Bardzo, bardzo proszę o ogłoszenia dla Molly, dt od początku września...
Potrzebne też kciuki, by rezydentka u grzanki zaakceptowała tymczasową koleżankę... No i by Molly doszła do siebie, oczywiście.

Molly jest po sterylizacji, zabieg i stres bardzo ją osłabiły. Nie chciała jeść, wyraźnie źle się czuje. To jeszcze kocie dziecko, ma ok. 9 miesięcy. Jest cudnym, drobniutkim obłoczkiem, jest calusieńka biała.
Jest już w dobrych rękach u grzanki.ch ale ogłoszenia i dt są BARDZO potrzebne...

Obrazek To jest Molly...

Bardzo pilnie szuka też dt również bielutki, wykastrowany, 4-letni pers :(

A ja znowu płaczę..

Co do tego persa, daj jakieś szczegóły, być może będę miała DT, a może.. :wink:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sie 11, 2010 22:43 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

:dance: :dance2: :dance: :dance2:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 11, 2010 23:42 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? /w schronie

...

Bardzo pilnie szuka też dt również bielutki, wykastrowany, 4-letni pers :([/quote]

A ja znowu płaczę..

Co do tego persa, daj jakieś szczegóły, być może będę miała DT, a może.. :wink:[/quote]

viewtopic.php?f=1&t=115517

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw sie 12, 2010 9:22 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

Chata mu się niby jakaś szykuje, ale jakby co meldujcie na pw. Mam fajny dom w zanadrzu.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw sie 12, 2010 23:33 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Nie sie 15, 2010 12:42 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

A co z Malinką? Czy są jakieś wieści z jej nowego domu? Jak się ma? Zaczęła jeść? Cały czas trzymam za nią kciuki, mam nadzieję, że w nowym domku depresja zniknęła i Malinka jest zdrowa i szczęśliwa... :)

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Nie sie 15, 2010 13:02 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

grzanka.ch pisze:A co z Malinką? Czy są jakieś wieści z jej nowego domu? Jak się ma? Zaczęła jeść? Cały czas trzymam za nią kciuki, mam nadzieję, że w nowym domku depresja zniknęła i Malinka jest zdrowa i szczęśliwa... :)

Ona została wypatrzona na stronce schroniska,to była adopcja przez schronisko, nie mam kontaktu z tą Panią.Gdyby jednak były problemy,to wiedziała,że może oddać,więc chyba wszystko jest OK

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw sie 19, 2010 10:52 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

CatAngel

Post » Wto paź 05, 2010 15:36 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? /w schronie

Liwia_ pisze:Słuchajcie, stał się CUD :D Malinka ma ds!
Dziś miałam po nią jechać, gdy dostałam telefon, że do schroniska przyszła Pani, która pożegnała identyczną koteczkę i chce dać Malince dom :)

Do wszystkich, którzy Malince kibicowali mam wielką prośbę - grzanka.ch, która miała dać Malince tdt na 3 tygodnie zdecydowała się pomóc koteczce z tego samego schroniska, w identycznej sytuacji - bielusieńkiej Molly ( viewtopic.php?f=1&t=113845&start=105 )

Bardzo, bardzo proszę o ogłoszenia dla Molly, dt od początku września...
Potrzebne też kciuki, by rezydentka u grzanki zaakceptowała tymczasową koleżankę... No i by Molly doszła do siebie, oczywiście.

Molly jest po sterylizacji, zabieg i stres bardzo ją osłabiły. Nie chciała jeść, wyraźnie źle się czuje. To jeszcze kocie dziecko, ma ok. 9 miesięcy. Jest cudnym, drobniutkim obłoczkiem, jest calusieńka biała.
Jest już w dobrych rękach u grzanki.ch ale ogłoszenia i dt są BARDZO potrzebne...

Obrazek To jest Molly...

Bardzo pilnie szuka też dt również bielutki, wykastrowany, 4-letni pers :(

czy persik ma swój wątek?
pozwolę sobie wkleić bo tu szukają persa do adopcji viewtopic.php?f=13&t=117422&start=0
może by tam zamieścić info ?
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Wto paź 05, 2010 15:39 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

Kaprys2004 pisze:Chata mu się niby jakaś szykuje, ale jakby co meldujcie na pw. Mam fajny dom w zanadrzu.

przeoczyłem, sorki :oops: ale trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Nie paź 10, 2010 12:48 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

Wyleczony
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h7cv3][img]http://pctr.pl/obrazek/depresja1.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon paź 25, 2010 17:42 Re: Kotka-głodzi się,wciąż choruje,co z nią zrobić? / MA DOM

gratuluję :piwa:
ObrazekObrazek

andrzej780

[poprzednia][następna]