Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:mar9 pisze:Liwia_ pisze:Napisałam do Pani, która zaoferowała kici te 3 tygodnie, porozmawiam z nią....
Ja się po prostu boję tego, że po 3 tygodniach Malinka będzie musiała wrócić do schroniska, moim zdaniem wtedy doświadczy jeszcze większej traumy niż obecna i po prostu serce jej pęknie
nie wróci, obiecuję, choćbym miała mieć 11 kota to trudno, nie pozwolę jej odejść w schronie, nawet, jeśli żaden z moich tymczasów do tej pory nie znajdzie domu a dla Malinki nie znajdzie się lepszy dom to wezmę ją do siebie, potem poproszę Was o pomoc w szukaniu jej domu, dobrze?
czasami moja wiara w ludzi wraca
CatAngel pisze:grzanka.ch pisze:Witajcie!
Od jutra Malinka będzie u nas w Krakowie. Cieszę się, że ją zobaczę, ale stresuje mnie to trochę. Mam nadzieję, że będę potrafiła jej pomóc... Będę tutaj na bieżąco pisać, co z nią.
Trzymajcie kciuki
![]()
![]()
Liwia_ pisze:Słuchajcie, stał się CUDMalinka ma ds!
Dziś miałam po nią jechać, gdy dostałam telefon, że do schroniska przyszła Pani, która pożegnała identyczną koteczkę i chce dać Malince dom
Do wszystkich, którzy Malince kibicowali mam wielką prośbę - grzanka.ch, która miała dać Malince tdt na 3 tygodnie zdecydowała się pomóc koteczce z tego samego schroniska, w identycznej sytuacji - bielusieńkiej Molly ( viewtopic.php?f=1&t=113845&start=105 )
Bardzo, bardzo proszę o ogłoszenia dla Molly, dt od początku września...
Potrzebne też kciuki, by rezydentka u grzanki zaakceptowała tymczasową koleżankę... No i by Molly doszła do siebie, oczywiście.
Molly jest po sterylizacji, zabieg i stres bardzo ją osłabiły. Nie chciała jeść, wyraźnie źle się czuje. To jeszcze kocie dziecko, ma ok. 9 miesięcy. Jest cudnym, drobniutkim obłoczkiem, jest calusieńka biała.
Jest już w dobrych rękach u grzanki.ch ale ogłoszenia i dt są BARDZO potrzebne...To jest Molly...
Bardzo pilnie szuka też dt również bielutki, wykastrowany, 4-letni pers
grzanka.ch pisze:A co z Malinką? Czy są jakieś wieści z jej nowego domu? Jak się ma? Zaczęła jeść? Cały czas trzymam za nią kciuki, mam nadzieję, że w nowym domku depresja zniknęła i Malinka jest zdrowa i szczęśliwa...
Liwia_ pisze:Słuchajcie, stał się CUDMalinka ma ds!
Dziś miałam po nią jechać, gdy dostałam telefon, że do schroniska przyszła Pani, która pożegnała identyczną koteczkę i chce dać Malince dom
Do wszystkich, którzy Malince kibicowali mam wielką prośbę - grzanka.ch, która miała dać Malince tdt na 3 tygodnie zdecydowała się pomóc koteczce z tego samego schroniska, w identycznej sytuacji - bielusieńkiej Molly ( viewtopic.php?f=1&t=113845&start=105 )
Bardzo, bardzo proszę o ogłoszenia dla Molly, dt od początku września...
Potrzebne też kciuki, by rezydentka u grzanki zaakceptowała tymczasową koleżankę... No i by Molly doszła do siebie, oczywiście.
Molly jest po sterylizacji, zabieg i stres bardzo ją osłabiły. Nie chciała jeść, wyraźnie źle się czuje. To jeszcze kocie dziecko, ma ok. 9 miesięcy. Jest cudnym, drobniutkim obłoczkiem, jest calusieńka biała.
Jest już w dobrych rękach u grzanki.ch ale ogłoszenia i dt są BARDZO potrzebne...To jest Molly...
Bardzo pilnie szuka też dt również bielutki, wykastrowany, 4-letni pers
Kaprys2004 pisze:Chata mu się niby jakaś szykuje, ale jakby co meldujcie na pw. Mam fajny dom w zanadrzu.
[url=http://tiny.pl/h7cv3][img]http://pctr.pl/obrazek/depresja1.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 74 gości