Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 06, 2010 15:53 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

na starych zdjęciach Chmurka była piękna - ale teraz jest po prostu przeurocza i cudna!!!!!!! :1luvu:

aż dziwne, że nikt się nie zgłasza... :? - koniecznie podmieńcie w ogłoszeniach zdjęcia na te najnowsze i podrzucajcie na pierwszą stronę przynajmniej na cafeanimal i na gumtree - może z cafeanimal przedrukują Chmureczkę do Metra - "pójdzie" wtedy od ręki :P :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro paź 06, 2010 19:02 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

smarti pisze:oj,jak cholera by się przydała...jakbym tak w totka wygrała...zrobiłabym mega pensjonat dla wszystkich biednych kiciów-ze spa i z masażami.. :kotek: :kotek: :1luvu: :kotek: :kotek:

To ja się wtedy mogę być masażystką :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro paź 06, 2010 21:13 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Ogłoszenia kotki ponowione.
magdajedral

Post » Pt paź 08, 2010 11:16 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Koteczko nie spadaj!

Ogłoszenia nic nie dały chyba :(
magdajedral

Post » Pt paź 08, 2010 20:38 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Co tu tak cicho......
KOTECZKA SZUKA DOBREGO DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Pt paź 08, 2010 21:06 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Kurcze,nikt nie dzwoni po Chmurkę :( ...a ona taka slodka jest..

Pisze z jedną dziewczyną na jej temat którą znalazłam na innym wątku-chyba z Polanicy Zdroju-domek zakocony i wychodzący w leśnej okolicy. Pani bardzo fajna i kocha koty bo przygarnia bidy robi budki np. kiciom mieszkającym na stacji Orlen.
Jednak jeden z kiciow przygarniętych przez Panią jest "nosicielem nieaktywnym Fipa."
Dziś b. dlugo wet mi tlumaczył że Chmurka nie ma tam większych szans na zarażenie się niż gdziekolwiek indziej (np.jak ktoś by to świństwo przyniósl do domu na butach nawet u mnie lub wszędzie indziej).
wet mowi więc-dawać. Forumowa ASK@ mówi z kolei -nie dawać.

:roll: :roll: Czy któraś z Was sie na tym zna i może mi coś poradzić? :roll: :roll: :roll:

Wiadomo że nie oddam Chmurki gdyby miało jej grozić choc najmniejsze niebezpieczeństwo.
Będę się jeszcze radzić wielu osób zanim coś zdecyduję a i bez magdajędral nic na pewno sama nie zdecyduję.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt paź 08, 2010 22:36 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Nie dawać. I już. Bez tłumaczeń i kategorycznie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt paź 08, 2010 22:51 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

no tak,ale mnie nie chodzi o emocje a o radę popartą doświadczeniem.
bo moze to jest dla niej super domek-widać ze ta dziewczyna ma wielkie serce.
i jeśli racją jest to co mowi wet że nie ma możl. zarazenia się w takim wypadku to może szkoda skreslać taki fajny domek.
chodzi o to czy moze się zarazić czy nie może.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob paź 09, 2010 9:35 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Ja na szczęście nie mam doświadczenia. I nie chcę mieć. Ale chyba bym nie ryzykowała. Poza tym: ta pani jest w stanie utrzymać tyle kotów na dobrym poziomie weterynaryjnym i zywieniowym? - to też trzeba sprawdzić. A domek to wychodzący miałby być?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie paź 10, 2010 10:27 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

I co z tym domkiem dla Chmureczki?
Poza tym chciałam mocno podkreslić (bo nie wiem, czy o tym pisałam), ze magdajedral przekazała super fanty na bazarek dla dt smarti i teraz przesłała kolejne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon paź 11, 2010 12:11 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

O masz... Chgmurka zginęła w otchlaniach forum... nie może tak być!!! :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon paź 11, 2010 13:51 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Chmurka rządzi :!: :!:

smarti

Post » Pon paź 11, 2010 18:53 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

smarti pisze:Chmurka rządzi :!: :!:

.. to znaczy? 8O 8O :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Wto paź 12, 2010 9:12 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

No właśnie, też jestem ciekawa co to znaczy?
magdajedral

Post » Wto paź 12, 2010 10:21 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

jestem wprawdzie opóźniona, ale myślałam, że ta kotka ma juz domek 8O
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

[poprzednia][następna]