Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 12.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 08, 2010 21:38 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Genowefa no to leć do roboty i nie trać czasu na mój wątek. Mam nadzieję, że bedziesz bardzo zajęta przez najbliższe kilka lat. Pa!

Właśnie dlatego Twój tzw. DT jest obiektem do "forumowych rozważań" a nie mój.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt paź 08, 2010 21:40 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Bo znajduję czas dla forum czy dlatego, że jestem niemiła. :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt paź 08, 2010 21:50 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Bo znajduję czas dla forum czy dlatego, że jestem niemiła. :mrgreen:

No jak jest się na utrzymaniu forum, to trzeba na nie czas znajdować. Ja nie muszę :mrgreen: Wolę się zająć kotami w okolicy.
Wiesz, jeszcze na poprzedniej stronie wcale nie miałam zamiaru Ci (...) w żaden sposób. Do tego jest osobny wątek na KŁ. Ale faktycznie masz jakiś szczególny sposób mówienia do ludzi, którzy nie są Twoimi klakierami.

Interwencja. E.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt paź 08, 2010 21:54 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Genowefa mylisz się. Zawsze "mówię" tak samo. Różnica tkwi w odbiorze i interpretacji. Jeśli ktoś taki jak Ty, wiedzący ile kosztuje utrzymanie i leczenie kotów twierdzi, że jestem na utrzymaniu forum to faktycznie szkoda pisania. Żałosne.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt paź 08, 2010 22:11 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze: Różnica tkwi w odbiorze i interpretacji.

Ilość kotów mieszkaniu nie podlega różnicom "w odbiorze i interpretacji". Pozostaje po prostu ilością. Każdy kto ma w okolicy 10 kotów wie jak to wygląda. Mieszkanie masz zaszczane prawda? Nie pisz, że nie bo i tak nie uwierzę.

Tak wiem ile kosztuje utrzymanie tego wszystkiego, nawet bardziej niż Ty, bo jak napisałam w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem na utrzymaniu forum, ani swojego męża.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt paź 08, 2010 22:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Genowefa nie raz pisałam o tym jak koty dewastują miszkanie i jak staram się to tanim sumptem łatać. Każdemu kto do mnie przychodzi pokazuję zniszczenia. Tak jest i z tym żyję bez ciągłe jęczenia jaka to jestem biedna.

Pisząc, że w przeciwieństwie do mnie nie jesteś na utrzymaniu forum dobitnie sugerujesz, że ja jestem i nie udawaj niewiniątka, bo właśnie to chciałaś dać do zrozumienia. Jak niskie pobudki muszą Tobą kierować.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt paź 08, 2010 22:28 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Pisząc, że w przeciwieństwie do mnie nie jesteś na utrzymaniu forum dobitnie sugerujesz, że ja jestem i nie udawaj niewiniątka, bo właśnie to chciałaś dać do zrozumienia. Jak niskie pobudki muszą Tobą kierować.

A na czyim niby jesteś utrzymaniu? Sama nie raz pisałaś, że wszelką pracę zarobkową masz (...)

Interwencja. E.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt paź 08, 2010 22:34 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

genowefa pisze:A na czyim niby jesteś utrzymaniu? Sama nie raz pisałaś, że wszelką pracę zarobkową masz w doopie.

Nie raz pisałam na czyim jestem utrzymaniu, choć prawdę mówiąc nie musiałam pisać, bo to moja prywatna sprawa. Nigdy nie pisałam, że pracę mam w "doopie". To nie w moim stylu.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt paź 08, 2010 22:39 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Nigdy nie pisałam, że pracę mam w "doopie". To nie w moim stylu.

Jak najbardziej w Twoim stylu. Jak będę miała chwilę to poszukam cytatów. To, że ktoś się nie odzywa nie znaczy, że nie czyta.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt paź 08, 2010 22:41 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Szukaj genowefa, szukaj.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt paź 08, 2010 22:42 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

genowefa pisze:
mirka_t pisze:Pisząc, że w przeciwieństwie do mnie nie jesteś na utrzymaniu forum dobitnie sugerujesz, że ja jestem i nie udawaj niewiniątka, bo właśnie to chciałaś dać do zrozumienia. Jak niskie pobudki muszą Tobą kierować.

A na czyim niby jesteś utrzymaniu? Sama nie raz pisałaś, że wszelką pracę zarobkową masz (...).

Na utrzymaniu darczyńców jest tylko 48 (w tej chwili) kotów u mirki_t, nie ona sama.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pt paź 08, 2010 22:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Jana pisze:
genowefa pisze:

A na czyim niby jesteś utrzymaniu? Sama nie raz pisałaś, że wszelką pracę zarobkową masz (...).

Na utrzymaniu darczyńców jest tylko 48 (w tej chwili) kotów u mirki_t, nie ona sama.

i komornik (dług jest na mieszkaniu)
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt paź 08, 2010 22:52 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Jana pisze:
genowefa pisze:

Tak, tak, mirka_t jest na utrzymaniu swojego konkubenta.
Nie wiem, czy to jest powód do dumy, dla mnie nie.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt paź 08, 2010 22:54 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

dalia pisze:i komornik (dług jest na mieszkaniu)

Dług -tak. Komornik - nie. A tak poza tym to opowiedz o Swoich długach i rodzinie.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt paź 08, 2010 22:59 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

genowefa pisze:Tak, tak, mirka_t jest na utrzymaniu swojego konkubenta.
Nie wiem, czy to jest powód do dumy, dla mnie nie.

A ja zdecydowanie uważam, że komentowanie sfery osobistej pod tym kątem jest CONAJMNIEJ nie na miejscu :evil:
A właściwie, przy braku argumentów, wjeżdżanie z butami w sprawy osobiste jest żenujące.

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

[poprzednia][następna]