mirka_t pisze:Genowefa no to leć do roboty i nie trać czasu na mój wątek. Mam nadzieję, że bedziesz bardzo zajęta przez najbliższe kilka lat. Pa!
Właśnie dlatego Twój tzw. DT jest obiektem do "forumowych rozważań" a nie mój.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Genowefa no to leć do roboty i nie trać czasu na mój wątek. Mam nadzieję, że bedziesz bardzo zajęta przez najbliższe kilka lat. Pa!
mirka_t pisze:Bo znajduję czas dla forum czy dlatego, że jestem niemiła.
mirka_t pisze: Różnica tkwi w odbiorze i interpretacji.
mirka_t pisze:Pisząc, że w przeciwieństwie do mnie nie jesteś na utrzymaniu forum dobitnie sugerujesz, że ja jestem i nie udawaj niewiniątka, bo właśnie to chciałaś dać do zrozumienia. Jak niskie pobudki muszą Tobą kierować.
genowefa pisze:A na czyim niby jesteś utrzymaniu? Sama nie raz pisałaś, że wszelką pracę zarobkową masz w doopie.
mirka_t pisze:Nigdy nie pisałam, że pracę mam w "doopie". To nie w moim stylu.
genowefa pisze:mirka_t pisze:Pisząc, że w przeciwieństwie do mnie nie jesteś na utrzymaniu forum dobitnie sugerujesz, że ja jestem i nie udawaj niewiniątka, bo właśnie to chciałaś dać do zrozumienia. Jak niskie pobudki muszą Tobą kierować.
A na czyim niby jesteś utrzymaniu? Sama nie raz pisałaś, że wszelką pracę zarobkową masz (...).
Jana pisze:genowefa pisze:mirka_t pisze:Pisząc, że w przeciwieństwie do mnie nie jesteś na utrzymaniu forum dobitnie sugerujesz, że ja jestem i nie udawaj niewiniątka, bo właśnie to chciałaś dać do zrozumienia. Jak niskie pobudki muszą Tobą kierować.
A na czyim niby jesteś utrzymaniu? Sama nie raz pisałaś, że wszelką pracę zarobkową masz (...).
Na utrzymaniu darczyńców jest tylko 48 (w tej chwili) kotów u mirki_t, nie ona sama.
Jana pisze:genowefa pisze:mirka_t pisze:Pisząc, że w przeciwieństwie do mnie nie jesteś na utrzymaniu forum dobitnie sugerujesz, że ja jestem i nie udawaj niewiniątka, bo właśnie to chciałaś dać do zrozumienia. Jak niskie pobudki muszą Tobą kierować.
Na utrzymaniu darczyńców jest tylko 48 (w tej chwili) kotów u mirki_t, nie ona sama.
dalia pisze:i komornik (dług jest na mieszkaniu)
genowefa pisze:Tak, tak, mirka_t jest na utrzymaniu swojego konkubenta.
Nie wiem, czy to jest powód do dumy, dla mnie nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 276 gości