Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Marysia miała ustalone, że zmniejszamy michę z normalnym jedzeniem, potem pomału przechodzimy na dietetyczne karmy.
Dulencja pisze:Marysia jest mądra kicia i jej zdaniem, znęcam się nad nią. Patrzy na mnie z takim wyrzutem w oczach, czasem siada w miejscu, gdzie stały michy i ze smutkiem się gapi w podłogę![]()
Trudno musimy wytrzymać.
tamiss pisze:Dulencja pisze:Marysia jest mądra kicia i jej zdaniem, znęcam się nad nią. Patrzy na mnie z takim wyrzutem w oczach, czasem siada w miejscu, gdzie stały michy i ze smutkiem się gapi w podłogę![]()
Trudno musimy wytrzymać.
Skad ja to znam...
Dulencja pisze:Karma moich pozostałych stoi na razie w miejscu, którego Maryś jeszcze nie odkryła.
taizu pisze:Dulencja pisze: sucha karma moich pozostałych stoi na razie w miejscu, którego Maryś jeszcze nie odkryła.
Na żyrandolu?![]()
Dulencja pisze:taizu pisze:Dulencja pisze: sucha karma moich pozostałych stoi na razie w miejscu, którego Maryś jeszcze nie odkryła.
Na żyrandolu?![]()
Co to za cytata
taizu pisze:Dulencja pisze:Karma moich pozostałych stoi na razie w miejscu, którego Maryś jeszcze nie odkryła.
Na żyrandolu?
Dulencja pisze:taizu pisze:Dulencja pisze:Karma moich pozostałych stoi na razie w miejscu, którego Maryś jeszcze nie odkryła.
Na żyrandolu?
Nie. Stoi sobie spokojnie na blacie w kuchni.
Marysia jest kotem podłogowym, jedyne wysokości, które osiąga to fotel, łóżko, kanapa. I parapet, jak stoi przy nim taboret.
Gibutkowa pisze:Bo wyżej doopska nie uniesie![]()
![]()
Dulencja pisze:Maryś dalej bez "napadów"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości