Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:Właściwie to mogę KITĘ zameldować w kociej łazience.Ona nie potrzebuje miejsca do szaleństw a fotel i drapka zmieszczą się.No ijest tam też okno.Mam jednak nadzieję,że kotki rozkwitną po zabraniu ze schroniska i domki będą pchały się drzwiami i oknami po dziewczynki.Byłoby fajnie bo oszczędziło by się im kolenej porcji stresu.
Kruszyna pisze:Wiecie co, trochę mi wstyd, że koty z takiego wielkiego miasta, jakim jest Wrocław, muszą podróżować po całej Polsce![]()
Macie jakieś pomysły na zwerbowanie nowych użytkowników miau?Liczba osób z Wro, które tutaj zaglądają z chęcią pomocy jest niestety niewystarczająca
Kruszyna pisze:Wiecie co, trochę mi wstyd, że koty z takiego wielkiego miasta, jakim jest Wrocław, muszą podróżować po całej Polsce![]()
Macie jakieś pomysły na zwerbowanie nowych użytkowników miau?Liczba osób z Wro, które tutaj zaglądają z chęcią pomocy jest niestety niewystarczająca
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 27 gości