Dwie białe ksieżniczki już w DS szczęścia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 06, 2010 16:12 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

Właściwie to mogę KITĘ zameldować w kociej łazience.Ona nie potrzebuje miejsca do szaleństw a fotel i drapka zmieszczą się.No ijest tam też okno.Mam jednak nadzieję,że kotki rozkwitną po zabraniu ze schroniska i domki będą pchały się drzwiami i oknami po dziewczynki.Byłoby fajnie bo oszczędziło by się im kolenej porcji stresu.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro paź 06, 2010 16:14 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

Kurcze,znowu dubel.Albo nie mogę wysłać albo dubluje.Oszaleć idzie co dziś mam z netem :evil:

J.D.

Post » Śro paź 06, 2010 17:33 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

podrzuce ksiezniczki :)
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Śro paź 06, 2010 19:23 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

molly88 pisze:
Obrazek

Do góry kochane, po domek :ok: Na siódmej stronie na pewno go nie znajdziecie.
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro paź 06, 2010 19:29 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

J.D. pisze:Właściwie to mogę KITĘ zameldować w kociej łazience.Ona nie potrzebuje miejsca do szaleństw a fotel i drapka zmieszczą się.No ijest tam też okno.Mam jednak nadzieję,że kotki rozkwitną po zabraniu ze schroniska i domki będą pchały się drzwiami i oknami po dziewczynki.Byłoby fajnie bo oszczędziło by się im kolenej porcji stresu.

Czekaj, bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam. Wzięłabyś je na tymczas?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro paź 06, 2010 20:58 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

Jeżeli po 5tyg. na TDT u siostry smarti nic się nie rozwiąże to zaryzykuję-myślę,że dam radę-o ile nie wyskoczą jakieś niespodzianki zdrowotne nie daj Boże :? Dobrego weta to ja mam dopiero w Białymstoku-42km.One powinny iść razem do adopcji temu dam im DT do momentu aż znajdą taki dom,który weżmie obie dziewczyny.Tylko do mnie jest dosyć daleko ale miau już nieraz robiło bardziej spektakularne akcje :ok: A tak wogóle to kociczki są przepiękne :1luvu: :1luvu:

J.D.

Post » Czw paź 07, 2010 11:14 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

J.D, dziękujemy za ofertę - będziemy w kontakcie w razie czego :ok:

A tymczasem - do góry dziewczęta, bo na siódmej stronie na pewno nikt Was nie wypatrzy :ok:
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw paź 07, 2010 12:42 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

Do góry ślicznotki :1luvu:

J.D.

Post » Czw paź 07, 2010 12:56 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

:ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 07, 2010 16:01 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

wszystko aktualne ale napiszę póżniej bo teraz jestem zalatana.
porozmawiam dokładnie z siostrą i wszystko ustale aby móc napisać wiążąco
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt paź 08, 2010 7:01 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

czekam cierpliwie na dobre wiadomości :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt paź 08, 2010 8:22 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

Wiecie co, trochę mi wstyd, że koty z takiego wielkiego miasta, jakim jest Wrocław, muszą podróżować po całej Polsce :oops:

Macie jakieś pomysły na zwerbowanie nowych użytkowników miau? ;) Liczba osób z Wro, które tutaj zaglądają z chęcią pomocy jest niestety niewystarczająca :(
Obrazek

Kruszyna

Post » Pt paź 08, 2010 8:39 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

Kruszyna pisze:Wiecie co, trochę mi wstyd, że koty z takiego wielkiego miasta, jakim jest Wrocław, muszą podróżować po całej Polsce :oops:

Macie jakieś pomysły na zwerbowanie nowych użytkowników miau? ;) Liczba osób z Wro, które tutaj zaglądają z chęcią pomocy jest niestety niewystarczająca :(

ja nie mam :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt paź 08, 2010 8:46 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

Kruszyna pisze:Wiecie co, trochę mi wstyd, że koty z takiego wielkiego miasta, jakim jest Wrocław, muszą podróżować po całej Polsce :oops:

Też się nad tym zastanawiałam :( Nie wiem co jeszcze można zrobić....
Może jakby ktoś miał znajomych w jakiejś gazecie.... możnaby jakiś artykuł o wolontariacie wrocławskim napisać :roll:
Wstyd się przyznać ale moi znajomi w większości niestety patrzą na mnie jak na "kosmitkę" :evil:
Do nie dawna pewnie podciągali to pod staropanieństwo :wink: a teraz pod obłęd :lol:
Tak czy inaczej niewielu jest takich którzy chcieliby pomóc :cry: niektórzy podziwiają...ale tylko tyle - ale co mi po tym :|

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt paź 08, 2010 9:36 Re: Dwie białe ksieżniczki, płacza w schronie SZUKAMY DS

Widzę że nawet moje ulotki i "plakaty" nie działają :( :cry:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]