Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:Nie wiem jak wyglada dlug za Pupe - pomozcie. Ostatni moj wpis to: Megana założyła za Pupę 550 zł, 100 zł wpłaciła Be, wpłynęlo tez 35 zł (od Anielki G?) czyli zostalo 415 zł dlugu..
Prosze niech ktos sprawdzi, czy dobrze policzylam, jesli o czyms zapomnialam, porsze przypomnijcie...
alareipan pisze:
Niestety w tygodniu do szpitalika z PA wróciły dwie cudowne koteczki... glut... tym samym straciły szansę na adopcje![]()
DUSZKA - bardzo miła przytulanka, tylko smutna. Młoda, bezproblemowa i pięknie ubarwiona... bura z rudymi centkami - próbowałam to uwiecznić na ostatnim zdjęciu25.09 - miła i bardzo gadatliwa
DYMNA PRĘGOWANA - miła, mocno wystraszona, wysterylizowana
PILNE ADOPCJE![]()
- WARUNKOWE
BĄBEL - od stycznia w schronisku, jedno oczko usunięte, przepuklina i ciągły glut. Bardzo miły! Niewykastrowany. BARDZO PILNE!!!!
BUREK - z ciągłym nawrotem gluta. Ok. 3 lat, bardzo ładny. Trafił do schroniska z jakimiś ranami na bokach. Niewykastrowany.
SZYLKA - od miesiąca w schronisku. Biedula strasznie wystraszona, z ciągle nawracającym glutem. Piękna szylkretka i bardzo miła. Jak ją się weźmie na ręcę to mocno się wtula![]()
W obiektyw w szpistaliku wpadły mi jeszcze takie dwa małe "grzybki". Kociaki 4-5 miesięcy.
Jutro dorzucę jeszcze foty jeszcze jednego kolegi - zdrowego kastrata, ale z popsutymi spojówkami, które raczej nie pozwolą mu wyjść do PA
Są też dwie koteczki z zepsutymi oczętami, które nie mają gluta, ale trzeba im wpuszczać krople do oczu.
mpogorzelski pisze:
Never pisze:tillibulek - jesli wplacilas bezposrednio na konto PAuliny, to ja tego nie uwzgledniałam, ona sama robi rozliczenia Gwiazdki, jesli na moje konto - pls daj znac kiedy, bo nie widze...![]()
tillibulek pisze:potrzebuje jakies aktualne info o obu kotkach i tel kontaktowy na PW
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 551 gości