Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 06, 2010 11:47 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

ja sie nie orientuje w tych obliczeniach, nie wiem czy to uwzglednilas - jeden raz wplacalam 30 zl dla Gwiazdki

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro paź 06, 2010 12:27 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

Eliza z FB chcialaby przekazac Paluszkom koce - pyta gdzie je dostarczyc

tillibulek

Post » Śro paź 06, 2010 12:58 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

ja chyba raz występuję jako joluka, raz jako Joanna - ale jeśli to rzeczywiście o mnie chodzi, to się zgadza :wink:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro paź 06, 2010 13:24 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

Never pisze:Nie wiem jak wyglada dlug za Pupe - pomozcie. Ostatni moj wpis to: Megana założyła za Pupę 550 zł, 100 zł wpłaciła Be, wpłynęlo tez 35 zł (od Anielki G?) czyli zostalo 415 zł dlugu..

Prosze niech ktos sprawdzi, czy dobrze policzylam, jesli o czyms zapomnialam, porsze przypomnijcie...

we wpływach uwzględniłaś grosik ode mnie (to się zgadza) - pierwotnie miało być na Gwiazdkę i Pupę, do podziału między obie koteczki lub tylko na jedną - w zależności od tego, co bardziej pilne. nie wiem, czy ostatecznie poszło na Pupę...

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Śro paź 06, 2010 20:40 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

tillibulek - jesli wplacilas bezposrednio na konto PAuliny, to ja tego nie uwzgledniałam, ona sama robi rozliczenia Gwiazdki, jesli na moje konto - pls daj znac kiedy, bo nie widze... :oops:

tutaj zdjecia z rozliczn maluchow

http://www.facebook.com/home.php?#!/pho ... 0512426105

co do rozliczen za dorosle, wisze 121 zl za Lale i Morunie
maluchy - zaraz uzupelnie rozliczenia

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro paź 06, 2010 22:12 Re: Paluch3-ALARM str. 39, FelV+, slepaczki, zlamane nozki!

To ja przypomnę jeszcze recydywę

alareipan pisze:
Niestety w tygodniu do szpitalika z PA wróciły dwie cudowne koteczki... glut... tym samym straciły szansę na adopcje :cry:

DUSZKA - bardzo miła przytulanka, tylko smutna. Młoda, bezproblemowa i pięknie ubarwiona... bura z rudymi centkami - próbowałam to uwiecznić na ostatnim zdjęciu :oops: 25.09 - miła i bardzo gadatliwa
ObrazekObrazekObrazekObrazek

DYMNA PRĘGOWANA - miła, mocno wystraszona, wysterylizowana
ObrazekObrazek

PILNE ADOPCJE :!: :!: - WARUNKOWE

BĄBEL - od stycznia w schronisku, jedno oczko usunięte, przepuklina i ciągły glut. Bardzo miły! Niewykastrowany. BARDZO PILNE!!!!
ObrazekObrazek

BUREK - z ciągłym nawrotem gluta. Ok. 3 lat, bardzo ładny. Trafił do schroniska z jakimiś ranami na bokach. Niewykastrowany.
ObrazekObrazek

SZYLKA - od miesiąca w schronisku. Biedula strasznie wystraszona, z ciągle nawracającym glutem. Piękna szylkretka i bardzo miła. Jak ją się weźmie na ręcę to mocno się wtula :cry:
Obrazek

W obiektyw w szpistaliku wpadły mi jeszcze takie dwa małe "grzybki". Kociaki 4-5 miesięcy.
Obrazek

Jutro dorzucę jeszcze foty jeszcze jednego kolegi - zdrowego kastrata, ale z popsutymi spojówkami, które raczej nie pozwolą mu wyjść do PA

Są też dwie koteczki z zepsutymi oczętami, które nie mają gluta, ale trzeba im wpuszczać krople do oczu.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro paź 06, 2010 22:14 Re: Paluch3-2 tygodnie na 2 domki+kasa potrzebna!

I PRZYPOMNĘ TEŻ, ŻE CZAS UPŁYWA NIEUBŁAGANIE :( I TE DWIE PANIE ZA TYDZIEŃ :!: BĘDĄ W NIEZŁYCH TARAPATACH... A MY Z NEVER RAZEM Z NIMI :oops: LOKAL/LOKALE BARDZO PILNIE POSZUKIWANE :!: :!: :!:

mpogorzelski pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw paź 07, 2010 7:30 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

Never pisze:tillibulek - jesli wplacilas bezposrednio na konto PAuliny, to ja tego nie uwzgledniałam, ona sama robi rozliczenia Gwiazdki, jesli na moje konto - pls daj znac kiedy, bo nie widze... :oops:

wplacalam do Pauliny :wink:

tillibulek

Post » Czw paź 07, 2010 7:31 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

maja wydarzenie na FB? nie chce znowu zdublowac :oops:

tillibulek

Post » Czw paź 07, 2010 9:15 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

moze zrob to wydarzenie im obu, na pewno nie bylo jeszcze ze pilnie szukaja dt za tydzien. I naprawde - sprawa jest super pilna, bo nie ma co z nimi zrobic.... NAPRAWDE!!!!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw paź 07, 2010 9:51 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

potrzebuje jakies aktualne info o obu kotkach i tel kontaktowy na PW

tillibulek

Post » Czw paź 07, 2010 11:15 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

probowalam 3 razy wrzucic Lale i Mike na FB - nie udaje sie - wyskakuje blad - chyba kwestia ślamazarnosci pracowego neta - jesli ktos moze umiescic tam koteczki, to moge przeslac tekst, który sklecilam pokrotce - wysle na maila

jak nie, to wrzuce dziewczyny wieczorem, ale sprawa jest pilna, wiec im szybciej tym lepiej!!

tillibulek

Post » Czw paź 07, 2010 13:48 Re: proszę nic nie pisać

Nowe kociaki z ostatnich dni.

----------------------------------
Obrazek
brak danych
Obrazek
ID: 0634/10
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samica ]
Maść: biało czarna
Data przyjęcia: 06-10-2010
Obrazek
brak danych
Obrazek
ID: CCXXVIII/10
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samica ]
Waga: 0,2kg
Data przyjęcia: 07-10-2010
Ostatnio edytowano Pt paź 08, 2010 15:12 przez -Anula-, łącznie edytowano 2 razy

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Czw paź 07, 2010 14:21 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

Przepraszam za OT. Zwierzęcego nieszczęścia nigdy dość. Może ktoś zajrzy, podrzuci... Może stanie się cud... viewtopic.php?f=21&t=118188&p=6496547#p6496547
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw paź 07, 2010 14:39 Re: Paluch3-9 kociat walczy z pp w szpitalu. KOSZMARNY DLUG!!!

tillibulek pisze:potrzebuje jakies aktualne info o obu kotkach i tel kontaktowy na PW

trzeci raz próbuję wrzucić opis dziewczynek i fotki i zaraz mnie coś trafi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opis-Lala szczupła,piękna o lśniącym futerku.
Przez pierwsze dwa dni była nieufna,nawet się jej trochę bałam...-potem-jak zaufała to na całego...
biega za mną wszędzie,cały czas coś gada,wszystko musi wiedzieć i we wszystkim uczestniczyc..
lubi skakać i wszystko sprawdzić osobiście ale jest na tyle delikatna i mądra że nic nie zniszczyła ani nie zrzuciła :)

urocza,ukochana kocica-aż serce boli że to tylko tymczas i że nie może być moja na zawsze bo inne w kolejce na pomoc już czekają.
wspaniała przyjaciółka,bardzo miziasta i spragniona obecności człowieka i jego uwagi..
Barankująca i nakolankowa jak tylko zaufa.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Sorki za bałaganik w tle ale doba za krótka a zresztą Lalunia teraz rządzi w pralni.
(zaraz będą ładniejsze zdjęcia :) )

Mika-Morunia-puchata i urocza baryłeczka. :oops: Nie wiedziałam że na paluchu tak pasą...
Najbardziej lubi spać na cieplutkim posłanku albo wylegując się z mądrą minką obserwować świat..Przyjazna dla wszystkich,zawsze ustępująca władczej i zazdrosnej Laluni.
Miziasta do granic zmęczenia ludzia. Bucząca z zadowolenia przy byle pogłaskaniu.
bardzo przyjazna dla każdego i cierpliwie znosząca nieprzyjemne zabiegi lecznicze.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obie kicie zdrowe,uwielbiają mieszane suche i mięsko z piersi indyka,mokre raz,max.dwa razy dziennie,
piją mleczko Klara z betaglukanem i lubią wodę.
Bardzo czysto kuwetkują-nie rozsypują żwirku.
Ostatnio edytowano Czw paź 07, 2010 16:22 przez smarti, łącznie edytowano 13 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]