Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:
A w ogóle to najlepiej byłoby zrobic drugie ogł dla parki a te Arniaczka zostawić .
Co Ty na to CatAngel?
smarti pisze:dziewczyny a tak w ogóle to dlaczego Mrusia nie ma jeszcze ogłoszeń??
Ja poprosiłam CatAngel o ogł dla dwupaku na mój koszt bo to mnie najbardziej zależy aby poszły do domku razem.
Ale jeśli znajdzie się domejk oddzielny a już zakocony to po dzisiejszej nocy widzę że też mogą tam pójść-dzisiaj jak do nich weszłam to Arni spał sam na słoneczku a Mrusia na drugim parapecie przytulona do Chmurki-tak więc myślę że każde z nich przyzwyczai się do innego zwierzaczka,byle szybko..
Dlatego Vega,prosze Cię o ogł dla Mrusi i to tak aby zawsze były na pierwszych stronach,abyś dbała aby nie spadały-bo to jest najważniejsze.
Inaczej są dwa,trzy telefony pierwszego dnia a potem cisza ,a tego przecież nie chcemy.
I koniecznie proszę o facebooka!!
Poza tym Mrusia jest u mnie już ponad miesiąc i jej leczenie i doprowadzenie do obecnej ,niewątpliwej urody pochłonęło już sporo kaski.
A więc jestem zmuszona prosić Cię Vega-a także inne chętne dziewczyny,które kibicowały Mrusi gdy ją przyjmowałam na DT,o pomoc w kosztach utrzymania kici![]()
vega29 pisze:Zaraz prześlę ci dotychczasowy utarg z bazarku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 119 gości