MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 04, 2010 13:27 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

no chyba przeciwnie-pozowanie jej się podoba i ciągle psoty w główce..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 04, 2010 19:57 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Mrunia moja kochaniutka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon paź 04, 2010 21:23 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

vega,a jak tam braciszek Mruni-on jest chyba u twojej rodziny?
jak się miewa i jak ma na imię?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon paź 04, 2010 22:33 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Figuś zmienił imię na Mruczuś. Szaleje w mieszkaniu, gryzie rodzinkę, odbiera od ust pożywienie, roztył się 8O (serio, kazałam zmniejszyć obrok, bo skoro teraz tyje, to co będzie po kastracji 8O 8O ) i ogólnie żyje w luksusach. Ma do dyspozycji zasiatkowany balkon, ale korzysta z każdej okazji, by dać łapę na klatkę schodową :evil: Całe szczęście bardzie emocjonują go schody w górę, niż w dół :roll:
Tak czy inaczej, trzeba drania małego pilnować, jak oka w głowie :mrgreen:
Obrazek

vega29

Post » Wto paź 05, 2010 18:00 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

A co u zakochanej pary? :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 05, 2010 18:14 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Figus czyli Mruczuś jak sądzę ma w genach tendencje do tycia,bo Mrusia też jest już krempiutką panienką ajest przecież w tym samym wieku co smukły i długonogi Arniaczek.

Zobaczcie jak się ułożyło Mruczuś i Mrusia :1luvu: :1luvu:

co do zakochanej parki-jednak trzeba poprosić CatAngel o zmianę treści ogł na dwupak(nawet jeśli muszę za to dopłacić},
bo będą dzwonić ludzie zupełnie nieprzygotowani i gotowi tylko na jednego kotka.I żeby nie wiem co obiecywali to i tak się więcej nie odezwą. No bo skoro były trzy telefony o jednego kotka z czego dwa miały się zastanowić nad parką i żaden się nie odezwał więcej,a trzeci domek od razu powiedział że dwóch nie może to to jest bez sensu,no nie?
Ja też bym się zniechęciła jak mogę sobie pozwolić na jednego kotka(bo np. się dokacam i mam w ogł wyrażnie napisane 1 kotek),mam to przemyślane a baba mi wciska na starcie dwa na raz...

A w ogóle to najlepiej byłoby zrobic drugie ogł dla parki a te Arniaczka zostawić .
Co Ty na to CatAngel?

smarti

Post » Wto paź 05, 2010 19:40 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

smarti pisze:
A w ogóle to najlepiej byłoby zrobic drugie ogł dla parki a te Arniaczka zostawić .
Co Ty na to CatAngel?

i to jest dobry pomysł - i gdy będa dzwonić o Arniaczka to mówić, że zapadła decyzja o adopcji ich razem, ale jeśli chcą tylko czarnego kocurka no to jest inny ... i dalej już wiadomo o co chodzi. :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro paź 06, 2010 12:49 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

dziewczyny a tak w ogóle to dlaczego Mrusia nie ma jeszcze ogłoszeń??

Ja poprosiłam CatAngel o ogł dla dwupaku na mój koszt bo to mnie najbardziej zależy aby poszły do domku razem.
Ale jeśli znajdzie się domejk oddzielny a już zakocony to po dzisiejszej nocy widzę że też mogą tam pójść-dzisiaj jak do nich weszłam to Arni spał sam na słoneczku a Mrusia na drugim parapecie przytulona do Chmurki-tak więc myślę że każde z nich przyzwyczai się do innego zwierzaczka,byle szybko..

Dlatego Vega,prosze Cię o ogł dla Mrusi i to tak aby zawsze były na pierwszych stronach,abyś dbała aby nie spadały-bo to jest najważniejsze.
Inaczej są dwa,trzy telefony pierwszego dnia a potem cisza ,a tego przecież nie chcemy.
I koniecznie proszę o facebooka!!

Poza tym Mrusia jest u mnie już ponad miesiąc i jej leczenie i doprowadzenie do obecnej ,niewątpliwej urody pochłonęło już sporo kaski.
A więc jestem zmuszona prosić Cię Vega-a także inne chętne dziewczyny,które kibicowały Mrusi gdy ją przyjmowałam na DT,o pomoc w kosztach utrzymania kici :) :)

smarti

Post » Śro paź 06, 2010 13:02 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

bazarek - pilny! zapraszam!!
viewtopic.php?f=20&t=118138

Marzenia11

Post » Śro paź 06, 2010 14:11 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

smarti pisze:dziewczyny a tak w ogóle to dlaczego Mrusia nie ma jeszcze ogłoszeń??

Ja poprosiłam CatAngel o ogł dla dwupaku na mój koszt bo to mnie najbardziej zależy aby poszły do domku razem.
Ale jeśli znajdzie się domejk oddzielny a już zakocony to po dzisiejszej nocy widzę że też mogą tam pójść-dzisiaj jak do nich weszłam to Arni spał sam na słoneczku a Mrusia na drugim parapecie przytulona do Chmurki-tak więc myślę że każde z nich przyzwyczai się do innego zwierzaczka,byle szybko..

Dlatego Vega,prosze Cię o ogł dla Mrusi i to tak aby zawsze były na pierwszych stronach,abyś dbała aby nie spadały-bo to jest najważniejsze.
Inaczej są dwa,trzy telefony pierwszego dnia a potem cisza ,a tego przecież nie chcemy.
I koniecznie proszę o facebooka!!

Poza tym Mrusia jest u mnie już ponad miesiąc i jej leczenie i doprowadzenie do obecnej ,niewątpliwej urody pochłonęło już sporo kaski.
A więc jestem zmuszona prosić Cię Vega-a także inne chętne dziewczyny,które kibicowały Mrusi gdy ją przyjmowałam na DT,o pomoc w kosztach utrzymania kici :) :)

Zaraz prześlę ci dotychczasowy utarg z bazarku. Z kasą spoza niestety krucho :roll: . I postaram się o nowe ogłoszenia dzisiaj. Z FB nie pomogę, bo się na tym ustrojstwie totalnie nie znam i nie łapię :roll:
Obrazek

vega29

Post » Śro paź 06, 2010 14:19 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

vega29 pisze:Zaraz prześlę ci dotychczasowy utarg z bazarku.

Poszło 37 zł. Mam nadzieję, że do końca bazarku jeszcze coś się sprzeda :roll:
Obrazek

vega29

Post » Śro paź 06, 2010 14:20 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

A czy jest jakaś teść do ogłoszeń w dwupaku z Arnim? O samej Mrusi wiem, co pisać, ale o nim nie bardzo :roll:
Obrazek

vega29

Post » Śro paź 06, 2010 14:27 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

dziękuję Ci bardzo-to nie jest aż tak pilne żeby natychmiast i zaraz-ja tylko sygnalizuję sytuację która powoli ale nieubłaganie zaczyna mnie finansowo przerastać :(
poza tym bazarek bazarkiem ale przydałyby się jeszcze jakieś wpłaty od ludziów bo na samym bazarku Mrusia nie przeżyje :cry: :cry:

ogólnie to napisalam do wszystkich osób od których brałam kicie na DT.
Popełniałam chyba błąd że nie ustalałam tego biorąc kicie ale przyznam szczerze że nie myślałam wtedy o niczym innym jak tylko o tym aby wyrwać kicie ze schronów i pomóc im...
a teraz,kiedy minęło miasiąc,dwa, widzę że to wychodzą koszmarne sumy ,już moi rezydenci jedzą gorsze jedzenie(dotąd jedli wyłącznie weterynaryjne,RC i najdroższe puchy)bo staram się aby nie było zbyt dużych dysproporcji w poziomie karmienia-wszystkich na razie karmię na dobrym ale niestety średnim poziomie.
Na whiskasa i kokrę nie przejdę bo wolałabym sama to jeść niż dać kiciom.
i jak tak dalej pójdzie to oczywiście te kicie które już mam odchowam ale będę musiała mocno przemyślec kontynuowanie DT,bo po prostu na własny koszt mnie na to nie stać-to jest jednak 10 tymczasków i 6 rezydentów i poza żarelkiem i wetami to o ile moje np.nie chorują i nie używają kuwet bo robią w ogródku,o tyle tymczasy niestety kuwetują bardzo obficie :oops: :oops:

Co do FB to do kogo można się w takim razie zwrócić w tej sprawie-bo osoby biegłe w ogłoszeniach powiedziały mi że to bardzo pomaga w znalezieniu fajnego domku
co do ogł o dwupaku to już ja to sfinansuje bo to w sumie moj pomysł.
chyba że Ty sama możesz osobiście zrobić ogłoszenia dwupakowi to zawsze zaoszczędzę na żarelko :D :kotek: :kotek:
Ostatnio edytowano Śro paź 06, 2010 14:42 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Śro paź 06, 2010 14:33 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

A ja czekam i czekam i nie wiem czy ogloszenia robie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro paź 06, 2010 18:15 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

no ja się przypominam o opłacie za taxi ;)
Smarti - poproszę o nr konta.
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

[poprzednia][następna]