Cameo pisze:AgaPap pisze:NO ten licznik postów to masz spory przez te niecałe 2 lata, ciekawe ile byłoby wszystkiego
Odszukaj stare konto M. i dodaj sobie
Się nie da, bo się oderwało i poleciało w kosmos. lrafał kombinował, żeby mi nick przywrócić, ale posty wcięło na ament. Za to wyglądam bardzo młodo, świeżynka, gdy ktoś spojrzy z samego wierzchu

Wkur**a mnie remont. Koleś w tym tygodniu pracował na II zmianę, więc malował tylko rano. Przychodził na godz. 9, przed godz. 13 wychodził, dziś podobno cały dzień w pracy. Ściany dopiero zagruntowane. Mam potwornego gila, rwie mnie gardło, głowa pęka, boję się zakaszleć, bo ból taki, że sufit. Łokcie bolą od dźwigania ciężarów, skuwania. A nie mam swojego pokoju, nie mam swojego łóżka - dopiero, gdy "nie ma" czegoś człowiek docenia to, co miał. Nie mam się gdzie z tym gilem położyć do łóżka, a jutro normalnie do pracy.
Koty są wnerwione, bo brakuje jednego pomieszczenia, szczególnie Meo się męczy, bo on zawsze w moim pokoju, a teraz łazi za mną, bo nie wie, gdzie zaczepimy się na nockę. Podobno we wtorek pan ma skończyć.