ASK@ pisze:smarti pisze:opis-kuwetkują b.ładnie,jedzą wszystko co podleci,piją mleko z betaglukanem.
są zdrowiutkie,coraz mniej zaropiałe,zwłaszcza Norka-bo to panienka,
Norka całkowicie oswojona i przytulaśna,bucząca zabawowa..
Chłopaki strachliwe i nieśmiałe... Norek daje się głaskać choć wciąż z przerażeniem,a jak się go spotka znienacka to syczy.
ParKing pozwala się głaskać,wycierać oczka ale wciąż jest skulony i sprawia wrażenie przerażonego życiem.trudne musiał miec dzieciństwo na tym parkingu...ale już ma bialutkie futerko i nie jest taki przerażająco szkieletowaty.
Będą z nich piękne kicie lada dzień..
Potrzebuje jeszcze info: Które sa zdrowe, które wymagaja jeszcze szczególnej opieki (tzn co trzeba przy nich robić jeszcze,co znaczy "zaropiałe" ?),czy są już zaszczepione i ile razy odrobaczone, czy mają ksiązeczki? RJak odnosza sie do innych kotów? I najwazniejsze na kogo namiary? I an ile wycenił wiekowo wet malców. To wazne bo ludzie chcą wiedziec.
Wszystkie są zdrowe (zaropiałe - znaczy - z brudu i zaniedbaniana parkingu-trzeba je umyć na mokro ale na razie nie chcę kicia męczyć)
odrobaczone były pierwszy raz w dniu następnym po przyjeżdzie do mnie. Jak wiadomo-następne odrobaczenie po 10-ciu dniach,czyli lada dzien a po następnych 7 dniach szczepienie-zresztą to wszystko już pisałam.
mają książeczki.
nie mam pojęcia jak odnoszą się do innych kotów-są same w pokoju,bo są przecież nieszczepione...
Norki-były ocenione na dwa mies,ParKing na trzy.
namiary na którąś z Was abyście przepytały ewent. chętnego.
Na oglądanie możecie się umawiać o dowolnej porze między 12-tą a 20-tą najwcześniej na następny dzień i po potwierdzeniu np.smsem (czyli po uzgodnieniu ze mną)