OTW-Dzieciaki...Prosze o zamknięcie watku!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 04, 2010 18:11 Re: OTW-Norek,Norka i ParKing DT do 14.10!Pilnie szukamy DS/DT!

ASK@ pisze:
smarti pisze:opis-kuwetkują b.ładnie,jedzą wszystko co podleci,piją mleko z betaglukanem.
są zdrowiutkie,coraz mniej zaropiałe,zwłaszcza Norka-bo to panienka,
Norka całkowicie oswojona i przytulaśna,bucząca zabawowa..
Chłopaki strachliwe i nieśmiałe... Norek daje się głaskać choć wciąż z przerażeniem,a jak się go spotka znienacka to syczy.
ParKing pozwala się głaskać,wycierać oczka ale wciąż jest skulony i sprawia wrażenie przerażonego życiem.trudne musiał miec dzieciństwo na tym parkingu...ale już ma bialutkie futerko i nie jest taki przerażająco szkieletowaty.
Będą z nich piękne kicie lada dzień..

Potrzebuje jeszcze info: Które sa zdrowe, które wymagaja jeszcze szczególnej opieki (tzn co trzeba przy nich robić jeszcze,co znaczy "zaropiałe" ?),czy są już zaszczepione i ile razy odrobaczone, czy mają ksiązeczki? RJak odnosza sie do innych kotów? I najwazniejsze na kogo namiary? I an ile wycenił wiekowo wet malców. To wazne bo ludzie chcą wiedziec.

Wszystkie są zdrowe (zaropiałe - znaczy - z brudu i zaniedbaniana parkingu-trzeba je umyć na mokro ale na razie nie chcę kicia męczyć)
odrobaczone były pierwszy raz w dniu następnym po przyjeżdzie do mnie. Jak wiadomo-następne odrobaczenie po 10-ciu dniach,czyli lada dzien a po następnych 7 dniach szczepienie-zresztą to wszystko już pisałam.
mają książeczki.
nie mam pojęcia jak odnoszą się do innych kotów-są same w pokoju,bo są przecież nieszczepione...
Norki-były ocenione na dwa mies,ParKing na trzy.
namiary na którąś z Was abyście przepytały ewent. chętnego.
Na oglądanie możecie się umawiać o dowolnej porze między 12-tą a 20-tą najwcześniej na następny dzień i po potwierdzeniu np.smsem (czyli po uzgodnieniu ze mną)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 04, 2010 19:47 Re: OTW-Norek,Norka,ParKing!Pilnie DS/DT!mamy 11 dni!POMOCY!

pierwsze ogłoszenia poszły!Kciuki!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 04, 2010 20:19 Re: OTW-Norek,Norka,ParKing!Pilnie DS/DT!mamy 11 dni!POMOCY!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon paź 04, 2010 20:39 Re: OTW-Norowce i ParKing-dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 11 dni

Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon paź 04, 2010 20:53 Re: OTW-Norowce i ParKing-dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 11 dni

:ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto paź 05, 2010 5:19 Re: OTW-Norowce i ParKing-dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 11 dni

Czy może ktoś wrzucić na FB i NK? ja sie na tym nie znam :oops:
Czas nas goni!!!

PILNIE DT?DS mamy 10 dni tylko
Ostatnio edytowano Wto paź 05, 2010 12:03 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 05, 2010 8:49 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 10 dni!Pilne,pilne!

sory za ofa ale mam poważną sprawę.Otóż Alina S.,prowadząca hotelik dla psów w Jaktorowie a tak naprawdę "umieralnię" w szopie w Popielarni zabrała się teraz za koty.Trzeba gdzieś to ogłosić bo znowu ucierpią niewinne stworzenia.Ja nie wiem jak to zrobić?Nowy temat założyć czy jak?Na dogo jest wątek poświęcony "takim" hotelikom i opisana jest Alina S i jej działalność.
http://www.dogomania.pl/threads/188887- ... mija%C4%87
Tel. do tego przybytku 509919453,mówi ,że hotelik znajduje się 35km. od Warszawy,bezdomne koty ze swoją karmą przyjmuje po 10zł. za dobę za 2szt.!!!!Jest miła,czaruje głosem przez telefon,opowiada jak dba o zwierzaki,cud miód a tak naprawdę.... :evil: Ogłaszajcie gdzie możecie nie pozwólmy jej na ten haniebny proceder.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto paź 05, 2010 9:40 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 10 dni!Pilne,pilne!

Szczepienie miedzy odrobaczeniami nie jert zbyt bezpieczne a poza tym po szczepieniu powinna byc kwarantanna a na to nie ma juz czasu.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 05, 2010 10:41 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 10 dni!Pilne,pilne!

J.D. pisze:sory za ofa ale mam poważną sprawę.Otóż Alina S.,prowadząca hotelik dla psów w Jaktorowie a tak naprawdę "umieralnię" w szopie w Popielarni zabrała się teraz za koty.Trzeba gdzieś to ogłosić bo znowu ucierpią niewinne stworzenia.Ja nie wiem jak to zrobić?Nowy temat założyć czy jak?Na dogo jest wątek poświęcony "takim" hotelikom i opisana jest Alina S i jej działalność.
http://www.dogomania.pl/threads/188887- ... mija%C4%87
Tel. do tego przybytku 509919453,mówi ,że hotelik znajduje się 35km. od Warszawy,bezdomne koty ze swoją karmą przyjmuje po 10zł. za dobę za 2szt.!!!!Jest miła,czaruje głosem przez telefon,opowiada jak dba o zwierzaki,cud miód a tak naprawdę.... :evil: Ogłaszajcie gdzie możecie nie pozwólmy jej na ten haniebny proceder.

Asiu przekopiowałam twój wpis do tego wątku! Może do moderatora napisać ?
viewtopic.php?f=13&t=104901
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 05, 2010 10:44 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 10 dni!Pilne,pilne!

Marzenia11 pisze:Szczepienie miedzy odrobaczeniami nie jert zbyt bezpieczne a poza tym po szczepieniu powinna byc kwarantanna a na to nie ma juz czasu.

wiem, ale czasem trzeba podjąć taką decyzję.Oczywiście tu wet decyduje.

Przypomnę ,że szukamy PILNIE DT dla trzech futrzastych gnojków malutkich!
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 05, 2010 10:50 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 10 dni!Pilne,pilne!

No właśnie jesli możesz to byłoby super :ok: .Tu masz bezpośredni link do opisu o "hoteliku" Aliny S.Jeśli ona psy, za ktore brała pieniądze trzymała w szopie bez okien to gdzie "wylądują" koty???Pewnie w lesie 8O

J.D.

Post » Wto paź 05, 2010 11:25 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 10 dni!Pilne,pilne!

J.D. pisze:No właśnie jesli możesz to byłoby super :ok: .Tu masz bezpośredni link do opisu o "hoteliku" Aliny S.Jeśli ona psy, za ktore brała pieniądze trzymała w szopie bez okien to gdzie "wylądują" koty???Pewnie w lesie 8O

oni już mają zgłoszenie. Asia na podanym warku mozesz sprawdzić ew DS czy nie ma jekiegoś haka na niego lub sama podac namiary na takowy co Tobie zwierzaka skrzywdził.

Pilnie DT/DS dla Norki,Norka i ParKinga :!: :!:
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 05, 2010 11:26 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 10 dni!Pilne,pilne!

:1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 05, 2010 11:36 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 10 dni!Pilne,pilne!

Z dogo nikt już tam nie daje psów i wątek jakby zamierał.Nawet ktoś napisał,że chyba nic złego się nie dzieje bo nikt nie pisze.To im napisalam,że dzieje się,dzieje tylko,że teraz Alinka S. wzięła się za koty!

J.D.

Post » Wto paź 05, 2010 12:05 Re: OTW-Norowce i ParKing-dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 11 dni

Dzięki!

Ponowie pytanię,czy ktoś moze wrzucić watek na FB?

PILNIE DT/DS potrzebny.Mamy TYLKO 10 dn!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]