Niesprawna Tenia['] - to już pół roku:(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 04, 2010 18:27 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Teniu tak trzymaj :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon paź 04, 2010 21:15 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Tenia dostała parafinki, zjadła jeszcze trochę mięska, potem pięknie umyłyśmy się, wyczesały, wypudrowały i teraz drzemie na suchym i czystym podkładzie.
Teni nie da się nie kochać.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon paź 04, 2010 22:48 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

to fakt, nie sposob slicznej nie kochac :1luvu: :1luvu: Ja tez mam problem z zaparciami dosc czesto, wiec wiem, jak to jest :oops:

wszystkiego naj kociego z okazji Swiatowego Dnia Zwierzat :1luvu:
Buziam i miziam na miaudobranoc :*:*:*:*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto paź 05, 2010 6:54 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Zaglądam z rana do Teni :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto paź 05, 2010 6:56 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

tez czekam na relację i zagladam do Teni :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto paź 05, 2010 6:56 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Aniu-jak po nocy??
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 05, 2010 7:49 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Qpala nadal ani śladu. Ale o jedzonko wołała, zjadła z apetytem pasztecik
Gourmeta. no i druga porcja parafiny. Oby ruszyło :ok:
Na szczęście w miarę łatwo jest Teniusi zapodać cokolwiek do pyszczka.
Dziękujemy za wszystkie odwiedzinki :1luvu:

Anka

Post » Wto paź 05, 2010 7:50 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Dobrze, że je.
Trzymam kciuki za kupala... 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto paź 05, 2010 7:51 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

U nas sluteczniejsza od parafiny była lactullosa (duphalac). Parafina przelatywała i... nic, po duphalacu po 4-5 godzinach był kupal.
Za Tenię :ok:

Bazyliszkowa

Post » Wto paź 05, 2010 7:53 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Znam to. Kiedyś, gdy moja mama jeszcze żyła, to jej to dawałam. Nie pamiętam - czy na to trzeba recepty?
Ostatnio edytowano Wto paź 05, 2010 7:53 przez Anka, łącznie edytowano 1 raz

Anka

Post » Wto paź 05, 2010 7:53 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Nie, to jest bez recepty.

Bazyliszkowa

Post » Wto paź 05, 2010 7:54 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Dzięki. Zakupię. Ile się tego kotu podaje?

Anka

Post » Wto paź 05, 2010 7:55 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Ja na 4 kg kota podawałam 3-5 ml.

Bazyliszkowa

Post » Wto paź 05, 2010 10:59 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Wreszcie mam dostęp do konta przez internet, więc w pierwszym poście wpisałam poza wydatkami także wpłaty na Teniusię. Wszystkim z całego serca dziękujemy :1luvu: . Mamy w tej chwili dzięki Wam rezerwę na badania w przyszłym tygodniu.
Przy okazji małe wyjaśnienie. wiem, jak niektórzy patrzą na szukanie wsparcia dla swoich prywatnych kotów. Status Teni nie jest w tej chwili oczywisty. Z pierwszego postu wynika, że to była sprawa do załatwienia natychmiast. Albo Tenia natychmiast idzie do domu, albo zostaje uśpiona. Ponieważ akurat w lecie odeszła Gabi, pdjęłam decyzję jaką podjęłam - wzięłam. Co dalej - nie wiadomo. To wszystko zależy od tego, czy Tenia będzie w ogóle miała szanse na znalezienie DS. A szanse zależą od stanu do jakiego się ją wyprowadzi. Jeżeli znajdzie się domek mniej zakocony niż mój, może finansowo też lepiej stojący, gotowy przez następne lata opiekować się takim kotem - to Tenia jak najbardziej będzie do adopcji. Jeżeli nie - zostanie. Wtedy po prostu już następnej takiej biedy nie uratuję.
Czyli - o wsparcie proszę dla kota o statusie do końca nie wyjaśnionym.

Anka

Post » Wto paź 05, 2010 11:13 Re: Niesprawna Tenia już u mnie:). Uff... zjadła:) Czekamy na qp

Anka pisze:Wreszcie mam dostęp do konta przez internet, więc w pierwszym poście wpisałam poza wydatkami także wpłaty na Teniusię. Wszystkim z całego serca dziękujemy :1luvu: . Mamy w tej chwili dzięki Wam rezerwę na badania w przyszłym tygodniu.
Przy okazji małe wyjaśnienie. wiem, jak niektórzy patrzą na szukanie wsparcia dla swoich prywatnych kotów. Status Teni nie jest w tej chwili oczywisty. Z pierwszego postu wynika, że to była sprawa do załatwienia natychmiast. Albo Tenia natychmiast idzie do domu, albo zostaje uśpiona. Ponieważ akurat w lecie odeszła Gabi, pdjęłam decyzję jaką podjęłam - wzięłam. Co dalej - nie wiadomo. To wszystko zależy od tego, czy Tenia będzie w ogóle miała szanse na znalezienie DS. A szanse zależą od stanu do jakiego się ją wyprowadzi. Jeżeli znajdzie się domek mniej zakocony niż mój, może finansowo też lepiej stojący, gotowy przez następne lata opiekować się takim kotem - to Tenia jak najbardziej będzie do adopcji. Jeżeli nie - zostanie. Wtedy po prostu już następnej takiej biedy nie uratuję.
Czyli - o wsparcie proszę dla kota o statusie do końca nie wyjaśnionym.

Jak bedzie,tak bedzie.Moje wsparcie masz :D Ja poprosze fotke,bo sie stesknilam :kotek:
ObrazekTesknie kochanie(*)Obrazek Miszka i Majka

kicia582

Od: Pon lut 22, 2010 0:33

[poprzednia][następna]