Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Wreszcie mam dostęp do konta przez internet, więc w pierwszym poście wpisałam poza wydatkami także wpłaty na Teniusię. Wszystkim z całego serca dziękujemy. Mamy w tej chwili dzięki Wam rezerwę na badania w przyszłym tygodniu.
Przy okazji małe wyjaśnienie. wiem, jak niektórzy patrzą na szukanie wsparcia dla swoich prywatnych kotów. Status Teni nie jest w tej chwili oczywisty. Z pierwszego postu wynika, że to była sprawa do załatwienia natychmiast. Albo Tenia natychmiast idzie do domu, albo zostaje uśpiona. Ponieważ akurat w lecie odeszła Gabi, pdjęłam decyzję jaką podjęłam - wzięłam. Co dalej - nie wiadomo. To wszystko zależy od tego, czy Tenia będzie w ogóle miała szanse na znalezienie DS. A szanse zależą od stanu do jakiego się ją wyprowadzi. Jeżeli znajdzie się domek mniej zakocony niż mój, może finansowo też lepiej stojący, gotowy przez następne lata opiekować się takim kotem - to Tenia jak najbardziej będzie do adopcji. Jeżeli nie - zostanie. Wtedy po prostu już następnej takiej biedy nie uratuję.
Czyli - o wsparcie proszę dla kota o statusie do końca nie wyjaśnionym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1 i 246 gości