ZOMBIK za TM (')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 04, 2010 20:21 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ZAGINAŁ

Najwspanialsza wiadomość w dniu dzisiejszym :piwa:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon paź 04, 2010 20:26 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ZAGINAŁ

Jak mi ulżyło. Ma kot szczęście, oby tak dalej :ok:
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon paź 04, 2010 21:02 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ZAGINAŁ

cuuuuudoooownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

on widać chce waszej pomocy i jest bardzo mądry !!!!1

no to teraz go pilnujcie jak oka w głowie :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 04, 2010 23:11 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ZAGINAŁ

A nie mówiłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: że koty są mądre i Zombik się znajdzie :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 05, 2010 8:27 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

Zombik na szczęście się odnalazł , ale ma DT tylko na czas leczenia :-( a co będzie potem??? :-( :-( :-(

Jessi baaaaaardzo dziękuję, bez Ciebie pewnie bym nad ranem do domu wróciła ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto paź 05, 2010 8:33 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

Trzymam kciuki za dom dla Zombika...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto paź 05, 2010 10:19 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

On na mnie syczy i chce mnie mordować ;o Kuźwa. Za chwilę drugie podejście, nabyłam grube rękawice par dwie, ale z zakrapianiem oka to nieźle będziemy się dzisiaj gimnastykować. Zawinę go chyba w ręcznik i niech nie fika.
Obrazek

makabresku

Od: Nie lis 22, 2009 19:14

Post » Wto paź 05, 2010 10:23 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

makabresku pisze:On na mnie syczy i chce mnie mordować ;o Kuźwa. Za chwilę drugie podejście, nabyłam grube rękawice par dwie, ale z zakrapianiem oka to nieźle będziemy się dzisiaj gimnastykować. Zawinę go chyba w ręcznik i niech nie fika.

Tfardym cza być a nie mjentkim :mrgreen: 8) Tylko najpierw musisz samą siebie przekonać że to Ty rządzisz ;) A potem to już łatwizna :P :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 05, 2010 10:26 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

Ot, charakternik :wink:
Faktycznie spróbuj z ręcznikiem. Panie w lecznicy nakryły go ręczniczkiem, docisnęły i facet był spokojny, przynajmniej oko dał sobie zakroplić...

kopiejka

Od: Pt lut 13, 2009 21:36

Post » Wto paź 05, 2010 10:41 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

Spróbowałam, spiżdzył spod ręcznika i mało nie rozniósł klatki. Boi się mnie strasznie, bidulek. No nic, póki co dałam mu enroxil w mięchu, poczekam, aż spokojnie zje, bo przy mnie nie chciał tknąć. No i będziemy powoli oswajać, dawałam radę z zupełnymi dziczkami, to może z nim też jakoś pójdzie.

W karcie od weta stoi, że on ma pięć lat. Naprawdę wetka na tyle oceniała jego wiek? Dla mnie on wygląda na dwanaście, biedny jest nieziemsko.
Obrazek

makabresku

Od: Nie lis 22, 2009 19:14

Post » Wto paź 05, 2010 10:44 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

makabresku pisze:On na mnie syczy i chce mnie mordować ;o Kuźwa. Za chwilę drugie podejście, nabyłam grube rękawice par dwie, ale z zakrapianiem oka to nieźle będziemy się dzisiaj gimnastykować. Zawinę go chyba w ręcznik i niech nie fika.

Makabresku, chylę czoła ale łatwo to nie będzie :twisted:
Kiedyś też miałam w klatce taką czarną diablicę z podwórka , mawin pamięta.... latała po klatce jak małpka :roll:
Masakra.... ale jak człowiek się przełamie to i kot jakoś lepiej się zachowuje :ok:
W każdym razie myślę że unieruchomienie i grube rękawice to podstawa :wink: :ok:
Trzymam kciuki :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto paź 05, 2010 10:46 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

Agness78 pisze:

Makabresku, chylę czoła ale łatwo to nie będzie :twisted:
Kiedyś też miałam w klatce taką czarną diablicę z podwórka , mawin pamięta.... latała po klatce jak małpka :roll:
Masakra.... ale jak człowiek się przełamie to i kot jakoś lepiej się zachowuje :ok:
W każdym razie myślę że unieruchomienie i grube rękawice to podstawa :wink: :ok:
Trzymam kciuki :ok:

Zawsze można pożyczyć te spawalnicze z Legwana :ryk: :ryk: :ryk: Mój chłop twierdzi że całkiem "wygodne" ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 05, 2010 10:50 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

makabresku pisze:W karcie od weta stoi, że on ma pięć lat. Naprawdę wetka na tyle oceniała jego wiek? Dla mnie on wygląda na dwanaście, biedny jest nieziemsko.

Tak naprawdę to trudno jej było ustalić jego wiek. Te 5 lat to takie optymistyczne założenie... :?

kopiejka

Od: Pt lut 13, 2009 21:36

Post » Wto paź 05, 2010 11:45 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

kopiejka pisze:
makabresku pisze:W karcie od weta stoi, że on ma pięć lat. Naprawdę wetka na tyle oceniała jego wiek? Dla mnie on wygląda na dwanaście, biedny jest nieziemsko.

Tak naprawdę to trudno jej było ustalić jego wiek. Te 5 lat to takie optymistyczne założenie... :?

baaaardzo optymistyczne, osobiście daję mu około 10-12 ;-) a z kotami mam doczynienia odkąd pamiętam ;-)

Makabresku baaaaardzo dziękuję za to że wzięłaś go na leczenie, panie wetki powiedziały, że to na razie wrak kota :-( ale po leczeniu będzie lepiej :-) Miło było poznać, masz super mamę, moja jest niestety zupełnie antypomocowa dla zwierząt :-(

Makabresku on dziki całkiem nie jest on zdziczał po tym jak go ktoś wywalił bo on reaguje na kicikici , bardzo lubi mleko był nim na pewno karmiony no i jedzenie to my mu rozdrabniałyśmy widelcem bo on bez zębów biedak :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto paź 05, 2010 11:56 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, JEST!!na leczeniu u Makabresku :-)

jaka dobra wiadomosć,że się chłopina znalazł!
ja nie zawijam w ręcznik tylko w sweter.Pazury sie plączą, a rękawy jak w kaftanie bezpieczeństwa są. Potem kota do góry dnem...ale dalej nie bede opisywac bo mi maltretowanie zarzucą. Ale daje jakoś rade.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]