Kotki to 2 czarnuszki i jeden pingwinek. Małe są do oswojenia bo pół dzikie.Puchatek zniknął w dniu kiedy po niego pojechałyśmy...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kalla pisze:Niebieski Teo pojechał do swojego domu. O dziwo jego siostra Fibi świetnie odnalazła się w nowej sytuacji i nie tęskni za bratem. Postanowiłam ją dołączyć do mojej kotki Kiary i pięciomiesięcznej Luny. Fibi wariuje teraz z Luną. Nawet razem spały. Co jest dla mnie dziwne, bo tej pory myślałam, że Luna nie lubi ani kotów, ani ludzi. Moja kotka Kiara jest szczęśliwa, że nareszcie uwolniła się od zaczepnej Luny i unika obydwóch. Niestety Kiara kochała tylko Bąbla. Innych kotów nie toleruje. Warczy na obydwie, jak się do niej zbliżają. Jutro przyjadą do nas kolejne maluchy z tego wątku. Mam nadzieję, że Kiara mi to kiedyś wybaczy.
kalla pisze:Niebieski Teo pojechał do swojego domu. O dziwo jego siostra Fibi świetnie odnalazła się w nowej sytuacji i nie tęskni za bratem. Postanowiłam ją dołączyć do mojej kotki Kiary i pięciomiesięcznej Luny. Fibi wariuje teraz z Luną. Nawet razem spały. Co jest dla mnie dziwne, bo tej pory myślałam, że Luna nie lubi ani kotów, ani ludzi. Moja kotka Kiara jest szczęśliwa, że nareszcie uwolniła się od zaczepnej Luny i unika obydwóch. Niestety Kiara kochała tylko Bąbla. Innych kotów nie toleruje. Warczy na obydwie, jak się do niej zbliżają. Jutro przyjadą do nas kolejne maluchy z tego wątku. Mam nadzieję, że Kiara mi to kiedyś wybaczy.
Efcia1 pisze:kalla pisze:Niebieski Teo pojechał do swojego domu. O dziwo jego siostra Fibi świetnie odnalazła się w nowej sytuacji i nie tęskni za bratem. Postanowiłam ją dołączyć do mojej kotki Kiary i pięciomiesięcznej Luny. Fibi wariuje teraz z Luną. Nawet razem spały. Co jest dla mnie dziwne, bo tej pory myślałam, że Luna nie lubi ani kotów, ani ludzi. Moja kotka Kiara jest szczęśliwa, że nareszcie uwolniła się od zaczepnej Luny i unika obydwóch. Niestety Kiara kochała tylko Bąbla. Innych kotów nie toleruje. Warczy na obydwie, jak się do niej zbliżają. Jutro przyjadą do nas kolejne maluchy z tego wątku. Mam nadzieję, że Kiara mi to kiedyś wybaczy.
No proszę, czyli Luna lubi jednak inne koty?! Zobaczysz Kasiu, jeszcze i Twoja Kiara znajdzie takiego, którego pokocha. Pamiętasz jak było z Bąbelkiem?, jego też na początku nie akceptowała. Ona musi po prostu sama wybrać. Będzie miała szansę przy kolejnych tymczasach![]()
Super, że pomagasz następnym futerkom w potrzebie
paulina777 pisze:Sinea pisze:Biały koteczek z Żoliborza już bezpieczny w swoim domku![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz te maluchy szukają domku!
Szara z rudym nosem Dominika i krowa Damian
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs067.snc4/34722_1507313896150_1633385484_1216366_4857202_n.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości