Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 11.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 03, 2010 14:33 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Misza dla wielbicieli.

Obrazek

Mirka wyprałaś Miszę w ACE czy co? 8O 8O

Piękny jest.
Niech no tylko wygram w totka :mrgreen:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Nie paź 03, 2010 14:45 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Przypominam, bo może nie zauważyłaś
casica pisze:Moja propozycja jest taka:
1. Czy zgodzisz się mirka_t na szukanie Miszy innego DT/DS?
2. Mogę sfinansować badania i leczenie Miszy. Warunkiem jest podanie mi namiarów na weta i rozliczanie wydatków bezpośrednio z nim.

Mirka_t ustosunkujesz się do mojej propozycji?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie paź 03, 2010 14:46 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Właśnie dostałam wyciąg z konta koty.sos.pl. Są już pieniądze z 1% podatku od darczyńców. Po podziale na moje koty przypadnie 1595,43 zł.

Bardzo dziękuję wszystkim wpłacającym. :1luvu:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Nie paź 03, 2010 14:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t :ok:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Nie paź 03, 2010 14:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Właśnie dostałam wyciąg z konta koty.sos.pl. Są już pieniądze z 1% podatku od darczyńców. Po podziale na moje koty przypadnie 1595,43 zł

SUPER :piwa:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie paź 03, 2010 16:29 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

SUPER .
Długo rozliczenie 1% trwa .W tym roku swój 1% też przekazałam na koty ,ale musiałam popytać ....ktoś znajomy dał mi namiary na fundację w Toruniu,bo ja zupełnie nie wiedziałam gdzie i co :| ale teraz już wiem :ok:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Nie paź 03, 2010 16:35 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

kameo pisze:
mirka_t pisze:Zaraz "zło". Przecież jest bardzo grzeczny, sam je, wydała do kwety, sam się bawi. Kot idealny.

Jesli chodzi o powyższe argumenty to faktycznie jest idealny. Bezbłednie trafia do kuwety,miski i zabawek. Ma tylko taki malusi, maluteńki, dosłownie mini mankamencik- gryzie ludzi :lol: Taka odmiana kota- mała wampiro-pijawka :1luvu:
Dzisiaj psa sterroryzował ( dodam, ze kocio jest wielkości psiego pyska :lol: ).
Śmieszny jest, naprawde.

Polecam koty od mirki bo fajne są :ok:

mój starszy kociak, około 8 letni miał taką samą przypadłość - więc dostał na imię Gryzek - przeszło mu to gdy skończył 4 lata :D
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Nie paź 03, 2010 18:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

casica pisze:Przypominam, bo może nie zauważyłaś
2. Mogę sfinansować badania i leczenie Miszy. Warunkiem jest podanie mi namiarów na weta i rozliczanie wydatków bezpośrednio z nim.

Ale Misza trafił do DT do Mirki z Wrocławia i taki DT dla niego wybrałyśmy. Nie rozumiem dlaczego miałby się gdziekolwiek przenosić skoro spełnia nasze oczekiwania.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie paź 03, 2010 19:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Gibutkowa pisze:

Ale Misza trafił do DT do Mirki z Wrocławia i taki DT dla niego wybrałyśmy. Nie rozumiem dlaczego miałby się gdziekolwiek przenosić skoro spełnia nasze oczekiwania.

Nie do Ciebie kierowałam swoje pytanie, a może Ty właśnie masz nick mirka_t?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie paź 03, 2010 19:23 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Gibutkowa pisze:

Czyli nie szukacie mu DS?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie paź 03, 2010 19:24 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

casica pisze:
Gibutkowa pisze:Ale Misza trafił do DT do Mirki z Wrocławia i taki DT dla niego wybrałyśmy. Nie rozumiem dlaczego miałby się gdziekolwiek przenosić skoro spełnia nasze oczekiwania.

Nie do Ciebie kierowałam swoje pytanie, a może Ty właśnie masz nick mirka_t?

Nie ale kot pojechał z Wrocławia, sama go zawoziłam do Mirki (pośrednio) i to jej dom został wybrany przez wolontariuszy z Wrocławia na DT dla Miszy i z nia mamy podpisana umowe adopcyjną, jej DT nam odpowiada. Zatem chyba nie ma tematu.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie paź 03, 2010 19:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:Czyli nie szukacie mu DS?

Znalezienie właściwego DS ( z naszą pomocą) należy do DT. Chyba tak to się odbywa, prawda?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie paź 03, 2010 19:26 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

dziwię się ze odpowiada wam dt który nie widzi sensu zrobienia Miszy badań
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie paź 03, 2010 19:28 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

dalia pisze:dziwię się ze odpowiada wam dt który nie widzi sensu zrobienia Miszy badań

zatem miłego "dziwienia się" życzę :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie paź 03, 2010 19:31 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Gibutkowa pisze:
Marcelibu pisze:Czyli nie szukacie mu DS?

Znalezienie właściwego DS ( z naszą pomocą) należy do DT. Chyba tak to się odbywa, prawda?

Trochę się dziwię, że nie chcecie przyjąć pomocy Casicy. Ja kilku DT pomogłam znaleźć DS i nikt się przed taką formą pomocy nie bronił. Dlatego nie rozumiem, o co tak właściwie chodzi. Będę wdzięczna za Twoje wyjaśnienie.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]