Mirka wyprałaś Miszę w ACE czy co?

Piękny jest.
Niech no tylko wygram w totka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Moja propozycja jest taka:
1. Czy zgodzisz się mirka_t na szukanie Miszy innego DT/DS?
2. Mogę sfinansować badania i leczenie Miszy. Warunkiem jest podanie mi namiarów na weta i rozliczanie wydatków bezpośrednio z nim.
mirka_t pisze:Właśnie dostałam wyciąg z konta koty.sos.pl. Są już pieniądze z 1% podatku od darczyńców. Po podziale na moje koty przypadnie 1595,43 zł
kameo pisze:mirka_t pisze:Zaraz "zło". Przecież jest bardzo grzeczny, sam je, wydała do kwety, sam się bawi. Kot idealny.
Jesli chodzi o powyższe argumenty to faktycznie jest idealny. Bezbłednie trafia do kuwety,miski i zabawek. Ma tylko taki malusi, maluteńki, dosłownie mini mankamencik- gryzie ludziTaka odmiana kota- mała wampiro-pijawka
![]()
Dzisiaj psa sterroryzował ( dodam, ze kocio jest wielkości psiego pyska).
Śmieszny jest, naprawde.
Polecam koty od mirki bo fajne są
casica pisze:Przypominam, bo może nie zauważyłaścasica pisze:Moja propozycja jest taka:
2. Mogę sfinansować badania i leczenie Miszy. Warunkiem jest podanie mi namiarów na weta i rozliczanie wydatków bezpośrednio z nim.
Mirka_t ustosunkujesz się do mojej propozycji?
Gibutkowa pisze:casica pisze:Przypominam, bo może nie zauważyłaścasica pisze:Moja propozycja jest taka:
Ale Misza trafił do DT do Mirki z Wrocławia i taki DT dla niego wybrałyśmy. Nie rozumiem dlaczego miałby się gdziekolwiek przenosić skoro spełnia nasze oczekiwania.
Gibutkowa pisze:casica pisze:Przypominam, bo może nie zauważyłaścasica pisze:Moja propozycja jest taka:
Ale Misza trafił do DT do Mirki z Wrocławia i taki DT dla niego wybrałyśmy. Nie rozumiem dlaczego miałby się gdziekolwiek przenosić skoro spełnia nasze oczekiwania.
casica pisze:Gibutkowa pisze:Ale Misza trafił do DT do Mirki z Wrocławia i taki DT dla niego wybrałyśmy. Nie rozumiem dlaczego miałby się gdziekolwiek przenosić skoro spełnia nasze oczekiwania.
Nie do Ciebie kierowałam swoje pytanie, a może Ty właśnie masz nick mirka_t?
Marcelibu pisze:Czyli nie szukacie mu DS?
dalia pisze:dziwię się ze odpowiada wam dt który nie widzi sensu zrobienia Miszy badań
Gibutkowa pisze:Marcelibu pisze:Czyli nie szukacie mu DS?
Znalezienie właściwego DS ( z naszą pomocą) należy do DT. Chyba tak to się odbywa, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa i 231 gości