Bo kto niby miałby się tymi wszystkimi dachowcami i kundlem zajmować, jeśli Ty tak sobie najprościej w świecie udałabyś się na mary ???
Aziniu, nie smuć Mamusi, nie choruj
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
No czo , to same mięśnie są Faktycznie piesek się jakoś tak poszerzył z biegiem czasu , ale ruchliwa jest jak dawniej, tylko latać jej nie pozwalam, bo operowane łapki nie powinny tak ostro lądować, w końcu dźwigają 10 kg pieska
Jesień ... piękna jest i trzeba się cieszyć, "póki na to czas" (jak śpiewają chłopaki z DeMono)
Zelda na sterydach i leku nasercowym, niewydolność jej wyszła, ot tak, przypadkiem ... na szczęście moja intuicja nie zawiodła, zmieniłam lekarza i mam nadzieję, wyprostujemy ... Wkleję potem zdjęcia maupy na ... plaży.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]