Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
XAgaX pisze:
- warto poszukać kastracji z przetrzymaniem, część lecznic oferuje taką usługę za dodatkową opłatą, warto też poszukać DT posterylkowego jak się nie uda; istnieje coś takiego jak Kasa Kastracyjna, która sfinansuje zabieg (a przetrzymanie opłacę ja- XAgaX)
- jeśli nie ma jak zorganizować kastracji kotki, warto pomyśleć o podawaniu Promonvetu, kolejny poród może kotkę zabić
- a co do uśpienia kociąt wszystko powiedziała AnielkaG, ja nie mam nic do dodania, w celu polemiki zapraszam na PW.
Gibutkowa pisze:super wieścijeśli potrzebowałabyś pomocy w ogłoszeniach to daj znać
taizu pisze:Śliczności nie z tej ziemi. Ale jesteś pewna, że Fiona to nie szop jakiś albo borsuczek?
Co do sterylki być może pójdzie się dogadać z weterynarzem żeby kotka mogła zostać w lecznicy
Alex405 pisze:jak sytuacja z maleńkimi?
XAgaX pisze:Co do sterylki być może pójdzie się dogadać z weterynarzem żeby kotka mogła zostać w lecznicy
super, trzymam kciuki, w razie czego pomogę szukać posterylkowego DT, transportu czy co będzie potrzebne, żeby zabieg mógł się w najbliższych tygodniach odbyć. W razie problemów w sfinansowaniu zabiegu proszę o PW, pokieruję do wspomnianej Kasy. Nie gryzę![]()
na razie trzymam![]()
![]()
![]()
za zabieg!
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 408 gości