Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kawon5 pisze:mam znalezioną kotkę odpowiadajacą wymaganiom. Jeśli w ciągu tygodnia nie zgłosi się właściciel, to będzie do oddania. Oczywiście, po wysterylizowaniu.
viewtopic.php?f=1&t=117221&hilit=Kruszyna&start=165
Kawon5 pisze:mam znalezioną kotkę odpowiadajacą wymaganiom. Jeśli w ciągu tygodnia nie zgłosi się właściciel, to będzie do oddania. Oczywiście, po wysterylizowaniu.
viewtopic.php?f=1&t=117221&hilit=Kruszyna&start=165
turkawka pisze:Margo już w swoim domku. Domek bardzo sympatyczny (zresztą mamy wspólnych znajomych!)
Nawet przy mnie było jedzenie i kuwetkowa kupa, no i leżenie na łóżku. Ale jeszcze niepewna i troszkę uciekająca. ale myślę, że szybko będzie dobrze
turkawka pisze:A mnie już domek ubiegł i mam najnowsze wieści:
Mała Margo jeszcze się peszy jak jest w domu ruch, ale... wczoraj już było mizianie i było mruczenie, a w nocy było spanie w łóżku, udeptywanie, zabieranie kołder domownikom i rozpychanie sięA po wyspaniu: ganianie, łażenie po szafach, kuwetkowanie, zjadanie misiów
O 6 kot się zmęczył i padł spać. Je ładnie (zresztą przy mnie też już jadła). Domowy kot znaczy się
A na za dwa tygodnie umówiłam się na wizytę. Nie poadopcyjną, tylko na plotki
Gibutkowa pisze:Dziewczyny czy miałybyście gdzie wcisnąć do DT a'la tajskiego maluszka (i chyba jeszcze czarnuszka)? Na razie jest w kanciapce u dozorczyni, matka nie karmiła, a dozorczyni mówi ze widziała jeszcze czarnuszka w tamtych okolicach, jak złapie to też zataszczy go do kanciapki (ja nie widziałam, sąsiadka też ale jak dozorczyni mówi że jest). Ciepło tam jest w tej kanciapce, ma kociak kuwetkę, jedzonko mu kupiłam, a sąsiadka się nim non stop opiekuje bo dozorczyni jest tylko na kilka godzin (mamy klucze do kanciapki). Chciała go początkowo zatrzymać ale nie wyrobi finansowo. Z resztą dozorczyni jest z Ukrainy i wynajmuje tu mieszkanie u kogoś we Wrocku. Także jakby się znalazło miejsce (lub dwa - nie wiem jak ten drugi ja nie widziałam, dozorczyni mówiła mi że gdzieś się kręci) w DT albo byście słyszały o tym że ktoś chce kociaka na DS to dajcie znać. Ten tajski to dziewczynka ok 1,5 miesiąca, cudowna (może jutro JaEwka zrobi zdjęcia), ładnie je, oczka czyste, nosek czysty, dostaje RC babycat mokre, gourmecika muss, RC babycat suche (mleczka nie polubiła) i witaminki w paście dla kociaków.
EDIT: Sprawa nie jest jakaś mega-pilna. Myślę że jak kocio będzie nadal ładnie jadł i będzie zdrowy tak jak teraz to spokojnie może na domek poczekać w kanciapce (zrobię mu ogłoszenia - prosiłabym o możliwość podania numeru którejś z Was celem zweryfikowania domku, bo ja lebiega jestem w tych sprawach a to półrasowiec więc tym bardziej). Tak tylko "w razie czego" piszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Patrykpoz i 162 gości