ADOPCJE POZYTYWNE (współczynnik 0,93) - mazurskie koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 01, 2010 13:10 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Ogłaszam WSZEM i WOBEC.
Maska i Dzikuska pojechały na Śląsk, no raczej do Zagłębia, bo DS jest w Sosnowcu.

Został mi tylko jeden mały kot. Jeden jedyny samotny chłopczyk!!! typu whiskas
Całkiem zsocjalizowany.
- na łapki - proszę bardzo
- traktorek przy głaskaniu - natychmiast
- lustro - zaatakować tamtego kota!
- położyć się obok ludzia - oczywiście, i też zaraz zasnąć, pomrukując słodko
Gdzie mu tam do bojowych kotów: Julian I, Kreska, Maska czy Dzikuska.
Co on teraz sam w dużej klatce zrobi - zapłacze (zamiauczy) się całkiem I CZY WAM KOCIE MATKI I CIOTKI NIE ŻAL :?:

Brać szybko - organizować DS w tempie ekspresowym, bo .... (PAMIĘTAJCIE ŻE NIE LUBIE KOTÓW)
Są oczywiście jeszcze trzy wysterylizowane kotki na Mazurach - może się ktoś przed zimą zlituje
TCNLK - czyli ten co nie lubi kotów
http://marchewki.eu/

przeplyw

Od: Wto lip 20, 2010 22:21

Post » Pt paź 01, 2010 13:21 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Galeryjka samotnika biednego - WEŹCIE MNIE OD TEGO POTWORA - MIAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

To ten z pierwszego planu

przeplyw

Post » Pt paź 01, 2010 14:02 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

przeplyw pisze:Obrazek

AHA! A ten to nie ten :mrgreen: Ma czarny nochal! A nie pomarańczowy :lol: No chyba, żem ślepa :wink: Super, że tak szybko wszystkie koty do domów się rozlazły, niesamowity sukces! Gratuluję :D :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pt paź 01, 2010 14:11 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

IPN :ryk:

Ja stary niedowidzący :oops: - zrobię nowe foty i dokleję :D

przeplyw

Post » Pt paź 01, 2010 22:05 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Witaj przepływ. :piwa: W końcu się pojawiłeś. :lol: No to kiedy tymczasujesz następne koty? My połowimy, zamówimy terminy w Koterii, Ty masz dobrą klatkę, mnóstwo chęci i entuzjazmu... :piwa: Sprawdziłeś się jako doskonały DT, a takich sukcesów w tempie adopcji to, jak długo istnieje forum, chyba nie było :ok: Przepływ, nie możesz tak ogromnego talentu zmarnować. :placz:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt paź 01, 2010 22:40 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Vega, daj na wstrzymanie - nerwy mam zszarpane, łapy podrapane. TŻ siedzi w klatce i jakoś tak dziwnie się uśmiecha - coś tak jakby chłopczyk z filmu Omen. Nie wiem co by to miało znaczyć?

Musimy odpocząć i to dłużej od tych małych potworów :kotek:

Na Mazurach (właśnie dojechaliśmy) w dobrej formie Białas (w niedzielę wraca do wawy) i Tri. Bura i Rudawa jeszcze się nie pojawiły.

Co do kotów, to muszę jeszcze (musimy i tu na Ciebie i Twojego TŻ liczę) wyłapać koty na Bielanach i je "pociachać". Ale na razie - PRZERWA.

Veguniu - załatw DS dla małego whiskasika. Proszeeeeeeeeeeeeeeeee!

przeplyw

Post » Sob paź 02, 2010 9:32 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Trzymam kciuki! Za chłopczyka ślicznego który czeka u Papy Przepływa i za Henryczka, którey czeka na DS u Pokera :1luvu:

Ania i Kreska, i nawet Sara też trzymają łapki zaciśnięte :D

mruffka

Od: Pt wrz 03, 2010 17:01

Post » Sob paź 02, 2010 9:38 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

przeplyw pisze:Vega, daj na wstrzymanie - nerwy mam zszarpane, łapy podrapane. TŻ siedzi w klatce i jakoś tak dziwnie się uśmiecha - coś tak jakby chłopczyk z filmu Omen. Nie wiem co by to miało znaczyć?

Musimy odpocząć i to dłużej od tych małych potworów :kotek:

Na Mazurach (właśnie dojechaliśmy) w dobrej formie Białas (w niedzielę wraca do wawy) i Tri. Bura i Rudawa jeszcze się nie pojawiły.

Co do kotów, to muszę jeszcze (musimy i tu na Ciebie i Twojego TŻ liczę) wyłapać koty na Bielanach i je "pociachać". Ale na razie - PRZERWA.

Veguniu - załatw DS dla małego whiskasika. Proszeeeeeeeeeeeeeeeee!

Twoja TŻ jest absolutnie wspaniała :1luvu:

Chętnie wyłapiemy koty na Bielanach. Wystarczy jedno słowo i mówisz - masz :piwa: Sam przecież powiedziałeś, że my lubimy ciachać wszystko, co się rusza :ryk:

Domu dla małego whiskasika szukam - to i tak wyjątkowe szczęście, albo Twoje niezwykłe umiejętności, że w takim tempie znalazłeś domy dla tylu kotów. Dobry jesteś :piwa:

vega013

Post » Sob paź 02, 2010 9:39 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

mruffka pisze:Trzymam kciuki! Za chłopczyka ślicznego który czeka u Papy Przepływa i za Henryczka, którey czeka na DS u Pokera :1luvu:

Ania i Kreska, i nawet Sara też trzymają łapki zaciśnięte :D

A te zaciśnięte kocie pazurki mają wyjątkową moc :lol:

vega013

Post » Sob paź 02, 2010 14:43 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Mają moc pazurki, mają, te krwawe ślady na moich rękach, nogach i w kilku jeszcze innych miejscach dobitnie, bardzo dobitnie o tym świadczą :P

Sara znowu zsikała się z niemocy: pies chce się bawić, koteczki nieszczególnie :wink:
Ale i tak jest coraz lepiej :ryk:

Dziś rozpoczęliśmy kolejną serię tabletek na robale.
Ania wprawdzie z łatwością daje się złapać, ale za to ma skuteczną metodę na niezażywanie pigułek - wyspecjalizowała się w wypluwaniu. Lamentuje przy tym tak niemiłosiernie, że serce człowiekowi się kraje i łzy napływają do oczu, kiedy wpycha jej tabsa po raz kolejny do gardła. Ona wykręca język i wypluwa nawet przy zamkniętej szczelnie mordce i znowu lament 8O

Kreska wprawdzie lepiej łyka, ale "złap mnie, jeśli potrafisz". Chyba Poker miała rację. Kreska WIEDZIAŁA, że to dziś ma być po tygodniowej przerwie tabletka. Chciałam oszczędzić Pokerowi i jej TŻ drogi do mnie i przygotowałam transporterek i ..... nie było mowy, żeby Kreska dała się w nim spacyfikować i zawieźć do nich. Musieli przyjechać do łapania do mnie :ryk: POtem już poszło gładko. TŻ Pokera to mistrzunio :lol:

mruffka

Od: Pt wrz 03, 2010 17:01

Post » Sob paź 02, 2010 15:32 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Przeplyw, zajrzyj:
viewtopic.php?f=13&t=117891

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Nie paź 03, 2010 17:59 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Najpierw odpowiednie przywitanie...
Obrazek

a potem kolacja przy świecach
Obrazek

a więcej zdjęć jest na tym SŁUSZNYM wątku (ja mam manię sortowania, z maniaczkami się nie dogadasz więc i tak będę na przekor :mrgreen: )

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Nie paź 03, 2010 20:07 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Mały (SAMOTNY) whiskas, dostał robocze imię Florek, a tu jego aktualne (mają parę minut) zdjęcia

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

przeplyw

Post » Pon paź 04, 2010 8:12 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

zamieściłem ogłoszenie o Florku na adopcjach, a ono się nie pojawia, tylko napisane jest, że oczekuje (późniejsze już są) - wie kto o co chodzi?

przeplyw

Post » Pon paź 04, 2010 19:07 Re: Mazurskie koty-tylko adopcje:1 mały/3 duże (po sterylkach)

Przepływie drogi - maila żem Ci wysłała - obejrzyj proszę i poczytaj :mrgreen:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[poprzednia][następna]