Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joluka pisze:Myślę, że gdybym ją skazała na siedzenie w klatce we własnych odchodach prawie przez całą dobę, to byłaby jednak dla niej w tej chwili ogromna krzywda... - a nie mogę jej niczego innego zapewnić...
tillibulek pisze:skad sie bierze majtki dla kota i pieluchy?
iwcia pisze:tillibulek pisze:skad sie bierze majtki dla kota i pieluchy?
Mój Miś chodzi w normalnych dziecięcych pieluszkach z Rossmana, jest dorosłym kotem i nosi "4" dla tej małej myślę, że jedynki, lub dwójki byłyby dobre.
tillibulek pisze:skad sie bierze majtki dla kota i pieluchy?
magaaaa pisze:Pieluchy kupuje sie w hurtowni zoologicznej - taniej.
W sklepie zoo - drożej.
iwcia pisze:joluka pisze:Myślę, że gdybym ją skazała na siedzenie w klatce we własnych odchodach prawie przez całą dobę, to byłaby jednak dla niej w tej chwili ogromna krzywda... - a nie mogę jej niczego innego zapewnić...
Czemu ma być skazana na siedzenie w klatce we własnych odchodach?
Przecież takie koty normalnie funkcjonują w domu, wystarczy małą przyzwyczaić do pieluchy.
Mój Miś ma przesunięty kręg w kręgosłupie, był sparaliżowany, nie kontroluje potrzeb fizjologicznych, dzięki codziennej rehabilitacji chodzi, pielucha ułatwia nam i jemu życie, radzi sobie w niej coraz lepiej, "biega" po domu z kotami bez żadnych ograniczeń.
Nie ma nas w domu po 11 - 12 godzin, Miś nauczył się też, że kupę robi się o określonej porze gdy zmieniamy pieluchę i nie mamy teraz problemu z ubrudzonym pupskiem w pieluszce
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina, Google [Bot], Silverblue i 745 gości