Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania_NSP pisze:KMagdo nie możemy pomóc jutro w transporcie ale podaj proszę na PW numer konta.
Prześlemy z Jerzykówką trochę kasy na transport.
Ania_NSP pisze:KMagdo nie możemy pomóc jutro w transporcie ale podaj proszę na PW numer konta.
Prześlemy z Jerzykówką trochę kasy na transport.
KMagda pisze:Bardzo bardzo dziękujęChoć po cichu mam jeszcze nadzieję, że może jednak uda mi się coś wykombinować z tym transportem i może wtedy nie pogniewacie się, jeśli te pieniądze przeznaczyłabym na leczenie Ariego?
Ania_NSP pisze:KMagda pisze:Bardzo bardzo dziękujęChoć po cichu mam jeszcze nadzieję, że może jednak uda mi się coś wykombinować z tym transportem i może wtedy nie pogniewacie się, jeśli te pieniądze przeznaczyłabym na leczenie Ariego?
Oczywiście, że tak. Decyzja należy do Ciebie![]()
Życzę zdrowia Ariemu.
KMagda pisze:W nocy na szczęście nie było żadnych kłopotów, Ari spał spokojnie, rano nawet wykazywał trochę chęci do zabawy, i pozwolił się pogłaskaćFatalnie się czuję, że znowu będę musiała go łapać do transportera, bo strasznie się tego boi
Aha, Ari zjadł tylko wczoraj małą kolację, dzisiaj jest bez śniadania, bo będzie miał robioną morfologię i normalnie kot oszalał
- próbował z garnka wylizywać gotujące (!) się mleko
Na szczęście zdążyłam go powstrzymać zanim zrobił sobie kuku
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 1482 gości