ARI - już rok szuka domu...leczymy GRONKOWCA ZŁOCISTEGO s.31

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 01, 2010 9:31 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

Bardzo dziękuję!! Fatalnie czuję się w tej sytuacji, że tu mi kot choruje a ja nie mam kasy dla niego, choć mam nadzieję, że to się da szybko wyleczyć. Martwię się tym bardziej, że on jeszcze nie miał żadnych badań, szczepień itd. ze względu na to, że postawiłyśmy z Marzenią najpierw na oswajanie. Mam nadzieję, że to nie wpłynie jakoś znacząco na jego stan, zwłaszcza, że psychika już nieco ucierpiała, wczoraj bardzo walczył z transporterem, a dzisiaj mnie unika :( Jak próbuję go pogłaskać to zmienia miejsce pobytu :( Tyle dobrego, że faktycznie na razie normalnie oddycha, ten antybiotyk widocznie zadziałał bo wczoraj wieczorem to była tragedia.
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Pt paź 01, 2010 17:51 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

Ariaczku, trzymaj się i zdrowiej, bo osiwieję na maksa przez troskę o Ciebie.. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt paź 01, 2010 20:10 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

Ari na razie jakoś się trzyma na tym antybiotyku, ma chwilami napady duszności i charczenia, ale je, załatwia się i porusza trochę po domu więc nie jest chyba z nim w tej chwili najgorzej. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna, no i że uda mi się jakiś transport na jutro skombinować dla niego.

KMagda

Post » Pt paź 01, 2010 20:58 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

KMagdo nie możemy pomóc jutro w transporcie ale podaj proszę na PW numer konta.
Prześlemy z Jerzykówką trochę kasy na transport.

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Pt paź 01, 2010 21:05 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

Ania_NSP pisze:KMagdo nie możemy pomóc jutro w transporcie ale podaj proszę na PW numer konta.

Bardzo bardzo dziękuję :1luvu: Choć po cichu mam jeszcze nadzieję, że może jednak uda mi się coś wykombinować z tym transportem i może wtedy nie pogniewacie się, jeśli te pieniądze przeznaczyłabym na leczenie Ariego?

KMagda

Post » Pt paź 01, 2010 21:15 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

Ania_NSP wysłałam pw :)

KMagda

Post » Pt paź 01, 2010 21:40 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

Ania_NSP pisze:KMagdo nie możemy pomóc jutro w transporcie ale podaj proszę na PW numer konta.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a ja nieustannie walczę z bazarkami.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt paź 01, 2010 22:21 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

KMagda pisze:Bardzo bardzo dziękuję :1luvu: Choć po cichu mam jeszcze nadzieję, że może jednak uda mi się coś wykombinować z tym transportem i może wtedy nie pogniewacie się, jeśli te pieniądze przeznaczyłabym na leczenie Ariego?

Oczywiście, że tak. Decyzja należy do Ciebie :ok:
Życzę zdrowia Ariemu. :1luvu:

Ania_NSP

Post » Sob paź 02, 2010 6:59 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

W nocy na szczęście nie było żadnych kłopotów, Ari spał spokojnie, rano nawet wykazywał trochę chęci do zabawy, i pozwolił się pogłaskać :) Fatalnie się czuję, że znowu będę musiała go łapać do transportera, bo strasznie się tego boi :( Aha, Ari zjadł tylko wczoraj małą kolację, dzisiaj jest bez śniadania, bo będzie miał robioną morfologię i normalnie kot oszalał :roll: - próbował z garnka wylizywać gotujące (!) się mleko :roll: Na szczęście zdążyłam go powstrzymać zanim zrobił sobie kuku ;)

KMagda

Post » Sob paź 02, 2010 7:27 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob paź 02, 2010 7:29 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

nowy bazarek dla Ariego
viewtopic.php?f=20&t=117911

Marzenia11

Post » Sob paź 02, 2010 7:59 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

Marzenia11 pisze:nowy bazarek dla Ariego
viewtopic.php?f=20&t=117911

Marzenia, jesteś WIELKA!!! :)

KMagda

Post » Sob paź 02, 2010 8:00 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

Ania_NSP pisze:
KMagda pisze:Bardzo bardzo dziękuję :1luvu: Choć po cichu mam jeszcze nadzieję, że może jednak uda mi się coś wykombinować z tym transportem i może wtedy nie pogniewacie się, jeśli te pieniądze przeznaczyłabym na leczenie Ariego?

Oczywiście, że tak. Decyzja należy do Ciebie :ok:
Życzę zdrowia Ariemu. :1luvu:

Jeszcze raz wielkie dzieki!! :)

KMagda

Post » Sob paź 02, 2010 9:38 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

KMagda pisze:W nocy na szczęście nie było żadnych kłopotów, Ari spał spokojnie, rano nawet wykazywał trochę chęci do zabawy, i pozwolił się pogłaskać :) Fatalnie się czuję, że znowu będę musiała go łapać do transportera, bo strasznie się tego boi :( Aha, Ari zjadł tylko wczoraj małą kolację, dzisiaj jest bez śniadania, bo będzie miał robioną morfologię i normalnie kot oszalał :roll: - próbował z garnka wylizywać gotujące (!) się mleko :roll: Na szczęście zdążyłam go powstrzymać zanim zrobił sobie kuku ;)

To chyba dobrze wróży, że taki głodny :lol:
Moim zdaniem już zdrowieje (oby!!!)

Bazarek bardzo piękny, idę kupować :ok:

Ania_NSP

Post » Sob paź 02, 2010 9:42 Re: ARI-"ma ZAPALENIE PŁUC!!!!!!! błagam, pomóżcie..

zapraszam!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]