3-miesięczny CZARNULEK ARNI już w swoim domu! :D :D :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 29, 2010 21:11 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

"anika" ja też się cieszę że Arni ma jakieś szanse i dziękuje :)

Marzenia-pani jest z centrum,a tak w ogóle z Wołomina-tam ma rodziców i cały zwierzyniec,2 kicie fretki,króliczki i chyba coś jeszcze ale się pogubiła..wie doskonale że co dwa kicie to nie jeden i obejrzy Mrusię...
a Mrusi,jak na złość z prawego oczka wciąż leci taka łezko-ropka i białe futerko jest w tym miejscu zaróżowione-nie wygląda to zbyt reprezentacyjnie.. wiecie może czy coś jej zapodać do tego oczka?
nie bardzo chcę ją jutro dręczyć podróżą do weta z tego powodu..

teraz połączyliśmy ich z Chmurką aby,na wszelki wypadek jeśli Mrusia zostanie sama to miała przyjaciółkę....nie jest żle-maluchy wariują a panna Chmurka z zaciekawieniem ich obserwuje... 8O :ryk: 8O :ryk: 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro wrz 29, 2010 21:39 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

smarti pisze:a Mrusi,jak na złość z prawego oczka wciąż leci taka łezko-ropka i białe futerko jest w tym miejscu zaróżowione-nie wygląda to zbyt reprezentacyjnie.. wiecie może czy coś jej zapodać do tego oczka?

gentamycynę?
a co masz w domu z kropli? (tylko wiesz, po otwarciu to się nadaje kilka tygodni do podawania)

(na pewno, broń Boże, nie rumianek, ale to pewnie wiesz ;) )
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro wrz 29, 2010 22:35 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

nie wiedziałam,a czemu?
mam gentamycynę
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro wrz 29, 2010 22:45 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

rumianek ponoć może podrażniac oczy i uczulać, czy jakoś tak :wink: Kciuki za Arniego i Mrusię, domek już od dawna im się należy! :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Śro wrz 29, 2010 22:46 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

smarti - a może nie dawaj kropli na własną rekę tylko zadzwoń jutro do weta?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro wrz 29, 2010 23:18 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

jhet pisze:rumianek ponoć może podrażniac oczy i uczulać, czy jakoś tak :wink: Kciuki za Arniego i Mrusię, domek już od dawna im się należy! :ok:

rumianek rozpulchnia tkanki oka, czego efektem jest łatwiejsze wnikanie bakterii w chorą tkankę - wynik: kotu się pogarsza, a nie polepsza.
Marzenia11 pisze:smarti - a może nie dawaj kropli na własną rekę tylko zadzwoń jutro do weta?

Tak by było oczywiście najlepiej.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Czw wrz 30, 2010 10:24 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Arni, musisz być na pierwszej stronie, aby każdy mógł Cie podziwiać :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw wrz 30, 2010 13:37 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Arni-po domek!!!

smarti

Post » Czw wrz 30, 2010 15:01 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

:ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt paź 01, 2010 6:14 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

:ok:

Marzenia11

Post » Pt paź 01, 2010 10:34 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Jakieś wieści :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt paź 01, 2010 18:05 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

CatAngel pisze:Jakieś wieści :D

właśnie?

dziś miał mieć odwiedziny?
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt paź 01, 2010 18:29 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

i co-i nic,figa :(
Dziewczyna o Arnim zapomniała..
ale rano dzwoniła jeszcze jedna b.miła pani-wie że parki chowają się najlepiej i myśli o parce do bloku niewychodzącego,a jak nie to jeszcze jedna dziewczyna do towarzystwa dla 5-cio mies.koteczki do bloku-okna zabezpieczone.
no i dziś dzwoniła pani która chce jednego czarnego kicia dla 1,5rocznego dziecka :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: bo dziecko ma pluszowego czarnego a teraz chce żywego :mrgreen:
odesłałam ją na kotkowo-czarnuszkowo

smarti

Post » Pt paź 01, 2010 18:33 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

Ja zapomniała to niech się buja... bo potem kotu zapomni jeść dać, sprzątnąć kuwetę I TE PE.
Żadna strata.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt paź 01, 2010 20:10 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI szuka dobrego domu! DT Warszawa

smarti pisze:i co-i nic,figa :(
Dziewczyna o Arnim zapomniała..
ale rano dzwoniła jeszcze jedna b.miła pani-wie że parki chowają się najlepiej i myśli o parce do bloku niewychodzącego,a jak nie to jeszcze jedna dziewczyna do towarzystwa dla 5-cio mies.koteczki do bloku-okna zabezpieczone.
no i dziś dzwoniła pani która chce jednego czarnego kicia dla 1,5rocznego dziecka :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: bo dziecko ma pluszowego czarnego a teraz chce żywego :mrgreen:
odesłałam ją na kotkowo-czarnuszkowo

Było odesłać ją do sklepu z zabawkami :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]