Są chętni na koty!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2005 19:09

:arrow: pani agata z poznania
szuka maŁej kotki lub kocurka kolor do uzgodnienia
dom niewychodzacy , bedzie kastacja / stery
tel 61 8254717
600017591
agata_wojtowicz1@wp.pl

NattyG

Od: Nie cze 20, 2004 15:20

Post » Sob mar 12, 2005 20:06

NattyG a może ze stronki adopcyjnej ninr 2238 albo nr 2046. oba kotki z Poznania, problemów z dowozem żadnych, może któryś z tych koteczków bedzie miał domek.

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Sob mar 12, 2005 22:24

wiem wiem ale jakoś tu mi łatwiej je znaleść. na KŁ jka szukałam to znlazłam przeważnie tylko koty rasowe labo że ktoś potrzebuje reproduktory :(

berni

Post » Sob mar 12, 2005 23:14

Sprawdźcie najpierw tych ludzi, przepytajcie ich o wszystko - zeby mieć gwarancje, ze to domki to naprawdę dobre domki.
Obrazek
oraz masa kociąt do kochania www.kociezycie.pl

kulka

Od: Pon lip 05, 2004 14:24

Post » Nie mar 13, 2005 1:13

berni pisze:wiem wiem ale jakoś tu mi łatwiej je znaleść. na KŁ jka szukałam to znlazłam przeważnie tylko koty rasowe labo że ktoś potrzebuje reproduktory :(

A gdzie to było? W jakim wątku?
Bo w moim wątku nie ma ani jednego ogłoszenia o kotach rasowych i reproduktorach.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Nie mar 13, 2005 11:08

kurcze to może ja źle szukam :( idę na KŁ i tak już pierwszy temat tyytuł "wezmę kota" i tak "odnośniki z których korzystam" jka Cats'N'Kittens ja wczoraj nie wiem czemu mogłam otworzyć tylko ten. ale Wojtku już wiem to moja wina, bo wczoraj poszukiwania zakończyłam tylko na stronie pierwszej i tych odnośnikach :oops: przepraszam za zbyt szybkie wyciągniecie wniosków i napisanie niezupełnie prawdy. czasami szybciej coś napiszę niż pomyśle :oops: tak tak juz znalazłam te ogłoszenia o które mi chodziło. :D

berni

Post » Nie mar 13, 2005 13:52

berni pisze:kurcze to może ja źle szukam :( idę na KŁ i tak już pierwszy temat tyytuł "wezmę kota" i tak "odnośniki z których korzystam" jka Cats'N'Kittens ja wczoraj nie wiem czemu mogłam otworzyć tylko ten. ale Wojtku już wiem to moja wina, bo wczoraj poszukiwania zakończyłam tylko na stronie pierwszej i tych odnośnikach :oops: przepraszam za zbyt szybkie wyciągniecie wniosków i napisanie niezupełnie prawdy. czasami szybciej coś napiszę niż pomyśle :oops: tak tak juz znalazłam te ogłoszenia o które mi chodziło. :D

Owszem, w pierwszym poście jest wykaz serwisów, w których poszukuję ogłoszeń (będę go musiał uaktualnić). To dla tych osób, ktore chcą samodzielnie przeglądać serwisy z ogłoszeniami.

Ale do wątku wklejam tylko takie ogłoszenia, które odpowiadają "profilowi" naszego Forum. To dla tych osób, które nie mają czasu przeglądać samodzielnie internetu i potrzebują "gotowych rozwiązań" ;)

Zajrzyj na ostatnią stronę tamtego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87 ... &start=780

------

A, zdaje się, że już zajrzałaś :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Nie mar 13, 2005 18:07

Witam. Pozdrawiam Wojtka, wątek się zdublował, a to dlatego, że nie zaglądam na KŁ. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :D
Usunęłam ogłosznie nieaktualne, jeżeli skontaktowaliście się indywidualnie z którymś ogłoszeniodawcą i też już jest to nieaktualne, dajcie znać - usunę ogłoszenie, żeby nie zaśmiecało.
Aktualnie jestem po wizycie w schronisku (pozdrawiam Miki, z którą tam byłam!)i mam lekkiego doła - tyle kociego nieszczęścia, że mnie zupełnie już nie bulwersują ogłosznia (prawdopodobnie) do reprodukcji. Przecież i tak ten ktoś weźmie sobie jakieś zwierzę a tu te bidulki w klatkach, chore z nieszczęścia lub umierające od choróbsk, które nie powinny być i nie są, do cholery, śmiertelne w 21 wieku! :evil:
Czy ktoś ma kociaki dla osób z ogłoszeń przeze mnie wyróżnionych?

Marzanna

Od: Czw paź 07, 2004 14:34

Post » Nie mar 13, 2005 22:58

Up!

Marzanna

Post » Wto mar 15, 2005 17:46

Następne ogłoszenie z 15 marca tego roku:
Pilnie kupie tanio lub przyjme mlodego kotka!
Mieszkam w duzym domu jednorodzinnym potrzebuje ladnego, mlodego kotka o milym usposobieniu wylacznie do "kochania" (rodowod nie ma znaczenia). Najlepiej w koloze rudym, bialym lub czarnym. Prosze o kontakt z Warszawy i okolic.
Izabela O.
Raszyn (Warszawa)
tel. 0505052575

Kolejne z wczoraj:
przyjme taniego kotka Europiejskiego
przyjme kota 3-4 miesiecznego kocura
Sylwia

też z wczorajL
Poszukuję młodej kotki ok 2 m-cy
Agnieszka
katowice

A to sprzed dwóch dni:
... Kupię kocurka maine coon, niedrogiego, najchętniej kotka-chłopca:-) Lub przyjmę (pewnie prędzej kupię, wszyscy szukają rudasków) kociątko rude lub szaropręgowane - jak biały tygrys. Proszę o kontakt mailem i ewentualne przesłanie zdjęć kotka wraz z informacją o wieku i płci kociaka. Dzięki!
Agnieszka M.
Warszawa

Jeżeli nie ma kontaktu bezpośrednio, piszcie do mnie na priva.

Marzanna

Post » Pt mar 18, 2005 19:09

Kolejne ogłoszenia. Mam prosbę, jak ktoś się już z kimś kontaktował i ogłoszenie jest nieakutalne - dajcie znać.
Przyjmę kotkę
Przyjmę kotkę 1-3 miesięczną, proszę o kontakt.
Agnieszka
tel. 501221173

kupie kota
przyjme lub kupie kota cena do 230zł 2-4 miesiącznego koloru rudego lub szarego lub czarnego dachowca kocura ktury lubi dzieci i dorosłych jest tagrze przyjazny i jak morzna to z dojazdem do mnie
Sylwia

!!! Moi drodzy!!! Chciałabym kupić kocurka w wieku do 3 miesięcy.Od 1 - 650 zł.Kot nie musi być rasowy.Jeśli będzie rasowy to przyjmuję rasy:burmański,syjamski,norweski leśny, tajski,main coon,birmański,bengalski,itp. Czekam na Wasze maile.Przypominam ze kocham koty.Pozdrowienia-Ewa Bartoszewska
Ewka
Gdynia

Kupię
Przyjmę lub kupię młodą kotkę ( 2-3 miesiące) spokojną, towarzyską i grzeczną z okolic Torunia.
Zosia
87-100 Toruń

Pilnie kupie tanio lub przyjme mlodego kotka!
Mieszkam w duzym domu jednorodzinnym potrzebuje ladnego, mlodego kotka o milym usposobieniu wylacznie do "kochania" (rodowod nie ma znaczenia). Najlepiej w koloze rudym, bialym lub czarnym. Prosze o kontakt z Warszawy i okolic.
Izabela O.
Raszyn (Warszawa)
tel. 0505052575

przyjmę kotkę
Do domu z ogrodem zdecydowanie i bardzo chętnie przyjmę lub kupię za rozsądną cenę małą/młodą kotkę dachowca rudą lub trikolor, badź młodą kotkę urody syjamskiej.Nr. GG : 1392558 email: Johnyfazer@interia.pl
Arek
Czeladź

Marzanna

Post » Pt paź 01, 2010 16:06 Re:

kulka pisze:Sprawdźcie najpierw tych ludzi, przepytajcie ich o wszystko - zeby mieć gwarancje, ze to domki to naprawdę dobre domki.

Dokładnie! To priorytet.
Pod częścią z tych ogłoszeń mogę kryć się chętni na koty do reprodukcji :?

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt paź 01, 2010 16:07 Re: Są chętni na koty!

w moim podpisie znajduje sie banerek do watku Tyskich Mruczkow, kotkow niejednokrotnie po przejsciach, ktore szukaja domu. Zainteresowanych zapraszam na ten watek. Na pierwszej stronie znajduja sie namiary na osobe tymczasujaca u ktorej kotki przebywaja aktualnie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 01, 2010 18:02 Re: Są chętni na koty!

8O Ale to jest wątek z 2005 roku

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pt paź 01, 2010 18:03 Re: Są chętni na koty!

wiewiur pisze:8O Ale to jest wątek z 2005 roku

O rany, faktycznie :roll:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

[poprzednia]