szuka maŁej kotki lub kocurka kolor do uzgodnienia
dom niewychodzacy , bedzie kastacja / stery
tel 61 8254717
600017591
agata_wojtowicz1@wp.pl
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:wiem wiem ale jakoś tu mi łatwiej je znaleść. na KŁ jka szukałam to znlazłam przeważnie tylko koty rasowe labo że ktoś potrzebuje reproduktory
berni pisze:kurcze to może ja źle szukamidę na KŁ i tak już pierwszy temat tyytuł "wezmę kota" i tak "odnośniki z których korzystam" jka Cats'N'Kittens ja wczoraj nie wiem czemu mogłam otworzyć tylko ten. ale Wojtku już wiem to moja wina, bo wczoraj poszukiwania zakończyłam tylko na stronie pierwszej i tych odnośnikach
przepraszam za zbyt szybkie wyciągniecie wniosków i napisanie niezupełnie prawdy. czasami szybciej coś napiszę niż pomyśle
tak tak juz znalazłam te ogłoszenia o które mi chodziło.
Pilnie kupie tanio lub przyjme mlodego kotka!
Mieszkam w duzym domu jednorodzinnym potrzebuje ladnego, mlodego kotka o milym usposobieniu wylacznie do "kochania" (rodowod nie ma znaczenia). Najlepiej w koloze rudym, bialym lub czarnym. Prosze o kontakt z Warszawy i okolic.
Izabela O.
Raszyn (Warszawa)
tel. 0505052575
przyjme taniego kotka Europiejskiego
przyjme kota 3-4 miesiecznego kocura
Sylwia
Poszukuję młodej kotki ok 2 m-cy
Agnieszka
katowice
... Kupię kocurka maine coon, niedrogiego, najchętniej kotka-chłopca:-) Lub przyjmę (pewnie prędzej kupię, wszyscy szukają rudasków) kociątko rude lub szaropręgowane - jak biały tygrys. Proszę o kontakt mailem i ewentualne przesłanie zdjęć kotka wraz z informacją o wieku i płci kociaka. Dzięki!
Agnieszka M.
Warszawa
Przyjmę kotkę
Przyjmę kotkę 1-3 miesięczną, proszę o kontakt.
Agnieszka
tel. 501221173
kupie kota
przyjme lub kupie kota cena do 230zł 2-4 miesiącznego koloru rudego lub szarego lub czarnego dachowca kocura ktury lubi dzieci i dorosłych jest tagrze przyjazny i jak morzna to z dojazdem do mnie
Sylwia
!!! Moi drodzy!!! Chciałabym kupić kocurka w wieku do 3 miesięcy.Od 1 - 650 zł.Kot nie musi być rasowy.Jeśli będzie rasowy to przyjmuję rasy:burmański,syjamski,norweski leśny, tajski,main coon,birmański,bengalski,itp. Czekam na Wasze maile.Przypominam ze kocham koty.Pozdrowienia-Ewa Bartoszewska
Ewka
Gdynia
Kupię
Przyjmę lub kupię młodą kotkę ( 2-3 miesiące) spokojną, towarzyską i grzeczną z okolic Torunia.
Zosia
87-100 Toruń
Pilnie kupie tanio lub przyjme mlodego kotka!
Mieszkam w duzym domu jednorodzinnym potrzebuje ladnego, mlodego kotka o milym usposobieniu wylacznie do "kochania" (rodowod nie ma znaczenia). Najlepiej w koloze rudym, bialym lub czarnym. Prosze o kontakt z Warszawy i okolic.
Izabela O.
Raszyn (Warszawa)
tel. 0505052575
Do domu z ogrodem zdecydowanie i bardzo chętnie przyjmę lub kupię za rozsądną cenę małą/młodą kotkę dachowca rudą lub trikolor, badź młodą kotkę urody syjamskiej.Nr. GG : 1392558 email: Johnyfazer@interia.pl
Arek
Czeladź
kulka pisze:Sprawdźcie najpierw tych ludzi, przepytajcie ich o wszystko - zeby mieć gwarancje, ze to domki to naprawdę dobre domki.
wiewiur pisze:8O Ale to jest wątek z 2005 roku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 67 gości