U Gryzi koty3. Gala, Stefan, Mirmiłek, Wiki [']. tęsknię ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 28, 2010 15:03 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Hihi, Gryza jak nie Gryza, w Henia wtulona prawie że :) chyba faktycznie chłopak mały i jej psychice służy hehe
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto wrz 28, 2010 15:15 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

spoko spoko, sekundę po zrobieniu foty już się tłukły na głowie TZta :mrgreen:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto wrz 28, 2010 15:19 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

:ryk: czyli Gryza jest niereformowalna... :roll:
Nie przejmuj się Krysia, u mnie też sie kociambry głównie tłuką :roll: :roll: a nie daj boże któryś gdzieś zniknie to płacze i lamenty... 8)
Obrazek

Marea

Post » Wto wrz 28, 2010 15:21 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

a niech się okładają, przynamniej na nas się Gryzia nie wyżywa :mrgreen: i mniej nabuzowana chodzi :ryk:

Poker71

Post » Wto wrz 28, 2010 15:29 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Heh Shila właśnie drapie w drzwi :roll: :roll: :roll: ten kot mnie do szału doprowadza...muszem ją wypuścić na spacer po klatce schodowej :roll: zamknem i nie wpuszczem :twisted: może zatęskni ? 8O
Obrazek

Marea

Post » Wto wrz 28, 2010 17:44 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Te koty są BEZCZELNE.

Jako członek kandydat "klubu reagujących inaczej" kilkanaście razy dziennie odliczam koty. To nic, że do dwóch, ale odliczanie musi być!

Zwykle to proste: Gryzelda (biała) śpi na szafce na buty (brązowej), Heniuś (bury) śpi na parapecie (białym).

Kwadrans temu odliczanie nie chciało mi się zgodzić, już chciałam rozpocząć procedurę przeszukiwania (w procedurze ujęty jest punkt zrywac podłogi), ale przyjrzałam się bliżej i....

na białym parapecie za (prawie) białą firanką śpi Gryzelda (biała)
na brązowej szafce w zaciemnionym przedpokoju śpi Heniuś (bury)
kamuflaż idealny :x

SPECJALNIE MI TO ROBIĄ :evil:

Poker71

Post » Czw wrz 30, 2010 12:53 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Obrazek

Poker71

Post » Pt paź 01, 2010 11:09 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Poker71 pisze:Obrazek

Uważaj bo sobie jęzorek przygryziesz
Ciekawe co dobrego dostałeś
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Pt paź 01, 2010 11:12 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Czytałem tutaj relację ze skladania szafek
to ja dla odmiany podaję instrukcję wymiany napędu optycznego w komputerze stacjonarnym

jarekm pisze:Ile potrzeba śrubokrętów do wymiany napędu w komputerze ???

Teoretycznie 5 powinno wystarczyć
Każdy chłopak miałby po jednym
Po odkręceniu jednej strony obudowy
Jeden z chłopaków pobiegł do kuwety
Zapaliło mi się swiatełko ostrzegawcze
Bo to z kuwetą to tradycyjny wybieg, próba wyciągnięcia mnie z pokoju
Oczywiście , w kuwecie mała kropelka
posprzątałem
wracam do pokoju
no i oczywiście w skrzynce narzędziowej po śrubokrętach zostało tylko wspomnienie
a chłopaki siedzą ze zdziwionymi minami "Duży a gdzie schowałeś narzędzia ?"
Poszłem do kuchni zrobić kawę
z pokoju odglosy , znak że coś się dzieje
wracam z kawą, podrodze sobię myślę że teraz to pewnie nawet skrzynki nie będzie
wchodzę do pokoju , skrzynka jest
ale pusta, nawet kombinerki wsiąkły
koty też
nie ma wyjścia, idę po drugą skrzynkę narzędziową
Wracam
kotki siedzą na środku pokoju i się cieszą
OOOOOOOOOOO duży przyniósł następne zabawki
W końcu uszkodzony napęd wyjęty
no ale jak zamontować nowy
kotki grają śrubkami w piłkę, ale fajnie pukają na panelach
kotki szczęśliwe
do czasu
po zabraniu śrubek trochę się obraziły i
i ..........schowały ostatni śrubokręt
no i co teraz ?
na szczęście pomimo zaawansowanej sklerozy
przypomniałem sobie że coś powinno być w łazience
Uf, jest, trochę taki maluśki, do śrubek w zawiasie przy okularach
ale nic to , damy radę
No i w końcu dopiąłem swego
napęd wymieniony
Kotki mialy 3 godziny zabawy
podczas stawiania komputera na miejsce i podłączaniu kabelków
koteczki zgubiły ostatni śrubokręt

Ciekawe po ilu dniach znajdę wszystkie narzędzia?

jarekm

Post » Pt paź 01, 2010 11:51 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

jarekm pisze:Ciekawe po ilu dniach znajdę wszystkie narzędzia?

dokładnie w dniu, w którym kupisz kolejny komplet :mrgreen:

Poker71

Post » Pt paź 01, 2010 13:33 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Henio dziś dostał w pakiecie szczepienie i książeczkę zdrowia... i extra głaski od weta który zaczął do niego przez maskotkę gadać.... widać ten kot po prostu wzbudza uczucia ojcowskie :mrgreen:

Poker71

Post » Sob paź 02, 2010 8:49 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Poker71 pisze:Te koty są BEZCZELNE.

Jako członek kandydat "klubu reagujących inaczej" kilkanaście razy dziennie odliczam koty. To nic, że do dwóch, ale odliczanie musi być!

Zwykle to proste: Gryzelda (biała) śpi na szafce na buty (brązowej), Heniuś (bury) śpi na parapecie (białym).

Kwadrans temu odliczanie nie chciało mi się zgodzić, już chciałam rozpocząć procedurę przeszukiwania (w procedurze ujęty jest punkt zrywac podłogi), ale przyjrzałam się bliżej i....

na białym parapecie za (prawie) białą firanką śpi Gryzelda (biała)
na brązowej szafce w zaciemnionym przedpokoju śpi Heniuś (bury)
kamuflaż idealny :x

SPECJALNIE MI TO ROBIĄ :evil:

A może takie kamizelki odblaskowe pozakładać koteczkom?

PS
a ta fotka łapek ...............urzekająca

jarekm

Post » Nie paź 03, 2010 11:16 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Henio ma dom!

Razem z ... moim pierwszym tymczasem Lesiem :mrgreen:

:1luvu:

i Gagunia też dziś znalazła swoich ludzi :kotek:

Poker71

Post » Nie paź 03, 2010 15:22 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

8O
jarekm pisze:Wcześniej już napisałem że kotom rozregulowało się chyba coś, no i mam następne mioty od tych samych kotek. Kotka z tych zdjęć już raz w tym roku miala małe, wiosną były tylko dwa maluszki. A teraz na jesień urodziła piątkę, trzy rude i dwa czarne z rudymi maźnięciami podobnie jak mamuśka. Płci maluchów nie znam. Dzisiaj ładna pogoda i kotka wyprowadziła maluchy na pierwszy spacerek, miałem w końcu okazję zobaczyć maluchy. Urodziła te kociaki w dziurze w ziemi pod tym blaszanym garażem. Najgorsze w tym jest że zima zbliża się wielkimi krokami, a podobno ma być długa, mroźna i śnieżna.
Co mam robić, nie wiem. Mogę je karmić tak długo jak tylko sie da.

Ale czy przeżyją w mrozach w dziurze w ziemi, nie wiem. A na dodatek jest to to miejsce o którym już kiedyś pisałem, gdzie koty zostały wymordowane.

Kotki narazie są zdrowe, teraz dopóki są zdrowe warto aby znalazły domki, bo potem jak zmarzną, zaczną głodować i zaczną chorować może być za późno. Ale tak to już jest że często angażuje się finanse i pracę w pomoc wtedy jak na pomoc jest już za późno.
Oczywiście , pewnie zaraz usłyszę że jeśli tak mi na sercu leży los tych kotów, to abym się nimi zajął.
Tylko dwie sprawy- gdzie i za co.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Przepraszam , ale nie mam nawet siły cieszyć sie że Gaga i Henryczek maja swoje domki :D

jarekm

Post » Nie paź 03, 2010 15:27 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... zakręcony HENIUTEK szuka DS

Jarku wpisalam sie juz w wątku PKDT, załatw weta z odroczeniem zaplaty który przechowa na trochę kociaki...rude rozejdą się jak świeże bułeczki....a i od weta DT się szybciej załatwi....załóż im własny wątek!
Ja w Nowym Porcie mam też 3 maluszki :( które muszę uratować przed zimą :(
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]