K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 01, 2010 7:57 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

Dotarłam do dziewczyny która stworzyła logo obecnie przez nas używane.W końcu odpowiedziala na moje pw.
"Nie mam nic przeciwko Logo zostało przecież stworzone właśnie do tego celu - aby było wizytówką fundacji pomagającej zwierzętom. Będzie mi miło, jeśli gdzieś na stronie fundacji wspomnicie autorkę - może być jako "alahari".

Pozdrawiam
Ala
Bardzo dziękujemy alahari :1luvu:

Ja najwcześniej moge być ok godz 11.Niestety Darka jest tym spowalniaczem :? Dziś po południu dorobię klucze i kupię emulsję.Teresa ty masz dziś dyzur na kociarni?Jeżeli tak weź tą emulsję od Bony i barwnik.Musze jeszcze sprawdzić zamki .Bo obecnie posiadam 10 szt kluczy i w sumie nie wiem które są do jakich drzwi.Trzeba posprawdzać zamki i dorobic narazie te najpotrzebniejsze od głównych wejść

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt paź 01, 2010 8:36 Re: KOCIA CHATKA-mamy nowy lokal na K.CH. potrzebna mobilizacja

OK Marta zabiorę farby z K.CH., to w takim razie podjadę po dyżurze po klucze, i mogę też zabrać emulsję od Ciebie, nie będziesz się musiała w sobotę gonić z małą.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt paź 01, 2010 10:18 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

A ja mam dla Was miła wiadomość i cenną :mrgreen: Otóż zgłosiłam Kocią Chatkę jako kandydata do pomocy we wrześniu w Pakcie Czarownic :mrgreen: do którego też należę. Kontrkandydat był mocny ale Siostry Czarowne zadecydowały w jawnym głosowaniu że to Kocia Chatka potrzebuje wsparcia finansowego i tym sposobem dostaniecie pieniążki :mrgreen: Dlatego proszę o podanie na pw nr konta na które Siostra Skarbniczka ma przelać kasę no i kilka słów na wątku Paktu Czarownic :piwa:
Przydadzą się teraz przy przeprowadzce :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 01, 2010 10:27 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Oj matko 8O ty to normalnie czarowna czarodziejka jesteś :1luvu:
A faktem jest że podczytuję ten wątek bo fajny i jakoś zawsze do mocy piekielnych mnie ciągnie :wink:
dzięki Maja Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 01, 2010 10:40 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

To Siostrom Wiedźmom należy się podziękowanie, że doceniły to co robicie i tak głosowały :1luvu:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 01, 2010 12:02 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

będę z wami w kontakcie co do mojego przyjazdu
ale na pewno nie zjawię się o 9
muszę do południa być u babci ale może po południu podjadę
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt paź 01, 2010 13:45 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

No hejko.
Rozmawiałam w sprawie sprawdzenia elektryki ze szwagrem, może do nas zajżeć ale tak ok 14-tej :D
tak że jak co to posprawdza i może co zaradzi.
A i ciekawi jesteśmy jak tam dziewczynki umowa czy juz :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 01, 2010 13:56 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

umowa podpisana
:D
jak szwagier może to niech oceni co tam jest zepsute ale dach oraz elektrykę to oni muszą nam naprawić. Chyba że okaże się ze to jakaś pierdoła i można na szybko.
Jutro na spokojnie proszę spiszcie wszystko co tam jest nie tak - czy coś nie pęknietę, wybite, jak podłoga? Mozna by podejść też z drugiej strony budynku i zobaczyć co przylega do tyłów pomieszczenia?
Ja musze wystosować pismo zawiadamiające o zakresie planowanych robót, jestesmy zobligowani do tego umową. W piśmie zwróce uwagę na aktualny stan pomieszczeń oraz co idzie do zwrotu, bo "meble" mamy w protokole odbioru.

to nie są problemy, to są wyzwania :wink: :ok:
jak obrobimy schron (planuję odrobaczyć te co zdrowe) to podjedziemy z Piotrkiem i ocenimy zaawansowanie robót :twisted: :wink:
Ostatnio edytowano Pt paź 01, 2010 13:57 przez Filomen, łącznie edytowano 1 raz

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt paź 01, 2010 14:32 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Filomen pisze:umowa podpisana
jak szwagier może to niech oceni co tam jest zepsute ale dach oraz elektrykę to oni muszą nam naprawić. Chyba że okaże się ze to jakaś pierdoła i można na szybko.
Jutro na spokojnie proszę spiszcie wszystko co tam jest nie tak - czy coś nie pęknietę, wybite, jak podłoga? Mozna by podejść też z drugiej strony budynku i zobaczyć co przylega do tyłów pomieszczenia?
Ja musze wystosować pismo zawiadamiające o zakresie planowanych robót, jestesmy zobligowani do tego umową. W piśmie zwróce uwagę na aktualny stan pomieszczeń oraz co idzie do zwrotu, bo "meble" mamy w protokole odbioru.

jak obrobimy schron (planuję odrobaczyć te co zdrowe) to podjedziemy z Piotrkiem i ocenimy zaawansowanie robót :twisted: :wink:

Z mebli to jest tam jakiś stary wieszak i jakieś chyba 2 lub trzy dziwne regaliki, i krzesła plastikowe - dobrze by było już jutro się ich pozbyć bo nam tylko będą przeszkadzać, a raczej chyba ich nie będziemy uzytkować co oznacza że mamy je w protokole? czy możemy je oddać czy przejęłyśmy na stan?
No kurde to chyba musimy się ostro zabrać do roboty z rana jak będzie oceniane zaawansowanie robót :mrgreen:

terenia1

Post » Pt paź 01, 2010 14:41 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

majencja pisze:A ja mam dla Was miła wiadomość i cenną :mrgreen: Otóż zgłosiłam Kocią Chatkę jako kandydata do pomocy we wrześniu w Pakcie Czarownic :mrgreen: do którego też należę. Kontrkandydat był mocny ale Siostry Czarowne zadecydowały w jawnym głosowaniu że to Kocia Chatka potrzebuje wsparcia finansowego i tym sposobem dostaniecie pieniążki :mrgreen: Dlatego proszę o podanie na pw nr konta na które Siostra Skarbniczka ma przelać kasę no i kilka słów na wątku Paktu Czarownic :piwa:

Majka super wieści :1luvu: nie ma to jak Siostry Czarownice :D z podaniem konta się chwilę wstrzymamy bo wszystko na to wskazuje, że w poniedziałek będę zakładała konto dla Stowarzyszenie i wtedy podamy numer konta :D

terenia1

Post » Pt paź 01, 2010 14:45 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

terenia1 pisze:
Filomen pisze:umowa podpisana

Z mebli to jest tam jakiś stary wieszak i jakieś chyba 2 lub trzy dziwne regaliki, i krzesła plastikowe - dobrze by było już jutro się ich pozbyć bo nam tylko będą przeszkadzać, a raczej chyba ich nie będziemy uzytkować co oznacza że mamy je w protokole? czy możemy je oddać czy przejęłyśmy na stan?
No kurde to chyba musimy się ostro zabrać do roboty z rana jak będzie oceniane zaawansowanie robót :mrgreen:

Niby wszystkie graty są w protokole ale część rzeczy weźmie Pan prezes część pójdzie na śmietnik o ile się Prezes zgodzi.Sukcesywnie jak bedziemy pozbywać się gratów będą nam je wykreślać z protokołu.

Klucze dorobiłam.W poniedziałek mam udostępnić klucze elektrykowi ma zobaczyć w czym tkwi problem bo w kibelku i na przedsionku prąd jest .A na kwarantannie nie ma.Dodatkowo trzeba ich przycisnąc z dachem bo zaczął sie okres jesienny i niestety z dziurawym dachem to jesteśmy w lesie.Nie mówiąc o mega zacieku koło licznika którego z Teresą nie zauważyłyśmy :roll: No zobaczymy co w poniedziałek zadziałają\

Maja super dziękujemy :ok: :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt paź 01, 2010 15:44 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

majencja pisze:A ja mam dla Was miła wiadomość i cenną :mrgreen: Otóż zgłosiłam Kocią Chatkę jako kandydata do pomocy we wrześniu w Pakcie Czarownic :mrgreen: do którego też należę. Kontrkandydat był mocny ale Siostry Czarowne zadecydowały w jawnym głosowaniu że to Kocia Chatka potrzebuje wsparcia finansowego i tym sposobem dostaniecie pieniążki :mrgreen: Dlatego proszę o podanie na pw nr konta na które Siostra Skarbniczka ma przelać kasę no i kilka słów na wątku Paktu Czarownic :piwa:

super :1luvu: a konto juz może będzie w przyszłym tygodniu - tu Siostra Teresa nad tym czuwa 8)

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt paź 01, 2010 17:17 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Filomen pisze:

super :1luvu: a konto juz może będzie w przyszłym tygodniu - tu Siostra Teresa nad tym czuwa 8)

DZIEWCZYNY !!! (i chłopacy) konta to raczej nie będzie w przyszłym tygodniu nie będę Wam obiecywać gruszek na wierzbie bądźmy realistkami .
Jeśli Teresa poda mi podpisaną umowę użyczenia lokalu na siedzibę stowarzyszenia, złożę wniosek o wpisanie zmiany w rejestrze zaraz w poniedziałek w sądzie , ale nawet jak będę tam chodzić codziennie i znowu błagać , potrwa to parę dni . Owszem, jak odbiorę krs ze zmienioną siedzibą -to tego samego dnia załatwię zmianę REGONU ,NIP prawdopodobnie będzie już też szybko , a przynajmniej należy się tego spodziewać.
DOPIERO MAJĄC POPRAWIONE WSZYSTKIE PAPIERY W KTÓRYCH BĘDZIE NOWA SIEDZIBA ORAZ MAJĄC NIESZCZĘSNY TYTUŁ PRAWNY DO LOKALU URZĄD SKARBOWY NADA NIP STOWARZYSZENIU - a wtedy dopiero Teresa może założyć konto.
Są więc dwa wyjścia

1. albo siostry czarownice zgodzą się nam pomóc w taki sposób , jak wszyscy dotychczas to robiliśmy - mamy przecież już rejestrację w sądzie i jesteśmy uczciwi ,a tylko sprawa zmainy siedziby przedłużyła nam całe postępowanie,
2.albo siostry czarownice uradzą na łysej górze, że poczekają na założenie konta przez stowarzyszenie.
Wiem że to co napisałam nie jest mega-optymistyczne , ale uczciwie stawiam sprawę. nie da się w tej chwili załatwić konta z dnia na dzień

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt paź 01, 2010 18:14 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

INFORMACJA

Chciałam zawiadomić ,że nie bywająca na forum , ale sympatyzująca z działalnością Stowarzyszenia moja koleżanka Beatka G. z Wojkowic ( nie upoważniła mnie więc nie podaję nazwiska ) przekazała mi wielce sympatyczną sumę 200 zł z przeznaczeniem na zakup jedzenia weterynaryjnego dla kotków,którymi opiekuje się Stowarzyszenie. Za powyższą kwotę nabyłam ( a właściwie zamówiłam - jedzenie będzie w poniedziałek wieczorem) recovery i intestinal. Jedzenie przywiozę najbliższym możliwym transportem. :ok: :kotek:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt paź 01, 2010 18:31 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

gosiakot pisze:INFORMACJA

Chciałam zawiadomić ,że nie bywająca na forum , ale sympatyzująca z działalnością Stowarzyszenia moja koleżanka Beatka G. z Wojkowic ( nie upoważniła mnie więc nie podaję nazwiska ) przekazała mi wielce sympatyczną sumę 200 zł z przeznaczeniem na zakup jedzenia weterynaryjnego dla kotków,którymi opiekuje się Stowarzyszenie. Za powyższą kwotę nabyłam ( a właściwie zamówiłam - jedzenie będzie w poniedziałek wieczorem) recovery i intestinal. Jedzenie przywiozę najbliższym możliwym transportem. :ok: :kotek:

oooo super :) :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]