Yhh, za Wami nie można nadążyć Ja też widzę czarowniczkę, także spoko kotko doroty - ona tam jest naprawdę A tak w ogóle to trzymam moooocne kciuki za Tatę
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
Dzyśka pisze:U brata mojego taty też niedawno wykryto raka. Raka żołądka dokładnie. To już drugie pokolenie, chyba czas zrobić endoskopię
To prawda. Ja też mam obciążenie genetyczne i to zarówno ze strony mamy ( mama, jej ojciec, jej kuzynka i jej siostrzeniec ), jak i ze strony ojca ( wszyscy bracia mojego ojca tj. 3 braci ). Badam się regularnie.
Właśnie chodzę ze świeżym szewkiem na głowie ( a właściwie z pięcioma ) po usunięcia jakiegoś draństwa na skórze ( wyniki badań wycinków będą za dwa tygodnie ). Mam uroczą fryzurę ( wygolone częściowo włosy ), a w przyszłym tygodniu mam być na weselu. Chyba wzbudzę sensację. A tak w ogóle to już piąte usuwane u mnie draństwo.
Poza tym, od kilkudziesięciu już lat walczę z guzem z brzuchu. Ale się nie poddaję , choć drań potrafi urosnąć do rozmiarów bochenka chleba.
W mojej rodzinie na szczęście "dziedziczne" są tylko sprawy reumatyczne, jakieś zwyrodnienia stawów itp. Ale na Twoim miejscu Dzyśka to jednak bym się badała.
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
U mnie tez rak piersi wystepowal. Co prawda w rodzinie od strony taty wiec ponoc zagrozenie dla mnie niewielkie ale robie sobie USG raz do roku... Niby niewiele mam tego biustu ale lepiej dmuchac na zimne.
Uuuu na zimne cycki pomaga okład z jajek i tu uwaga; nie powinny być gorące te jajka, bo to ponoć niezdrowo No i dmuchanie też pomaga, tak, że skwareek, skoro dbasz o regularne dmuchanie - będzie dobrze!
A tak poważnie - u mnie w rodzinie na raka zmarła moja mama, ale to był rak płuc, a ona kopciła całe życie jak lokomotywa, więc myśle, że nabyty Za to duzo było chorych na serce, wszyscy mieli problemy z krążeniem (żylaki) kręgosłupem i chorobami autoimmunologicznymi (tarczyca, cukrzyca)
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.