OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 29, 2010 13:11 Re: OTW2-Pola,półdługi włos+puszysty ogon.Tri szuka DS.s85

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro wrz 29, 2010 13:16 Re: OTW2-Pola,półdługi włos+puszysty ogon.Tri szuka DS.s85

ASK@ pisze:Baneczka złamała zasade ,wlazła do pokoju i peżyła.Majkę wmurowało w fotel :mrgreen:
Zauważyłam, że bezczelność to najlepsza metoda na zasadniczego kota. Osłupienie, w jakie wprawiały maluchy Kocidę rozbawiało mnie do łez.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro wrz 29, 2010 15:02 Re: OTW2-Pola,półdługi włos+puszysty ogon.Tri szuka DS.s85

Obrazek

hanelka

Post » Śro wrz 29, 2010 17:21 Re: OTW2-małe,chde,bure,podrzucone szuka pilnie DT!!!!

właśnie dostałam telefon od p.Ewy,małe 2-miesięczne bure przerzucone dziś przez płot szuka schronienia/DT.W miejscu gdzie jest nie powinien zostać.P.Ewa chodzi tam karmić koty.Chude to podobno i głodne. Sama zabrać nie może.U mnie także przepełnienie.Dowiozę jesli trzeba.Moze ma ktoś kawałek podłogi???
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 29, 2010 18:19 Re: OTW2-małe,chde,bure,podrzucone szuka pilnie DT!!!!

Tych co tak wyrzucają koty, tak podrzucić gdzieś niech sobie sami radzą :evil: :evil: :evil:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 30, 2010 5:58 Re: OTW2-małe,chde,bure,podrzucone szuka pilnie DT!!!!

ASK@ pisze:właśnie dostałam telefon od p.Ewy,małe 2-miesięczne bure przerzucone dziś przez płot szuka schronienia/DT.W miejscu gdzie jest nie powinien zostać.P.Ewa chodzi tam karmić koty.Chude to podobno i głodne. Sama zabrać nie może.U mnie także przepełnienie.Dowiozę jesli trzeba.Moze ma ktoś kawałek podłogi???

małe szuka wciąż lokum i jakiejś szansy na przyszłość.
ewa chodzi tam i dokarmia koty,więc głodny nie będzie.Schronienie jakieś też ma.Ale dla malca to wyrok na bezdomność.Ruchliwa bardzo ulica za parkanem może problem rozwiązać :cry: Niejeden kociak,kot zginął tam.Właściciele posesji tolerują koty, bo Ewka dokarmia i ich zwierzaki.
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 30, 2010 11:04 Re: OTW2-małe,chde,bure,podrzucone szuka pilnie DT!!!!

ASK@ pisze:
ASK@ pisze:właśnie dostałam telefon od p.Ewy,małe 2-miesięczne bure przerzucone dziś przez płot szuka schronienia/DT.W miejscu gdzie jest nie powinien zostać.P.Ewa chodzi tam karmić koty.Chude to podobno i głodne. Sama zabrać nie może.U mnie także przepełnienie.Dowiozę jesli trzeba.Moze ma ktoś kawałek podłogi???

ewa chodzi tam i dokarmia koty,więc głodny nie będzie.Schronienie jakieś też ma.Ale dla malca to wyrok na bezdomność.Ruchliwa bardzo ulica za parkanem może problem rozwiązać :cry: Niejeden kociak,kot zginął tam.Właściciele posesji tolerują koty, bo Ewka dokarmia i ich zwierzaki.

:!: :!: :!:
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 30, 2010 11:09 Re: OTW2-małe,chde,bure,podrzucone szuka pilnie DT!!!!

ASK@ pisze:
ASK@ pisze:

:!: :!: :!:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 30, 2010 12:15 Re: OTW2-małe,chde,bure,porzucone-pilnie DT!Zginie!

małe, chude, bure, porzucone - chce być szczęśliwe!
Obrazek

hanelka

Post » Czw wrz 30, 2010 14:20 Re: OTW2-małe,chde,bure,porzucone-pilnie DT!Zginie!

hanelka pisze:małe, chude, bure, porzucone - chce być szczęśliwe!

oj chce, pewnie bardzo chce :!:
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 30, 2010 14:55 Re: OTW2-małe,chde,bure,porzucone-pilnie DT!Zginie!

Asiu, na wątku JoKota napisała Małgosia:

malgosiab pisze:W sprawie małego burego, mam teraz taką małą burą, to może nikt nie zauważy , że są dwa, jeśli to baba i w miarę ludzka to moze, byłby domek stały, w niedzielę ma być u mniepani w sprawie mojej malutkiej

skontaktujesz się z nią? :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw wrz 30, 2010 18:06 Re: OTW2-małe,chde,bure,porzucone-pilnie DT!Zginie!

Agneska pisze:Asiu, na wątku JoKota napisała Małgosia:

malgosiab pisze:W sprawie małego burego, mam teraz taką małą burą, to może nikt nie zauważy , że są dwa, jeśli to baba i w miarę ludzka to moze, byłby domek stały, w niedzielę ma być u mniepani w sprawie mojej malutkiej

skontaktujesz się z nią? :ok:

Już sie skontaktowałam.Jestesmy umówione na jutro.
Małe bure jest chłopczykiem ok 2,5 m-ca.Ma białe znaczenia i nie jest takie chude. Oczydła będa piwne. Brzuszek może świadczyć o robalach albo o przeżarciu.Bo Ewa podpasła go dzis bardzo.Latał sobie bezpańsko po podwórku i nie można go było odszukać.A przez parkan ruchliwa ulica.
Dostał na robale i odpchliłam go. Siedzi w klatce i nie buntuje się wcale. Wszystkie dziury zasłoniłam ścierkami.Chyba wszystkie.Bo Amelka wszystkiego mnie nie nauczyła w kwestii ucieczki.
Mały morduje wiszącego baranka (TZ go zawiesił jak tylko wyszłam z pokoju), nie boi się kotów i psa.To domowy kociak.

Aga, malgosiab bardzo Wam dziękuję :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 30, 2010 18:51 Re: OTW2-małe,bure,porzucone już u mnie-jest DT!Dziękuje!

ASK@ witam :)

rzadko bywam na miau ( brak czasu i ja po prostu nie mogę patrzeć na kocie bidy), ale bywam i czytam co tam u kociastych.

U mnie trochę się pozmieniało. Razem z mężem i 2-miesiączną córeczką jedziemy do Szkocji, a Tysonik musi mieć wyrobiony paszport. Tak, tak mój Tysonik/Tytulinka/Wyjec Preriowy jedzie z nami (oczywiście po okresie kwarantanny - tylko jak ja przeżyję bez niego 6 miesięcy :?: ). Przez ten czas Tytuś będzie miał opiekę w postaci mojej mamy :)

I mam takie małe pytanko jak zabrać kociastego do Szkocji :?: Jakie linie lotnicze, prywatne firmy :?: W sumie będę zabierała 3 futerka, więc dobrze by było zabrać na na raz.

i mała foteczka Tysonika i jego Pańcia :) :
Obrazek
Pozdrawiamy :)
Bertunia[*], Klemcio[*], Olaf [*], Tyson[*] Kira [*] a teraz Tigra

mls

Od: Śro lis 15, 2006 19:24

Post » Czw wrz 30, 2010 19:18 Re: OTW2-małe,bure,porzucone już u mnie-jest DT!Dziękuje!

mls
są firmy przewożące zwierzęta, nie znam ale na pewno znajdziesz w googlach.
Gdybyś jednak miała je przewozić samolotem to musisz przede wszystkim upewnić się zwierzak bedzie podróżował z Wami w kabinie pasażerskiej, niektóre linie / nie pokażę palcem, które :evil: :evil: / usiłują wmówić podróżującym że zwierzę w klatce może jechać w ... luku bagażowym. Przenigdy się na to nie zgódź!
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw wrz 30, 2010 19:53 Re: OTW2-małe,bure,porzucone już u mnie-jest DT!Dziękuje!

witaj mls :1luvu:
Dzięki za przemiłą niespodziankę :1luvu:
Ostatnio ciągle o Was myślałam i ciągle wieczorem orientowałam sie,ze juz późno :oops: .
Gratuluję pociechy córeńki :ok:

Tysonke jest duzy, ale twój mąż też jest duuuży i kicior wydaje sie niewielkim paskudą :lol: Pięknie chłopcy wyglądają.
Cieszę sie,ze zwierzaki jadą z Wami. Smutne,ze musicie opóścić kraj ,bo powody na pewno są ważne.

Gdzieś był wątek o sposobach i firmach przewożących zwierzaki. Ja-Ba ma rację co do niektórych linii. Głośna była afera o umęczonym psiaku pozostawionym samemu sobie mimo walki właścicieli o dotarcie do niego.Samolot miał spore opóźnienie.

Albo załóż watek albo jesli chcesz zmienię tytuł na tym i ktoś pewnie znajdzie odnośnik.Lub poradzi. Nawet adopcja była za granice i to daleką :wink:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]