Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zauważyłam, że bezczelność to najlepsza metoda na zasadniczego kota. Osłupienie, w jakie wprawiały maluchy Kocidę rozbawiało mnie do łez.ASK@ pisze:Baneczka złamała zasade ,wlazła do pokoju i peżyła.Majkę wmurowało w fotel
ASK@ pisze:właśnie dostałam telefon od p.Ewy,małe 2-miesięczne bure przerzucone dziś przez płot szuka schronienia/DT.W miejscu gdzie jest nie powinien zostać.P.Ewa chodzi tam karmić koty.Chude to podobno i głodne. Sama zabrać nie może.U mnie także przepełnienie.Dowiozę jesli trzeba.Moze ma ktoś kawałek podłogi???
ASK@ pisze:ASK@ pisze:właśnie dostałam telefon od p.Ewy,małe 2-miesięczne bure przerzucone dziś przez płot szuka schronienia/DT.W miejscu gdzie jest nie powinien zostać.P.Ewa chodzi tam karmić koty.Chude to podobno i głodne. Sama zabrać nie może.U mnie także przepełnienie.Dowiozę jesli trzeba.Moze ma ktoś kawałek podłogi???
małe szuka wciąż lokum i jakiejś szansy na przyszłość.
ewa chodzi tam i dokarmia koty,więc głodny nie będzie.Schronienie jakieś też ma.Ale dla malca to wyrok na bezdomność.Ruchliwa bardzo ulica za parkanem może problem rozwiązaćNiejeden kociak,kot zginął tam.Właściciele posesji tolerują koty, bo Ewka dokarmia i ich zwierzaki.
ASK@ pisze:ASK@ pisze:ASK@ pisze:właśnie dostałam telefon od p.Ewy,małe 2-miesięczne bure przerzucone dziś przez płot szuka schronienia/DT.W miejscu gdzie jest nie powinien zostać.P.Ewa chodzi tam karmić koty.Chude to podobno i głodne. Sama zabrać nie może.U mnie także przepełnienie.Dowiozę jesli trzeba.Moze ma ktoś kawałek podłogi???
małe szuka wciąż lokum i jakiejś szansy na przyszłość.
ewa chodzi tam i dokarmia koty,więc głodny nie będzie.Schronienie jakieś też ma.Ale dla malca to wyrok na bezdomność.Ruchliwa bardzo ulica za parkanem może problem rozwiązaćNiejeden kociak,kot zginął tam.Właściciele posesji tolerują koty, bo Ewka dokarmia i ich zwierzaki.
![]()
![]()
hanelka pisze:małe, chude, bure, porzucone - chce być szczęśliwe!
malgosiab pisze:W sprawie małego burego, mam teraz taką małą burą, to może nikt nie zauważy , że są dwa, jeśli to baba i w miarę ludzka to moze, byłby domek stały, w niedzielę ma być u mniepani w sprawie mojej malutkiej
Agneska pisze:Asiu, na wątku JoKota napisała Małgosia:malgosiab pisze:W sprawie małego burego, mam teraz taką małą burą, to może nikt nie zauważy , że są dwa, jeśli to baba i w miarę ludzka to moze, byłby domek stały, w niedzielę ma być u mniepani w sprawie mojej malutkiej
skontaktujesz się z nią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości