Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Nie wiesz ile masz szczescia łajzo jedna, że cie Pani Róża pod tym autem wypatrzyła zasrańcu... Masz tu kurczaczka szczeżujo tlko juz mnie nie gryź
AYO pisze:mmk - ale to Twoi rodzice musieli sie nakombinować, Ty czułas sie bezpiecznie
pomponmama pisze:shira3 pisze:No faktMój jak za bardzo podskakuje też ma wykład....
Jak sobie pomyślę co go mogło czekać jak się tak plątał po ulicy w Katowicach...
.toż tam ruch...
![]()
Często myślę o tym w jaki sposób taki piękny, odkarmiony kot znalazł się na ulicy...
S. ma teorię, że musiał zostać sierotą....
Tiaaaa.... a ten wykład brzmi tak; "nie podskakuj za wysoko kochany koteczku bo jeszcze się spocisz, albo pazurek zwichniesz. Jakże ci jestem wdzięczna za to, że pod auto nie wpadłeś w tych strasznych Katowicach, cio by mamunia bez swojego Rudisia zrobiła no cio? Kiciunia moja najpiekniejsza na świecie uważaj na siebie, bo mamunia by nie przeżyła, jakby kocio sobie krzywde zrobił"Albo jakos tak...
shira3 pisze:pomponmama pisze:shira3 pisze:No faktMój jak za bardzo podskakuje też ma wykład....
Jak sobie pomyślę co go mogło czekać jak się tak plątał po ulicy w Katowicach...
.toż tam ruch...
![]()
Często myślę o tym w jaki sposób taki piękny, odkarmiony kot znalazł się na ulicy...
S. ma teorię, że musiał zostać sierotą....
Tiaaaa.... a ten wykład brzmi tak; "nie podskakuj za wysoko kochany koteczku bo jeszcze się spocisz, albo pazurek zwichniesz. Jakże ci jestem wdzięczna za to, że pod auto nie wpadłeś w tych strasznych Katowicach, cio by mamunia bez swojego Rudisia zrobiła no cio? Kiciunia moja najpiekniejsza na świecie uważaj na siebie, bo mamunia by nie przeżyła, jakby kocio sobie krzywde zrobił"Albo jakos tak...
Mniej więcej![]()
Skąd wiedziałaś?
AYO pisze:A kto dokumentację zdjeciową molestowania źwierzęcia wstawił na wątku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości