viewtopic.php?f=1&t=117795&p=6463976#p6463976
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marlon pisze:maria_z pisze:Dotarła do mnie informacja o trzech kociakach ok. 4-ro miesięcznych: dwóch szylkretkach i jednym kocurku biało-rudym. Kotki są na ul. Hoene-Wrońskiego koło Akademii Medycznej w Gdańsku. Rozmawiałam z karmicielką, ale trudno mi uzyskać jakieś dokładniejsze informacje, bo jest roztrzęsiona (karmi i leczy koty od zawsze, w miarę swoich możliwości, które niestety nie są zbyt duże, sytuacja ją już przerasta). Z tego co się zorientowałam - kotki są niestety dzikawe, w dodatku zakatarzone (koniec miesiąca=brak możliwości leczenia), ale podobno mają się lepiej niż w zeszłym tygodniu. Kurcze... szkoda ich...
Czy chodzi o karmicielke z Akademii? Pania Marie?
sabina skaza pisze:dobre wieści- 9 tys z 1% na PKDTrozdziealmy na DT po 100 zł na kota a reszte na stocznię. złe wiesci- musimy do kazdej ztych osób wysłać podziekowanie, koszty znaczków, kopert, wydruku to bedzie pewnie ze 2 tys plus praca której nikt z nas nie ma czasu robić
ja jestem załamana.
sabina skaza pisze:mam kociego doła
sabina skaza pisze:mam kociego doła, od niedzieli sajlor stoczniowy nie wraca na żadne karmienie, mam przeczucie ze nie żyje, calineczke już złapałam i mam ją w domu, sadzę że ktoś mi truc zaczyna lub wiatrówka poszła w ruch. to był madry kot, cwaniak, tylko ja mogłam go złapać. jak przechodził przez ulice, był ostrozny, miał obrozę z adresem, zawsze wracał. chodził tylko na kilka działek obok nigdy dalej.............chyba będę łapać wszytkie koty ze stoczni, wsadze je do chałupy z nadzieją na adopcje. chciałam je sobie zostawić, wszytkie je kocham, ale za duzo bólu przezywam w związku z tajemniczym zniknięciem kota. porobiłam ogłoszenia , oferuje nagrode pienięzną, nikt nie dzwoni
sabina skaza pisze:dobre wieści- 9 tys z 1% na PKDTrozdziealmy na DT po 100 zł na kota a reszte na stocznię. złe wiesci- musimy do kazdej ztych osób wysłać podziekowanie, koszty znaczków, kopert, wydruku to bedzie pewnie ze 2 tys plus praca której nikt z nas nie ma czasu robić
ja jestem załamana.
ja jestem załamana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości