Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze: W takim razie wielkie ukłony również dla Mamy Oliwki![]()
![]()
I nie mów, że reszta była pestką bo ja ostatnio miałam parę rzeczy do załatwienia w aptekach i już zaczynałam wierzyć, że "się nie da".
pixie65 pisze:Amika6 pisze:I Grzywusia też kocham, chociaż nigdy mu tego nie wyznałamPewnie dlatego, że ja też z tych straszych i już wstydliwych
![]()
A po krzaczorach to kto za nim latał![]()
![]()
Narażając się w dodatku na komentarze gupiej somsiadki...![]()
Postawienie się tej osobie to już wystarczający dowód na siłę Twoich uczuć DoGrzywusiowych...
maueczarne pisze:
Chciałam tylko jeszcze zapytać, z czystej ciekawości, jak to było, że Amika biegała za Grzywkiem, jak ona z Chełma a on Lublinianin?
maueczarne pisze:A, takie buty. Pięknie.
Do Klary też tam jakieś ponoć uczucia masz/miałaś. Zatem w odwiedziny zapraszamy. Puścimy i ją w krzaczory podblokowe, jeśli to ma Cię przekonać
maueczarne pisze:Oj jak dobrze, że pacjent jeWizyty u wujka R. wszystkim dobrze robią. W sensie kocim wszystkim
![]()
Amika6 pisze:Nie wiem, czy wiesz ale moje Dyziaki wychowywały TCJ i Pixie, stąd znam drogę do Nich![]()
A ja wracając do domu z dwoma kotami (zgodę miałam tylko na jednego) okłamałam TŻ, że Dyzia to przywiozłam tylko na parę dni, by Jusia łatwiej zniosła przeprowadzkępixie65 pisze:Amika6 pisze:Nie wiem, czy wiesz ale moje Dyziaki wychowywały TCJ i Pixie, stąd znam drogę do Nich![]()
Gwoli ścisłości dodam, że osobiście wcisnęłam Amice6 Dyzia do kompletu z Jusią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, marivel, MB&Ofelia, pibon, puszatek, Silverblue i 41 gości