W drugiej aptece jeszcze mnie mieli telefonu zwrotnego, mam zadzwonić za pół godziny.
Jestem wolna, możesz dzwonić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:Lek zamówiłam, obiecano mi ściągnąć do tygodnia max. do półtorej.
Tak jak mówiłam, wykorzystamy tę torbę z chłodzącym wkładem. Jest nie duża więc nie będzie problemu. Teraz już po letnich wyjazdach, więc na spokojnie moje dziecko kiedyś tam ją odbierze.
Theodora pisze:Kocham Amika6O
![]()
Theodora pisze:Że kocham Grzywusia to się bojam napisać, bo maueczarne złożyło jakieś oświadczenie w tej sprawie
maueczarne pisze:Oj, masz jak nicI w ramach focha nie przyjdę z aparatem do kocińca,o.
Szantaż![]()
pixie65 pisze:Heh...ja raczej myślałam, że w dziób zarobię od Theodory...
Pixie, żadnych zaliczek na razie nie potrzeba, a zabezpieczenie na czas transportu zrobimy jak zdecydujeszpixie65 pisze: Poproszę na PW o numer konta - chętnie przeleję jakąś "zaliczkę".
No i ja się chyba jednak będę upierać przy termosie![]()
Theodoro, nogi mi zmiękły po Twoim wyznaniu. Ja Ciebie teżTheodora pisze:Kocham Amika6O
![]()
Że kocham Grzywusia to się bojam napisać, bo maueczarne złożyło jakieś oświadczenie w tej sprawie
Mój mąż nie jest zazdrosny, więc i nie groźny. Chociaż nie wiem czy powinnam się z tego cieszyć czy już zacząć płakaćmaueczarne pisze: A nie boisz się męża Amiki? ;>
maueczarne pisze:Ważne, że wygrałam wojnę![]()
Amika6 pisze:(...) a po drugie to z emotkami przesadziłaś, bo najważniejsze (receptę) załatwiła mama Oliwki (tej małej dziewuszki od Snejkiego), reszta to już była pestka. Przez te aniłoki zaraz trafię na zakazaną listę
Amika6 pisze:I Grzywusia też kocham, chociaż nigdy mu tego nie wyznałamPewnie dlatego, że ja też z tych straszych i już wstydliwych
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości