betbet a sprawą eksmisji z parkingu kotów nie może zająć się patrol w ramach grupy w mundurach?
maria napisz wstepny projekt do um gdańsk o sterylki. ja nie mam swojego kompa, wszytkie dokumanty miałam w nim więc sama musisz "urodzić"pisemko, wyślemy je do vivy żeby Ania Z. podpisała je i zeby były oryginalne pieczątki fundacji.
moja calineczka ma grzyba na uchu

zauważyłam wkladajac jej na szyję obrożę z adresownikiem. masakra...........po prostu masakra..........mam ją w dolnej łazience, nie wiem ile będę mogła ja tam trzymać na leczeniu. jest kochana, mizisata, trykał łebkiem baranki kot odmieniony, dziki stoczniowiec w domu zmienia się w anioła

szok
zamykam woliery - ta pogoda nie nadaje się do trzymania w nich kotów, a ja obsługując z dania na dzień coraz gorzej się czuję. nie mam gumowców, peleryny, przemakam do suchej nitki, brrrr......
dajankę zabrałam wczoraj do domu, dziś calichę.
w dużej wolierze mam wyleczonych z grzyba: tajgerka i johna-ok 4- 5 mies. muszę je wydać do adopcji pilnie

mimo namiotu nad ich głowami, warunki są złe. chcialabym wydać je razem.
zostaje jeszcze jednooki rudy barbossa- 4 mies, jakby ktoś wiedził że ktos szuka rudego kotka, plisssssssss- chcę już zamknać królikarnię i schować do garażu.
własciciel kontrastu zadzwonił dziś do marka z shantażu i mówi że dawno nie było juz koncertu na koty- mamy więc zielone światło do organizacji ziórki publicznej. myslę że mozna zrobić fajne obchody- rocznica pracy na rzecz kotow w stoczni, np. KORSARZE KOTOM

czyli kostiumy piratów zeby było barwnie, kanjpa szanty i pirackie piesni o kotach na morzu

aga lendas zajmie się reklamą koncertu, ja mogę pozyczyć peruki, czapy pirackie trzeb zakupić kazdy sobie, koszt ok 15 zł w necie. 22 pażdziernik, godz. 20.00- kto wchodzi w imprezo- zbiorkę? myslę tez o prezentacji multimedialnej.