Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:Zdjęłam jej dziś kołnierz, bo w końcu ile można. Pupa wciąż bolesna.
Co do długu, to raczej bym myślała o zbieraniu kasy na konsultacje u specjalisty i operację odbytu, bo w tym stanie kot nie bardzo może normalnie egzystować.
Dupencja to bardzo ładne imię... I tak będzie ewoluowało, jak z każdym imieniem w tym domu...
alareipan pisze:No właśnie co słychać u ślicznotki?![]()
Przed chwilą posłałam Megana do Ciebie 59 zeta za bazarki.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pieniądze są od:
17 pln - Boni
20 pln - LSVC
7 pln - Miss
15 pln - Akanina
Wszystki Paniom bardzo dziękuje!![]()
![]()
![]()
![]()
Wcześniej słałam 30 pln od Kropy i 35 od Hibpo... Nie pamiętam, czy dziękowałam, ale jeśli nie, to teraz nisko się kłaniam![]()
![]()
Megana pisze:Doktor zabrał ją do drugiego jeszcze na konsultację i powiedział, że, niestety, nic nie da się zrobić.(...)Stan zapalny ewentualnie można zmniejszać
Never pisze:Jolukaprzeslij prosze wsparcie bezposrenio do Megany - jak ona nie poda Ci swoje konta, to ja Ci je przekazę
ja nie przeslalam do Megany zadnych pieniedzy, mialam dzis je przekazac osobiscie, ale w tym samym czasie bylam w lecznicy z maluchami i tam je wydalam
![]()
Megana jaka jedyna zaoferowala dom dla Pupy i tym samym uratowala jej zycie i oszczedzila umierania w bolu - bo jak ja wyciagnelysmy to byla juz w stanie tragicznym... A teraz Megana ma na glowie ogromny obowiazek i zmartwienie.... Nie wiedzialam, ze stan kotki jest tak powazny, kiedy ja wycigalaysmy.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia, kasiek1510, raiya i 52 gości