Poniewaz ALICJA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Moniko, poszedł ode mnie przelew na Julkę. Mam tylko jedną wątpliwość, czy na pewno dobry numer konta. W informacji piszesz, że oddział Toruń, a automatycznie system rozpoznał mi oddział jako Wrocław. Jeśli tak ma być, to pieniądze powinny być na koncie jutro.
iza71koty pisze:Iwetko widzę ze Bazarek wystawilaś ,tak jak prosiłam, czyli w opcji kup teraz. :D To dobrze bo Bardzo potrzebujemy Wsparcia bieżącego. Mam nadzieję ze znajda sie Licytujacy o Wielkich Serduszkach i pomogą w trudnej sytuacji. :wink: Dziekuje Ci. :1luvu:
Poniewaz ALICJA :1luvu: kupiła juz obrazek w opcji Kup teraz, Bazarku nie bedzie, póki nie skoncze kolejnego. Ale.....mam jeszcze srebro od Jasminy, :1luvu: pierscionki od Dobrego Duszka, :1luvu: kocie gadzety.Buty ofiarowane przez J.D. :1luvu: Będziemy walczyć, żeby przetrwać.
Afatima pisze:Moniko, poszedł ode mnie przelew na Julkę. Mam tylko jedną wątpliwość, czy na pewno dobry numer konta. W informacji piszesz, że oddział Toruń, a automatycznie system rozpoznał mi oddział jako Wrocław. Jeśli tak ma być, to pieniądze powinny być na koncie jutro.
iza71koty pisze:W szoku jestem . Łzy mi sie cisna i w gardle mi wszystko stanęło.Ratowałam malutka i pech taki... Dlaczego???....To był zdrowy kociak, wystarczyło odpchlić, odrobaczyć, odkarmić, zaszczepić, znależć domek.Jestem zła na siebie, bezradna......Nie wiem co napisać. Nie wiem.......
Czy Julcia je samodzielnie? W jakim jest stanie? Ile potrzeba dawek surowicy i jakie to sa koszty?Jakie sa jej szanse?
iza71koty pisze:
Dalej. Wyjaśniła sie kwestia Adopcji Zuzi i Daszyale wplata nie dociera na nasze konto.
Aga pojawia sie na Forum sporadycznie. Pw wisi nie odebrane.Dodzwonić sie niestety nie moge, choć próbuje od wielu dni. Oczywiscie cieszymy sie z Deklaracji dalszej Pomocy, tylko....właściwie nie wiele to zmienia, bo Wsparcie do nas nie dociera.
Kilka dni temu pisałam pw do Agi, które zostało odebrane. Aga obiecała sprawdzic. Sprawdziła. Zwrotu nie miała ale i u nas tej wpłaty nie ma.
Nastepne pw wisi od kilku dni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MaJa83, Majestic-12 [Bot] i 181 gości