Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 27, 2010 11:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Iwetko widzę ze Bazarek wystawilaś ,tak jak prosiłam, czyli w opcji kup teraz. :D To dobrze bo Bardzo potrzebujemy Wsparcia bieżącego. Mam nadzieję ze znajda sie Licytujacy o Wielkich Serduszkach i pomogą w trudnej sytuacji. :wink: Dziekuje Ci. :1luvu:

Poniewaz ALICJA :1luvu: kupiła juz obrazek w opcji Kup teraz, Bazarku nie bedzie, póki nie skoncze kolejnego. Ale.....mam jeszcze srebro od Jasminy, :1luvu: pierscionki od Dobrego Duszka, :1luvu: kocie gadzety.Buty ofiarowane przez J.D. :1luvu: Będziemy walczyć, żeby przetrwać.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon wrz 27, 2010 11:18 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dzisiaj postaramy sie z Meżem ofoliować budki :wink: .Pogoda nam sie zrypała.Nie pada, ale jest nie ciekawie. :| Oczywiście porobię zdjęcia i wstawie paragony na wątek.
Wyjadę dzis wczesniej na Teczę , bo chce trochę udoskonalić schronienia, które juz wykonałam. Mam nadzieję ze te które ofoliujemy, trafia lada dzień na miejsca docelowe i będa dobrym , ciepłym , solidnym schronieniem na długo, długo. :D
Mam do przebrania jeszcze kilka worków kocyków z Hurtowni, więc przy okazji wybiore kocyki do budek. :D
Dwa dni temu miałam prawdziwego farta. W worku z kocami trafił nam się sliczny biały duzy chodnik w idealnym stanie :D i śliczna biała narzuta z uroczymi babelkami. :D Będzie ładnie na Swięta :D . Mam nadzieję ze kociaczki uszanuja....Czasem nam sie trafiają naprawde swietnej jakosci rzeczy. :D Chomikuję je sobie i trzymam na specjalne okazje. :D

iza71koty

Post » Pon wrz 27, 2010 11:34 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Moniko, poszedł ode mnie przelew na Julkę. Mam tylko jedną wątpliwość, czy na pewno dobry numer konta. W informacji piszesz, że oddział Toruń, a automatycznie system rozpoznał mi oddział jako Wrocław. Jeśli tak ma być, to pieniądze powinny być na koncie jutro.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon wrz 27, 2010 11:37 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Afatima pisze:Moniko, poszedł ode mnie przelew na Julkę. Mam tylko jedną wątpliwość, czy na pewno dobry numer konta. W informacji piszesz, że oddział Toruń, a automatycznie system rozpoznał mi oddział jako Wrocław. Jeśli tak ma być, to pieniądze powinny być na koncie jutro.

Kochana jesteś Olu. :1luvu: Dziękuję z Całego Serca w imienu Julci. :1luvu: Taka tragedia....Julciu wytrzymaj!!!

iza71koty

Post » Pon wrz 27, 2010 11:38 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Iwetko widzę ze Bazarek wystawilaś ,tak jak prosiłam, czyli w opcji kup teraz. :D To dobrze bo Bardzo potrzebujemy Wsparcia bieżącego. Mam nadzieję ze znajda sie Licytujacy o Wielkich Serduszkach i pomogą w trudnej sytuacji. :wink: Dziekuje Ci. :1luvu:

Poniewaz ALICJA :1luvu: kupiła juz obrazek w opcji Kup teraz, Bazarku nie bedzie, póki nie skoncze kolejnego. Ale.....mam jeszcze srebro od Jasminy, :1luvu: pierscionki od Dobrego Duszka, :1luvu: kocie gadzety.Buty ofiarowane przez J.D. :1luvu: Będziemy walczyć, żeby przetrwać.

---------------
Te pierścionki mnie zaciekawiły-chciałbym zrobić prezent żonie-czekam z niecierpliwością na bazarek.
Waldek
Elżbieta

Post » Pon wrz 27, 2010 11:43 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dzis nie obiecuje Waldemarze, bo moze być cieżko z czasem. Ale jutro postaram sie pofocic cudeńka. Rzeczy są oczywiscie uzywane. Nie duze rozmary ,czyli raczej na drobniejsze paluszki, ale to taki myslę przecietny rozmiar. Myslę jak zmierzyć? Chyba srednice trzeba podać.Zwykle u Jubilera pisze czy to 14, 15 czy 16.Sa też dwie ładne broszki. :D Jedna urocza z perełką. :D Markowe korale szklane :D i srebrna zawieszka. Duża.

iza71koty

Post » Pon wrz 27, 2010 11:48 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Poczekam.Chciałabym zrobić żonie jakąś przyjemność-ma teraz b.ciężko.
Pozdrawiam Panią i jej podopiecznych
Waldemar
Elżbieta

Post » Pon wrz 27, 2010 12:06 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Afatima pisze:Moniko, poszedł ode mnie przelew na Julkę. Mam tylko jedną wątpliwość, czy na pewno dobry numer konta. W informacji piszesz, że oddział Toruń, a automatycznie system rozpoznał mi oddział jako Wrocław. Jeśli tak ma być, to pieniądze powinny być na koncie jutro.

bardzo bardzo dziękuje (wiem ze czasami automatycznie bank rozpoznaje oddział we Wrocławiu ale pieniązki dojdą napewno)
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon wrz 27, 2010 12:17 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:W szoku jestem . Łzy mi sie cisna i w gardle mi wszystko stanęło.Ratowałam malutka i pech taki... Dlaczego???....To był zdrowy kociak, wystarczyło odpchlić, odrobaczyć, odkarmić, zaszczepić, znależć domek.Jestem zła na siebie, bezradna......Nie wiem co napisać. Nie wiem.......

Czy Julcia je samodzielnie? W jakim jest stanie? Ile potrzeba dawek surowicy i jakie to sa koszty?Jakie sa jej szanse?

Iza to był poprostu nieszczęśliwy zbieg okoliczności Julcia czekała na szczepienie bo walczyliśmy z tasiemcem wtedy była w gabinecie na ostatniej dawce odrobaczania i za pare dni miało być szczepienie
Julcia karmiona jest strzykawką stan jest ciężki ale jak to określił wet stabilny najważniejsze ze udało się zapanować nad biegunką
dzisiaj dojedzie surowica koszt to 120 zł za tydzień trzeba by podac dawkę podtrzymującą
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon wrz 27, 2010 13:05 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

witam
strasznie mi przykro spowodu Julci :( Moniko ja teraz nie moge nic podeslac ale jak tylko przybede do domu(10.10.cholera ale sobie date wybralam :roll: :? )to podesle co moge.
trzymam mocno kciuki i wierze ze uda sie przezwyciezyc chorobe :ok:

Iza czekam na ten srebrzysty bazarek :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon wrz 27, 2010 13:18 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kochani proszę o opiekę nad Bazarkiem, :wink: który przygotowała dla nas Iwetka. :D

viewtopic.php?f=20&t=117716

iza71koty

Post » Pon wrz 27, 2010 15:06 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kochani mam taki problem i prosze o rady.
Wyjaśniła sie kwestia Adopcji Witrualnej Niuni i Czarnej Biedroneczki. Dziewczyny miały kłopoty ze zdrowiem kociaka w domu ,ale dostałam maila z zapewnieniem, ze Wsparcie nadal aktualne. :D Dotarła do mnie wpłata zaległa i ma dotrzec nastepna. :D
Dalej. Wyjaśniła sie kwestia Adopcji Zuzi i Daszy :D ale wplata nie dociera na nasze konto. :| Aga pojawia sie na Forum sporadycznie. Pw wisi nie odebrane.Dodzwonić sie niestety nie moge, choć próbuje od wielu dni. Oczywiscie cieszymy sie z Deklaracji dalszej Pomocy, tylko....właściwie nie wiele to zmienia, bo Wsparcie do nas nie dociera. :roll: Kilka dni temu pisałam pw do Agi, które zostało odebrane. Aga obiecała sprawdzic. Sprawdziła. Zwrotu nie miała ale i u nas tej wpłaty nie ma. :| Nastepne pw wisi od kilku dni.
Sprawa Zosi do dnia dzisiejszego wisi. :| To znaczy wisiała przez dwa miesiace. Dwa miesiace temu Opiekunka Zosi pisała mi o Swoich wczesniejszych problemach i obiecała na dniach Wsparcie, za te kilka miesiecy.Jednoczesnie dowiedziała sie że Ciapulek ma juz nowa Opiekunke. W tym czasie Zosia miała równierz zostac wystawiona do powtórnej Adopcji, ale nie zrobilam tego bo Opiekunka przyjęła wersję ze odda Ciapulka a zostanie przy Zosi. :D NO i ....sprawa martwa do wczoraj. :| Wczoraj zostało odebrane moje pw, pisane dwa miesiace temu, z prośba o ustosunkowanie sie do sprawy. Niestety bez odpowiedzi. :|
Jednocześnie dostałam powiadomienie o rezygnacji z Adopcji Niedzwiadka. :| Zatem kociak szuka Nowego Wirtualnego Opiekuna. Do dzisiaj nie wyjaśniona została kwestia Aiszy i Clio. :|
Wsparcie na Różę było kilka miesiecy temu z wyrównaniem wstecz za poł roku do tyłu.Potem miało być kolejne i cóż.... :roll:

Dziewczyny prosze podejmijcie jakies Decyzje. :roll: To wazne dla nas.

iza71koty

Post » Pon wrz 27, 2010 15:19 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Na koniec. Każda Osoba Wspierajaca jest naszym Ogromnym Ratunkiem. Pomoc płynąca od Niej co miesiąc, to POMOC dla Całego Stada.

Te kociaki mogłam przekazać do Adopcji w Vivie. Tam stale mamy braki, na zakup suchej karmy. Czekaja...Szkoda, bo to sie odbija na wszystkich.

iza71koty

Post » Pon wrz 27, 2010 18:46 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

łopne wieczornie :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon wrz 27, 2010 19:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:
Dalej. Wyjaśniła sie kwestia Adopcji Zuzi i Daszy :D ale wplata nie dociera na nasze konto. :| Aga pojawia sie na Forum sporadycznie. Pw wisi nie odebrane.Dodzwonić sie niestety nie moge, choć próbuje od wielu dni. Oczywiscie cieszymy sie z Deklaracji dalszej Pomocy, tylko....właściwie nie wiele to zmienia, bo Wsparcie do nas nie dociera. :roll: Kilka dni temu pisałam pw do Agi, które zostało odebrane. Aga obiecała sprawdzic. Sprawdziła. Zwrotu nie miała ale i u nas tej wpłaty nie ma. :| Nastepne pw wisi od kilku dni.

W tej sprawie to radziłabym sprawdzić, czy numer konta jest poprawny :oops:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]