Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 26, 2010 17:02 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Brad vel Brat jest już u mnie w Michalinie..

smarti pisze:Kotek wzięty przeze mnie na leczenie z grzyba zamiast Hugona czyli Brad (Brat) przyjechał przed chwilą.
Odbierał go mój mąż i od p.wet mamy przekazane tyle że grzyb jest już dawno nieaktywny !! :piwa: :piwa: :piwa:
Brad dostał pastylki lamisil aby nie nastąpił nawrót w nowym środowisku-tak zrozumiałam-jutro zadzwonię do p.wet i wypytam dokładnie.

tak czy inaczej-jestem szczęśliwa że go wzięłam bo okazuje się że niepotrzebnie się bałam !! gdybym się rozmyśliła-zrobiłabym głupotę i kotu wielką krzywdę.

kot jest przepiękny,wielki i puchaty :1luvu: .Bardzo śmiały i miły i wcale nie wygłodzony. :1luvu:
jedzonko owszem spróbował ale bardzo dystyngowanie-bez rzucania się na michę.Następnie zaczął się dokładnie myć. :1luvu: Uroczy i zrelaksowany... :1luvu:
jest dokładnie jak z obrazka na puszce Felixa- :kotek: :1luvu:

do Szalonego Kota-myślę że nie ma się czego bać.
zwłaszcza jeśli tak pięknie wyglądają koty uznane przez paluchowych wetów za zagrzybione :mrgreen: :mrgreen:
jutro zrobię mu fotki i umieszcze na wątku bo na prawdę warto :D :D

do ich obejrzenia zapraszam wszystkie osoby zainteresowane losem Brada-od teraz na pewno już lepszym losem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Nie wrz 26, 2010 19:27 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie wrz 26, 2010 18:44 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Zastanawiam sie, czy w takim razie kociak nie powinien jak najszybciej pojechac do swojego domu, jesli nie ma grzyba?
Hugo - mozna go zdjac z watku seniorow, on ma dom. Wszystko z nim ok, grzeczny jest, dzisiaj rozmawialam z dt.
Persica - do mnie napisala dziewczyna w jej sprawie, ale wiem, ze juz z Tobą rozmawiala. Tylko nie wiedzialam, ze z Wiednia....
Bąbel, Mika, Lala - błagam o dt, zanim będzie za poźno.... teraz sa miejsca w szpitaliku, mozna by umiescic tam koty....
Za brata grzybiarza jest dlug chyba 79 zł - sprawdze jeszcze i napisze.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie wrz 26, 2010 18:59 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

super wiesci, bardzo sie ciesze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie wrz 26, 2010 19:37 przez tillibulek, łącznie edytowano 1 raz

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie wrz 26, 2010 19:16 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

wiesci nie sa wcale takie dobre... udalo sie wyciagnac ostatnio nadludzkim wysilkiem kilka kotow, ale tak duzo ich zostalo... ja juz nie mam kogo prosic, naprawde... niedlugo ludzie beda mnie unikac, ja juz nic nie robie, tylko wciskam koty....

Prosze o dt dla MIki i Lali, zanim odejda na FIP... :?

Never

Post » Nie wrz 26, 2010 20:10 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Never pisze: ja juz nie mam kogo prosic, naprawde... niedlugo ludzie beda mnie unikac, ja juz nic nie robie, tylko wciskam koty....

Prosze o dt dla MIki i Lali, zanim odejda na FIP... :?

I ja też proszę! To ostatnie kotki z 2009 roku :!:

Never 79 to lepiej niż się spodziewałam ;) Daj znać ile jeszcze długu zostanie.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon wrz 27, 2010 0:05 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Napisała do mnie smsa Mariola-Duża Brada.Bardzo miłego i pełnego troski o kicia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jutro dzwonię do wet-dowiem się konkretów i jeśli Brada może wziąć Mariola to mogłabym Lalę do 15-go wziąc na leczenie...

nieśmiało myślę-może Szalony Kot zdecyduje się dać drugie życie dla Miki-hej-Szalony Kocie-nie wahaj się naprawdę warto :) :)

tylko Lalę musiałby ktoś przejąć 15-go .
Może jak jutro się do końca wyjaśni kiedy mogę oddać Brada to warto by założyć Lali osobny wątek?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon wrz 27, 2010 6:56 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

o kurcze, Smarti :mrgreen: :1luvu: :1luvu: żeby sie udalo :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon wrz 27, 2010 9:04 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Mika-Morunia z 2009 bardzo podobna do Gwiazdki :|

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Pon wrz 27, 2010 9:37 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Szlony kot chyba chcial kota z Milanowka.....
Fajnie by bylo strasznie, gdybys smarti wziela Mike albo Lale, tylko co z nia potem zrobic? :( nikt nie chce ich, nikt.... Dla Miki szukamy domu od kwietnia bodajze... jak nie wczesniej. I nic.... NIC!!!! A te kotki sa tak kochane, ze po wyleczeniu spokojnie znajdą domek....

Never

Post » Pon wrz 27, 2010 10:42 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Widzę, że narobiłam nadziei... trafił do nas Fado, ponad 10 miesięcy w schronie, FIP+, więc Miki wziąć nie możemy... choćby się chciało, wszystkich nigdy nie można :/ Trzymam jednak kciuki za DT choćby dla jej towarzyszki u smarti...

Czy Mika ma swoje wydarzenie na fb? Bo mogę założyć... może chociaż to coś pomoże.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon wrz 27, 2010 10:59 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Fado ma domek... :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon wrz 27, 2010 11:08 Re: Paluch3-PILNIE TRANSPORT NA ND!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Never pisze:tak na szybko, bo zapomne. Wczroaj przekazalam 50 zł z pieniedzy paluszkowych na Gwiazdke,

Potwierdzam i bardzo dziękuje!

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Pon wrz 27, 2010 11:14 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

no to ja nie wiem co zrobić.

mogę ją(je) wyleczyć -jeśli mogą być razem w pokoju. :kotek: :kotek:
może chociaż tymczasowo ktoś zdecydowałby się je wziąć od 15-go jak już byłyby zdrowe. :roll:

ale ja nic więcej nie mogę-macie jakiś pomysł :?: :?: :?: :?:

smarti

Post » Pon wrz 27, 2010 12:01 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

Szalony Kot pisze:Widzę, że narobiłam nadziei... trafił do nas Fado, ponad 10 miesięcy w schronie, FIP+, więc Miki wziąć nie możemy... choćby się chciało, wszystkich nigdy nie można :/ Trzymam jednak kciuki za DT choćby dla jej towarzyszki u smarti...

Czy Mika ma swoje wydarzenie na fb? Bo mogę założyć... może chociaż to coś pomoże.

wydarzenie jest ale trzeba to odswiezyc bo to jedno z pierwszych ogloszen na grupie kiedy jeszcze sie nic nie dzialo :(
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 05&index=1
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pon wrz 27, 2010 12:03 Re: Paluch3-PILNIE DT dla 2 kotek!!!+potrzebna pomoc finansowa!

hanelka pisze:Fado ma domek... :D

Fadek ma ogloszenie na FB. Czy moge prosic o kilka zdan w zwiazku z jego nowym domkiem? Trzeba dopisac i uspokoic wszystkie ciotki :)
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

[poprzednia][następna]